Meserii, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Meserii / 1

 • Dimineata, în drum spre serviciu, un evreu vede în statia de tramvai un domn bine facut și foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga. “Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora din dimineața; dacă nu se duce, inseamna ca vine; de unde poate veni în zori de zi un domn astfel imbracat decat de la o dama; un domn bine vine de la o dama bine; la noi în cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i însă plecata la Leningrad, Rashela, dar de la ea vin chiar eu și soția mea. Soția mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal) și pe un oarecare domn Abramovici.” — Buna dimineața, domnule Abramovici! — Buna dimineața. Dar de unde ma cunoasteti? — Simpla deductie.

  Bancuri: , , , , , , ,
 • — Doctore, am fost la dvs. acum 3 ani și mi-ati spus să mă feresc de umezeala … — Da, da, îmi amintesc … — Am venit sa va intreb dacă pot sa fac o baie …

  Bancuri: ,
 • John vine într-o seara acasă beat mort. Ajunge pe hol,sparge o vaza,varsa pe covor,sparge ușa de la dormitor,si,într-un final,ajunge în pat. A două zi de dimineața se trezește și vede ca vaza nu mai era sparta,covorul era curat…atunci vede pe ușa un bilet pe care scria:Iubitule,ai micul dejun cald pe masa din bucatarie. Te pup! Atunci il cheama pe fiul sau și il întreabă: — Ce s-a întâmplat aseara? — Pai,ai intrat în casa. — Si?! — Si-ai spart vaza preferate a mamei. — Si?! — Si-ai varsat pe covor. — Si?! — Si-ai spart ușa de la dormitor. — Si?! — Și mama te-a tarat în pat. — Si?! — Si-a-nceput sa te dezbrace. — Si?! — Și tu ai spus:-Lasa-ma cucoana ca-st om insurat!

  Bancuri: , , , , , ,
 • John își invita mama la cina. In timpul mesei, mama nu își poate dezlipi ochii de la colega de apartament a lui John, Julie.. O frumoasa ! Mama, mama ! De mult banuia mama ca cei doi nu sunt doar amici, iar John banuind ce se leaga la mama lui în cap, o invita discret în bucatarie si-i spuse a mia oară ca Nu este nimic intre el și Julie în afară de plata fifty-fifty la chirie. A două zi, Julie il anunta pe John ca nu mai gasește bomboniera de argint și ca ea se întreabă dacă n-a luat-o mama lui din greseala . John îi scrie imediat un SMS mamei : Draga mama, Nu spun ca Ai luat sau Nu ai luat bomboniera de argint aseara dar adevarul este ca ea lipseste și trebuia să-ți trimit o notificare. Cu drag al tău John. Raspunsul mamei a fost prompt: Draga John, NU spun ca Te f*ti cu Julie sau Nu te f*ti cu Julie dar adevarul este ca dacă ar fi dormit azi noapte la ea în pat ar fi gasit bomboniera sub perna. Cu mult drag,

  Bancuri: , , , ,
 • Era Iliescu, presedintele Americi și al Chinei. Se urca într-un avion.Pe drum presedintele Americi arunca un ceas de aur, când il vede Iliescu il întreabă: — De ce ai aruncat ceasul? — Da-l incolo la mine în țara sunt destule. Dupeaia cel al Chinei arunca un pachet de tigari. — De ce la-i aruncat? — Da-le în colo la mine în țara sunt destule. După ceva timp i-a Iliescu de turu pantalonilor un țigan și il arunca pe geam. — De ce ai aruncat omul pe geam?întreabă ceilalti doi. — Dai incolo la mine în țara sunt destui!

  Bancuri: , , , ,
 • Doi polițisti: — Ba, Vasile, de ce tremuri asa, ba, ce-ai patit? — Am stat puțin în frigider. — De ce, ba? — Pai, sefu ne-a zis ca trbuie sa avem sange rece!

  Bancuri: ,
 • Domnule doctor, am probleme cu somnul. Mereu ma trezesc. — De cate ori pe noapte? — Nu chiar pe noapte, dar din trei în trei zile.

  Bancuri: ,
 • O dama la psihiatru. — Domnule doctor, va rog să mă ajutati în legatura cu soțul meu.. — Dar ce anume il supara? — Nu-l supara nimic deosebit, dar îi plac ciorapii de dama.. — Bine, doamna, dar asta nu e ceva deosebit.. sunt multi carora le plac.. — Da, dar lui îi plac ciorapii de dama.. — V-am mai spus, doamna, ca nu e nimic.. Și mie îmi plac.. — Simpli sau cu mustar?

  Bancuri: , , , , ,
 • Bulă intarzie la ora și încearcă sa-i zica profesoarei: — Doamna pro… — Taci ca îmi deranjezi ora, îmi spui la pauza. Se termina ora și profesoara zice: — Bine, Bulă acum zi. — Doamna profesoara v-a luat foc casa.

  Bancuri: , , , ,
 • Deductie: Optimistul: paharul e pe jumatate plin. Pesimistul: paharul e pe jumatate gol. Inginerul: paharul are dublu din capacitatea necesara.

  Bancuri: , ,
 • — Strula! Sora mea vede și în intuneric! — Cum asa, Bulă? — Pai stateam ieri în camera, era intuneric și ea a spus catre logodnicul ei: Iar nu te-ai barbierit?

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi