Știinta, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Știinta / 1

 • Bulă vine acasă de la scoala fff supărat. — Tata am luat un 2 la matematica. il ia taica-su il bate bine, a două zi aceeași poveste. — Tata am luat un 2 la româna. il ia taica-su il bate bine și a treia zi vine Bulă foarte vesel. — Tata am luat un 10 la muzica. Il ia taica-su il bate, la un moment dat Bulă zice: — Bai tata da am luat 10 de ce ma bati?? — Pai după 2 de 2 îți mai arde de cantat??

  Bancuri: , , , , ,
 • La un bal, un tip invita la dans foarte respectuos o handicapata locomotor cu care danseaza toată noaptea. Dimineata o duce acasă în brate iar la intrarea în bloc vede batatorul de covoare și îi vine o idee. — Auzi, stai așa agatata putin. Ii ridica fustita, o fute, după care o ia în brate și o duce acasă. Mama fetei începe sa-i multumeasca intens. Apucandu-l procesele de conștiinta, îi spune ma-sii povestea… — Stiu domnule, dar toți ceilalti o lasa agatata acolo…

  Bancuri: , , , ,
 • Culmea matematicii: Sa incepi prin a desface parantezele si, apoi, sa introduci intregu’ în fractie și sa astepti 9 luni, sa vezi ca da 0!

  Bancuri: ,
 • — Cati ani ai micutule? — Pi. — N-am inteles. — Trei ani, paisprezece luni. Dumnaeta nu ai facut algebra!

  Bancuri: ,
 • Examen la facultatea de drept. Profesorul întreabă: — Intrebare de “nota zece”: cum ma numesc? Toti tac. — Intrebare de “nota opt”: la ce obiect aveți examen? Toti tac. — Intrebare de “nota cinci”: ce culoare are manualul? Din ultimele randuri se aude o voce: — Vrea sa ne pice, muistu’!

  Bancuri: , , , ,
 • Un fizician îi spune soției sale: Draga mea, ești din ce în ce mai atragatoare! — Aiurezi! tu nu vezi cât m-am ingrasat?! — Pai, tocmai! Cu cât creste masa, creste și forta de atractie.

  Bancuri: , ,
 • Saptamana trecuta eram împreună cu niște amici. Discutam despre una despre alta, când unul din noi: — Hei am citit undeva ca ar fi hormoni feminini în bere! Avand în vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit știintific am decis sa verificam. Rezultatul acestei experiente a fost stupefiant: După 20 de doze: 1. Toti am prins ceva greutate în plus; 2. Vorbeam prea mult fără sa spunem nimic; 3. Am intampinat dificultati în a conduce; 4. Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament; 5. Refuzam cu incapatânăre sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar dacă e evident; 6. Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 min, și în plus împreună! Cred ca e inutil sa mai experimentam acest subiect. E clar berea contine hormoni feminini!!

  Bancuri: , ,
 • Potrivit specialistilor în domeniul sanatatii, problemele provocate de dragoste sunt mai serioase decat se credea. Multe persoane se imbolnavesc când iubesc sau atunci când dragostea nu le este impartasita, ele putand recurge și la tentative de sinucidere. Un om poate muri dacă sufera o mare deceptie. Dezamagirile incercate în dragoste pot conduce la instalarea unor stari de disperare și la pierderea sperantei; din cauza dragostei, multi oameni pot ajunge într-o stare de epuizare fizica avansata. În cazuri extreme, ei își pot lua viața. Simptomele moderne ale bolilor dragostei pot include manii sau stari de depresie, crize de plans și insomnie.

  Bancuri: , , ,
 • Statistica este o ramura a matematicii aplicate care cuprinde planificarea, rezumarea și interpretarea datelor. Teoria probabilitatilor joacă un rol critic în dezvoltarea teoriilor statistice.

  Bancuri: ,
 • Recent, o serie de cercetari efectuate în bazinul Marii Adriatice au pus pe oamenii de știinta respectivi într-o mare deruta. Fara indoiala, nimeni nu ar putea crede ca exista o mare fără fund. Acest lucru nu este posibil. Ca urmare a cercetarilor intreprinse a fost gasita insa, în Marea Adriatica, o groapa uriasa, care, fiind cercetata la randul ei, a dus la descoperirea unor fenomene cu totul ciudate. Urmarita timp indelungat, s-a constatat ca în aceasta uriasa deschidere abisala de pe fundul marii dispar zilnic circa 30.000 de tone de apa. Cercetatorii au turnat, în repetate randuri, în apropierea acestei gropi, mari cantitati de vopsea, care, în mod firesc, ar fi trebuit sa reapare undeva, mai aproape sau mai departe, în raurile sau lacurile din insulele sau de pe tarmurile marii. Dar apa colorata de vopseaua turnata de cercetatori nu a reaparut nicaieri. Au fost aruncate în dreptul acestei gropi și mari cantitati de material plastic, dar și acestea au disparut fără urma. S-a presupus ca vopseaua, cât și bucatile de material plastic au fost absorbite de groapa. Pana în prezent nu s-a ajuns la nici o concluzie, ramanand doar parerea ca pe fundul Marii Adriatice se gasește o groapa abisala uluitor de adanca;

  Bancuri: , , , ,
 • Taica-so il întreabă pe Bulă: — Ce note ai luat azi la scoala? — Trei de UNU, răspunse Bulă! — Pai cum asa? — Pai primul l-am luat la matematica.Pe toți îi întrebă de fractii, ecuatii.. Pe mine cât fac 1+1 și i-am spus 2, cât pula mea sa faca?!Și mi-a pus 1! — Asa, al doilea? — La Sport! — Cum dracu’ iei 1 la Sport?! — Da, mia zis profesoara sa ridic piciorul stang, apoi pe cel drept!I-am zis în ce vrei sa stau fa?!In pula?! — Pai ce pula mea de scoala e asta mai Bulă?zice taicaso.. — Asa am zis și eu și am luat 1 și la purtare!

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi