Bărbați, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Bărbați / 1

 • Un deputat ia pentru prima data masa cu noua lui cucerire. — Am 42 de ani, sunt parlamentar, sunt cinstit și respectat de oameni. Tanara îi răspunde: — Bine, atunci eu am 30 de ani, sunt prostituata și sunt virgina.

  Bancuri: , ,
 • Statea Ion pe deal cu un bumerang în mâna și cu fata plina de sange. Se apropie Vasile: Ce faci, Ioane? — Stau… — Da ce ții în mana? — Nu știu… — Pai și de ce il tii? Arunca-l! — Arunca-l tu, ca eu m-am saturat…

  Bancuri: ,
 • Un calator ajunge la hanul “Gheorghe și Balaurul”. Bate la ușa, aceasta se intredeschide și o figura feminina întreabă: — Ce vrei? — As dori sa innoptez la han și dacă ati avea și o farfurie cu mancare… — N-avem! Și i se tranteste ușa în nas. Omul bate din nou la ușa, și când se intredeschide aceeași figura feminina întreabă: — Si-acum ce mai vrei? — N-as putea sa vorbesc și cu Gheorghe…?

  Bancuri: , ,
 • Doi tipi își ciocnesc din greseala carucioarele într-un supermarket.Primul tip catre celalalt: — Vai, îmi cer mii de scuze, ma uitam după nevasta-mea! Al doilea tip: — Sincer, și eu după a mea, chiar incep să mă ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!?… Primul: — Pai, cum arata soția dvs.? Poate mergem sa le cautam împreună! — Pai, cum sa fie? Inalta, super craci, tate mari, cur beton, fata de bagaboanta, buze groase, alea, alea, dar a dvs.? — Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta.

  Bancuri: , , , ,
 • Un bărbat naufragiat pe o insula pustie, saturat de atata masturbare… Nu i se mai ridica…”nivelul” și recurge la autosugeștie în momentul în care pe lângă insula lui trecea un vapor spunandu-si: — De ai știi tu cate femei frumoase, și cu ce sani și ce picioare… Sunt pe acel vapor… … în sfârșit reuseste sa se autosatisfaca, se lasa pe spate si-si spune: Ce fraier ești… Era un petrolier…

  Bancuri: , , , , ,
 • Un bărbat în autobuz. Vine un tip, arata cu degetul spre el, și zice: — Impotentule!! După câteva zile îi zice soției: — Draga, în fiecare dimineața vine un tip în autobuz și îmi zice ca sunt impotent.. A două zi… Vine tipul, iar il ia de obraz: — Paraciosule!

  Bancuri: ,
 • Cica se duce un bărbat virgin la un bar și agata și el în sfârșit o gagica. Pleaca la ea acasă și ajung amindoi în pat. Fata îi zice: — Hai sa facem un 69. Asta neștiind ce inseamna, aproba. Vede care este faza, îi place și se pune pe treaba. După puțin timp, se baseste femeia. El se oprește putin, zice în gandul lui sa scapat fata, nu-i nimic. După câteva minute, iar se basaeste. De data asta, tipul se ridica și își pune hainele pe el. Fata il întreabă: Ce s-a întâmplat? Auzi, știi ceva? Pastreaza-ti restul de 67, eu am plecat!!!

  Bancuri: , , ,
 • Un fizician îi spune soției sale: Draga mea, ești din ce în ce mai atragatoare! — Aiurezi! tu nu vezi cât m-am ingrasat?! — Pai, tocmai! Cu cât creste masa, creste și forta de atractie.

  Bancuri: , ,
 • Un bărbat urat intra în barul local, cu un zâmbet-ranjet mare pe fata. — De ce ești atat de fericit? il întreabă barmanul. — Ei bine, o să-ți povestesc, răspunde uratul. Stii, eu locuiesc în apropierea caii ferate. Când m-am intors acasă, noaptea trecuta, am observat ca o femeie tânăra este legata de sine, ca în filme. Desigur, am mers acolo și am eliberat-o din legaturi și am dus-o la mine acasă. Și ca sa nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit — Am facut dragoste toată noaptea, peste tot în casa, în toate pozitiile imaginabile! — Fantastic! exclama barmanul. Ești un norocos. Și era frumoasa? — Nu știu, ca nu i-am gasit capul.

  Bancuri: , , , ,
 • Un tip întreabă un taximetrist: — Domnule cât îmi iei de aici până în Baneasa? — 30 lei, domnule! — Bun! …si cu nevastamea? — Tot 30 lei! — Ai vazut fa, ca nu valorezi nimic?

  Bancuri: , ,
 • Stateam alaturi de nevasta-mea la intilnirea de 30 de ani de la terminarea liceului și ma tot uitam la o tipa bine, dar complet turta, ce-si legana nostalgic intre două degete paharul, singura la o masa de alaturi. Nevasta-mea m-a întrebat: O cunosti? Sigur, am oftat, e prima mea prietena din liceu. Am inteles ca s-a apucat de baut imediat după ce ne-am despartit, și de-atunci n-a mai fost treaza. Dumnezeule! a spus nevasta-mea. Cine s-ar fi gindit ca o persoana poate sarbatori atita timp? … …si atunci a început cearta!

  Bancuri: , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi