Ruși-Rusia, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Ruși-Rusia / 1

 • Doua batrane, supravietuitoare ale accidetului de la Cernobil se întâlnesc… — Auzi tu, știi ca mie mi-a crescut un san în plus? — Dute-n p..a mea ca nu te cred!

  Bancuri: , ,
 • Intrebare la Radio Erevan: — Este adevărat ca în Uniunea Sovietica se va putea divorta mai usor? — Da, când partenerul moare, celalalt este liber….

  Bancuri: , ,
 • După Cernobal — Mamaaa, mi-a mai crescut un san. — Ma doare-n p*la !

  Bancuri: , ,
 • La Radio Erevan: Un ascultator: — Se poate conduce o Volga, în curba, cu 120 km/h? Radio Erevan: — Se poate! Insa o singura data.

  Bancuri: , ,
 • Un canibal a prins un american, un neamt și un rus.I-a mâncat pe toti. Era flamand și n-avea timp de bancuri.

  Bancuri: , , ,
 • La Radio Erevan se întreabă: — Tovarase redactor este adevărat ca și americanii au pitici? — În pricipiu da, dar cei rusești sunt mai mari.

  Bancuri: , , , ,
 • Nixon plange pe scari la Casa Alba. Dumnezeu il vede, vine lângă el si-l întreabă: — De ce plangi tu Richard? — Cum sa nu plang Doamne? Razboiul din Vietnam nu se mai sfarseste si… — Richard draga, fă pace si-o sa vezi… Asezat pe treptele Kremlinului, Brejnev plange cu sughituri. Dumnezeu il vede și se apropie de el: — Ce necazuri ai tu Leonide? — Doamne n-o mai scot la capat cu chinezii. — Leonide, muta trupele din Europa la granita chineza. In fata Partidului National Taranesc- Creștin și Democrat, Coposu plange amarnic. Dumnezeu il vede și imediat coboara lângă el: — Ce se întâmpla Puiule? Spune-mi cum sa te ajut? Corneliu Coposu, nu scoate un cuvant și printre sughituri arata cu mâna în jur. Dumnezeu priveste imprejur, și începe sa planga și El.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Savantii rusi au descoperit, în Siberia, o salamandra cuprinsa într-o platosa de gheata acum 70 de ani, care, după topirea ghetii, a revenit la viața.

  Bancuri: ,
 • Avioanele americane cu provizii din timpil blocadei sovietice a Berlinului erau denumite Bombardiere cu stafide.

  Bancuri: , ,
 • I:Ce se numeste schimb de opinii în partidul comunist al Uniunii Sovietice? R:Atunci când vii la sedinta de partid cu propria-ti opinie și pleci de la sedinta cu cea a partidului…

  Bancuri: , ,
 • Trei canibali stateau la masa la restaurant. Primul spune: — Domnule, atat mi-e de greata, ca am mâncat acum două zile un neamt gras și mi s-a aplecat. Al doilea spune: — Tu ești fericit, eu am nimerit un american și asta a fost numai piele și os, de ma dor gingiile și astazi. Al treiela după ce bea un pahar de coniac spune: — Fericitilor, eu am mâncat acum o saptamana un rus și de atunci tot decoratii ma cac .

  Bancuri: , , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi