Femei, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Femei / 1

 • Un consultant este precum unul care știe totul despre sex dar nu a fost niciodată cu o femeie!

  Bancuri: , , ,
 • Tanara căsatorita, cu câteva ore înaintea noptii nuntii, vadit rusinata, discuta cu mama sa: — Mama, ca sa îmi incep și eu bine căsatoria, as vrea să mă inveti cum sa îmi fac soțul fericit… Mama trase aer în piept și cu o voce grava incepu sa îi explice: — Când doi oameni se iubesc și se respecta unul pe celalalt, dragostea poate fi un lucru foarte frumos și placut… — Mama, iarta-ma, dar eu știu să mă ***, invata-ma cum sa fac nenorocita aia de friptură.

  Bancuri: , , , , ,
 • Un pescar se plimba pe malul apei. Vede peștisorul de aur. Peștisorul îi spune: — Dacă îmi dai drumul îți indeplinesc o dorinta. Deci, care ti-e dorinta? — știi, peștisorule, mi-e frica de apa.. Construieste un pod până în Hawaii! — Îmi ceri ceva chiar și pentru mine imposibil!! Mult beton, ciment etc. Spune alta dorinta! — Fa-ma sa inteleg femeile! Peștisorul, după o jumatate de ora de gandire.. — Pe cate benzi ziceai ca vrei podul: pe două sau pe patru?

  Bancuri: , , , , ,
 • O vecina da peste un pusti care sta pe scari și plange. — Ce-ai patit, puisor?, il întreabă ea. — Tata a patit-o, se smiorcaie pustiul. S-a lovit la deget cu un ciocan. — Și atunci tu de ce plangi? — Pentru ca la început am ras.

  Bancuri: ,
 • Când femeile nu mai știu ce sa faca, se dezbraca. Și acest lucru e probabil singurul lucru bun pe care il pot face. (Samuel Beckett)

  Bancuri: , ,
 • Organele bărbatului și ale femeii se întâlnesc pentru a discuta anumite probleme. La un moment dat cineva propune.

  Bancuri: , ,
 • Un bărbat urat intra în barul local, cu un zâmbet-ranjet mare pe fata. — De ce ești atat de fericit? il întreabă barmanul. — Ei bine, o să-ți povestesc, răspunde uratul. Stii, eu locuiesc în apropierea caii ferate. Când m-am intors acasă, noaptea trecuta, am observat ca o femeie tânăra este legata de sine, ca în filme. Desigur, am mers acolo și am eliberat-o din legaturi și am dus-o la mine acasă. Și ca sa nu mai lungim vorba, am avut parte de ceva deosebit — Am facut dragoste toată noaptea, peste tot în casa, în toate pozitiile imaginabile! — Fantastic! exclama barmanul. Ești un norocos. Și era frumoasa? — Nu știu, ca nu i-am gasit capul.

  Bancuri: , , , ,
 • — Straniu! spune el partenerei. Cum va invit la dans, cantecul îmi pare mai scurt.- E și normal, răspunse ea, conducatorul orchestrei e soțul meu!

  Bancuri: ,
 • DECALOGUL LUI MURPHY 01. Dacă vine muntele la tine, iar tu nu ești Mahomed. FUGI!!!!.este alunecare de teren. 02. O femeie care îți spune vârsta reala este fie prea tânăra pentru a avea ceva de pierdut, fie prea batrana pentru a avea ceva de cistigat din asta. 03. Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare. 04. Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce în ce mai buni, fie se transforma în otet. 05. Munca nu a omorat niciodată pe nimeni. ..dar de ce sa risti? 06. Nu este important sa castigi. .. Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda. 07. CAND CINEVA TE ENERVEAZa AI NEVOIE DE 42 DE MUSCHI CA SA TE INCRUNTI, DA AI NEVOIE DOAR DE 4 CA SA INTINZI MANA SI SA-I FUTI UNA PESTE OCHI! 08. Intotdeauna dragostea a fost considerata mai importanta decat banii. Dar nimeni nu s-a întrebat cât costa 1 kg de prezervative. 09. Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost. 10. Cu cât o regula e mai stricta, cu atat capul care a conceput-o e mai prost.

  Bancuri: , , , , , ,
 • In fata unei biserici ortodoxe erau doi cersetori. Unul zicea: — Ajutati un biet creștin sarac! și lumea îi dadea bani. Celalalt zicea: — Ajutati un biet evreu sarman! Lumea, evident, nu-i dadea nimic. Ba din contra — Ii dadea mai multi bani creștinului. După câteva saptamani, o femeie miloasa care iesea din biserica se duce la evreu si-i spune: — Ma evreule, tu nu vezi ca aici nu-ti da nimeni nimic? Du-te acolo, la tine, la sinagoga, poate te miluieste cineva! După plecarea femeii, evreul se uita lung după ea, se intoarce spre creștin si-i zice: — Auzi, ma Itic, s-a gasit proasta asta sa ne invete pe noi sa facem afaceri…

  Bancuri: , , , , , ,
 • Este adevărat ca femeile traiesc mai mult decat bărbații? — Nu toate. Numai vaduvele.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi