Proverbe

Glume si Bancuri

Glume amuzante românești; Glume de râs dedicate copiilor si adulților; bancuri seci, cu blonde, cu alinuța, scurte, negre; Cele mai bune glume și bancuri care te vor face să râzi cu lacrimi.

Glume si Bancuri - Cele mai Populare

 • Glume Si Bancuri 75527

  I: — Care sunt ultimele masuri luate de guvernul Boc pentru imbunatatirea nivelului de trai în Romania? R: — Masurile pentru sicrie!!!


 • Glume Si Bancuri 76666

  Ion avea 35 de ani și era tot neinsurat. Într-o zi, la un bar, se întâlnește cu Gheorghe și se baga la o bere, unde incep sa discute: — Ma loane, dar tu chiar nu ai gasit vreo fata sa îți placa? — Ba da! Mai multe chiar! — Pai și atunci care e problema? — Nu i-au placut mamei, ma! Indiferent pe cine-i prezint, mamei nu-i place! — Pai atunci e simplu! Data viitoare alege o fata care sa-i semene mamei tale și precis o sa o placa. Peste un timp se întâlnesc iar. Ion era supărat foc. — Ce ai Ioane de ești așa supărat? — M-am luat după tine și am dus acasă o fata leit mama. — Și ce-a zis maica-ta? Nu i-a placut? — Ba da! Cât a stat fata la mine, erau nedespartite! — Și atunci care e baiul? — asta e prima pe care n-o suporta tata!


 • Glume Si Bancuri 5728

  Soţul se întoarce de la serviciu şi îşi găseşte soţia în pat cu un tinerel. Supărat, soţul începe să ţipe, să arunce lucruri şi vrea să pună mâna pe soţia infidela. Aceasta însă îi spune: - Înainte de a face o nebunie, te rog să asculţi cum de s-a putut întâmpla aşa ceva. Pe când mă întorceam acasă, l-am văzut pe acest tinerel amărât şi mort de foame. L-am adus acasă şi i-am dat mâncarea pe care ţi-o pregătisem şi pe care n-ai mâncat-o fiindcă te-ai dus la masă cu prietenii tăi. Am văzut că era desculţ şi i-am dat pantofii tăi noi pe care nu i-ai purtat fiindcă erau cadou de la mama mea. Am văzut şi că îi era frig şi i-am dat puloverul pe care ţi-l făcusem cadou de ziua ta şi pe care nu-l porţi fiindcă nu se potriveşte cu stilul tău de viaţă. Pantalonii lui erau rupţi, aşa că i-am dat jeanşii tăi buni pe care nu îi porţi fiindcă nu te mai încap. Când s-a schimbat, i-am spus că poate să facă o baie şi i-am dat spumantul pe care ţi l-am adus de la Paris şi pe care nu-l foloseşti, fiindcă îţi provoacă alergie... Soţia se uită în ochii soţului, care este foarte uimit, şi continuă: - Şi când a ieşit din baie, tânărul m-a întrebat dacă mai am ceva ce nu foloseşti...


 • Glume Si Bancuri 77069

  Un preot mergea pe bicicleta, când se întâlnește cu polițistul: — Buna ziua parinte! Singurel? întreabă polițistul… — Cu Dumnezeu! — Aha, doi pe bicicleta… Amenda!


 • Glume Si Bancuri 39701

  — Tata, ce-i asta? — O rosie. — Și de ce-i galbena? — Fiindca-i verde!

  Bancuri: ,

 • Glume Si Bancuri 62904

  Bulă catre tatăl sau: Tati de ce alearga mama în zigzag prin curte? — Taci naibii din gura și mai da-mi niște gloante.


Bancul zilei

 • De ce paianjenul Vaduva Neagra își omoara partenerul după imperechere? Pentru ca sa opreasca sforaitul înainte de aparitie.

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi