Căsătorie, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Căsătorie / 1

 • John vine într-o seara acasă beat mort. Ajunge pe hol,sparge o vaza,varsa pe covor,sparge ușa de la dormitor,si,într-un final,ajunge în pat. A două zi de dimineața se trezește și vede ca vaza nu mai era sparta,covorul era curat…atunci vede pe ușa un bilet pe care scria:Iubitule,ai micul dejun cald pe masa din bucatarie. Te pup! Atunci il cheama pe fiul sau și il întreabă: — Ce s-a întâmplat aseara? — Pai,ai intrat în casa. — Si?! — Si-ai spart vaza preferate a mamei. — Si?! — Si-ai varsat pe covor. — Si?! — Si-ai spart ușa de la dormitor. — Si?! — Și mama te-a tarat în pat. — Si?! — Si-a-nceput sa te dezbrace. — Si?! — Și tu ai spus:-Lasa-ma cucoana ca-st om insurat!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Cum este salvat numarul de telefon mobil al SOTIEI de catre SOT ??? După nunta: — VIATA MEA După un an de la nunta: — SOTIA MEA După cinci ani: — ACASA După zece ani: — HITLER . După aniversarea nuntii de argint: — NUMAR INEXISTENT !!

  Bancuri: , ,
 • El și ea. Ea: Dragul meu, știi ce citesc în ochii tai? El: Ce iubito? Ea: Ca vrei sa te casatorești cu mine. El: analfabeto.

  Bancuri: , , ,
 • Tanara căsatorita, cu câteva ore înaintea noptii nuntii, vadit rusinata, discuta cu mama sa: — Mama, ca sa îmi incep și eu bine căsatoria, as vrea să mă inveti cum sa îmi fac soțul fericit… Mama trase aer în piept și cu o voce grava incepu sa îi explice: — Când doi oameni se iubesc și se respecta unul pe celalalt, dragostea poate fi un lucru foarte frumos și placut… — Mama, iarta-ma, dar eu știu să mă ***, invata-ma cum sa fac nenorocita aia de friptură.

  Bancuri: , , , , ,
 • Un american, un francez și un scotian se întâlnesc la o nunta.Americanul: — Eu am facut cadou un serviciu de cafea de 10 persoane. Francezul: — Eu am facut cadou unul de 20 de persoane. Scotianul: — Eu am facut cadou un cleste de zahar de 200 de persoane.

  Bancuri: , , ,
 • Intrebare la Radio Erevan: — Este adevărat ca în Uniunea Sovietica se va putea divorta mai usor? — Da, când partenerul moare, celalalt este liber….

  Bancuri: , ,
 • Stateam alaturi de nevasta-mea la intilnirea de 30 de ani de la terminarea liceului și ma tot uitam la o tipa bine, dar complet turta, ce-si legana nostalgic intre două degete paharul, singura la o masa de alaturi. Nevasta-mea m-a întrebat: O cunosti? Sigur, am oftat, e prima mea prietena din liceu. Am inteles ca s-a apucat de baut imediat după ce ne-am despartit, și de-atunci n-a mai fost treaza. Dumnezeule! a spus nevasta-mea. Cine s-ar fi gindit ca o persoana poate sarbatori atita timp? … …si atunci a început cearta!

  Bancuri: , , , , ,
 • Un englez, un francez și un țigan ajung la un imparat. Imparatul le zice: — Dacă stati în cotetul porcului o saptamana v-o dau pe fata mea de nevasta. Se duce francezul. Sta o zi. Pleaca. Englezul. Doua zile. Iese. Tiganul. O saptamana, doua, trei. Iese porcul.

  Bancuri: , , , , ,
 • — Mai Bulă, când te-ai insurat, nevasta-ta a fost fata mare? — Unii zic ca da, altii zic ca nu!

  Bancuri: , , , ,
 • Un cuplu după ce se casatoresc.in noaptea nuntii el îi spune: Draga mea, acum te voi atinge unde nu te-a atins nimeni!la care ea zice: — Bine, dar ai grija ca am ochii sensibili!

  Bancuri: , , ,
 • După petrecerea de la nunta, în sfârșit, El și Ea se retrag în camera lor… Oarecum rusinata, ea spune: — Dragul meu, trebuie sa îți marturisesc ca eu nu știu sa fac nimic-nimic! — Aaaaaaaaaa!… Nu-i nimic!… Chiar foarte bine ca-i asa!… Las’ ca-ti explic eu: aseaza-te pe pat, desfa-ti picioarele si… de restul ma ocup eu!… — O, nu, prostutule!… Sex știu sa fac eu și încă prea bine!… Problema este ca nu știu sa spal, sa gatesc, sa deretic prin casa!…

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi