Iubiți, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Iubiți / 1

 • John vine într-o seara acasă beat mort. Ajunge pe hol,sparge o vaza,varsa pe covor,sparge ușa de la dormitor,si,într-un final,ajunge în pat. A două zi de dimineața se trezește și vede ca vaza nu mai era sparta,covorul era curat…atunci vede pe ușa un bilet pe care scria:Iubitule,ai micul dejun cald pe masa din bucatarie. Te pup! Atunci il cheama pe fiul sau și il întreabă: — Ce s-a întâmplat aseara? — Pai,ai intrat în casa. — Si?! — Si-ai spart vaza preferate a mamei. — Si?! — Si-ai varsat pe covor. — Si?! — Si-ai spart ușa de la dormitor. — Si?! — Și mama te-a tarat în pat. — Si?! — Si-a-nceput sa te dezbrace. — Si?! — Și tu ai spus:-Lasa-ma cucoana ca-st om insurat!

  Bancuri: , , , , , ,
 • El și ea. Ea: Dragul meu, știi ce citesc în ochii tai? El: Ce iubito? Ea: Ca vrei sa te casatorești cu mine. El: analfabeto.

  Bancuri: , , ,
 • Bulă anunta în ziar: Caut o menajera sexy sa poarte pantaloni foarte foarte scurti și sa stea în sutien rosu! Urgent am nevoie!După o zi, vine o fata la el la ușa. Bate în ușa și da de sonerie..Trrrrrrrr, suna soneria. — Imediaaaaaaat! Bulă venise — Cine sunteți? — Am citit anuntul Dvs. din ziar și as dorii sa va fiu menajera sexy! Bulă interesat de ea, era blonda cu ochi albastra și mai era și silueta.. — Intra te rog! — Oh, multumesc — Mai intrai vreau sa te testez sa văd dacă știi sa faci ce trebuie — Stati așa să mă schimb îmi spuneti și mie unde pot să mă schimb? — Drept în fața la stangă ! — multumesc! — Hai ca vin și eu sa te ajut! Bulă luando de mijloc și sarutando.. intre timp, Bubulina aparuse acasă.. Bulă cu fata în camera : așa iubito bn fato bn bn oooooooh Fata: așa baby așa iubire : P Bubulina intra în camera: — Ceeeeeeeeeee??? Ma inseli jeg facut dîntr-un balon!! — Ce dracu cauta fă tu aici? — Ce te doare fă ia mari de acilia din camera mea fhaaa javro!! Fata speriata hooo hai k plec! — Pa iubitule Muah! — Ce faci mah vagabondule cu alta în pat! — Pai voiam sa văd cum e sa te f**i cu alta ca am auzit la tv ca pot sa fac trafic de pizde..

  Bancuri: , , , ,
 • — Iubire, dimineața ma trezesc și nu mănânc gandindu-ma la tine, la amiaza nu pot manca gandindu-ma la tine, seara nu pot manca gandindu-ma la tine, noaptra nu pot adormi! — Gandindu-te la mine? — Nu, de foamea pe care-o am!

  Bancuri: ,
 • Intra bărbatul în casa si-i spune soției: — Ma duc la bar, ia-ti geaca pe tine! Sotia, nespus de fericita ca e bagata în seama: — Asta inseamna ca ma iei cu tine iubitule? Sotul răspunde, Nu vai, opresc caldura..

  Bancuri: , , ,
 • Bulă își uita acasă mobilul. Când verifica mobilul seara, vede ca are două mesaje. Primul: Iubitule, suna-ma, te rog. Te sarut. Intotdeauna a ta, Maria. Al doilea mesaj: Am sunat deja. Poti sta fără grija. Bubulina.

  Bancuri: , ,
 • Ea: Iubitule, sunt gravida.Ce ai vrea sa fie? El: Banc !

  Bancuri: , ,
 • Bulă avea un fratior…pe…Bulisor. Bine…avea și o sora…Bizda…dar nu se pune. Ce avea Bulă…avea și Bulisor. Ce făcea Bulă…facea și Bulisor. Unde mergea Bulă… mergea și Bulisor. Bulă avea mașina iar Bulisor avea o bicicleta. Bulă avea o iubita iar Bulisor o gagicuta. Intr-o bună zi, Bulă nu a vrut sa-l ia pe Bulisor cu el iar acesta furios s-a ascuns în portbagajul masinii lui Bulă. Bulă a mers, si-a luat iubita și a dus-o în pădure. Ajunsi acolo, Bulă o întrebă: — Fa, vrei? -Nu vreau! -Fa, chiar nu vrei? -Nu vreau! -Atunci, da-te jos din mașina ca ma duc acasă! Bulisor a bagat la cap și când s-a dus a două zi cu gacicuta pe bicicleta la pădure o întrebă: -Fa, vlei? -Da! -Fa, chial vlei? -Vleau! -Eeh, atunci ia bicicleta și du-te acasă!

  Bancuri: , , , ,
 • O femeie nu voia sa-si marite fata cu Abdul. Incercand sa-l facă sa se razgandeasca, îi spune: — Dacă vrei sa te măriți cu fiica mea, adu-i un Mertan. — Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul aduce Mertan! Aduce Abdul Mertanul, mama, disperata, încearcă din nou : — Fata mea nu se marita cu tine decat dacă o sa aiba vile la munte și la mare. — Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara vile! Cumpara Abdul vile, mamei îi vine o ultima idee : — Fata mea nu poate sa se marite decat cu cineva care o are de 30 de centimetri! — Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul mai taie!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Ce cinam în seara asta, iubito? — Dragoste, scumpul meu. Și așa se intimpla. A două zi, se petrece același lucru. A treia zi, soția soseste mai târziu si-l gasește pe bărbat cocotat pe aragaz: Ce faci acolo? — Incalzesc cina…

  Bancuri: , , ,
 • Top 5 cereri în căsatorie în functie de muzica preferata: Rockerul: Vrei sa ne impletim pletele împreună până la adanci batraneti? Houserul: Vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, sa, sa, sa, sa, sa, sa, sa, sa, sa.? Manelistul: Sa moara tata de nu te iubesc din iubire, și simt iubire de tine. Hai sa te fac femeia mea, trai-ti-ar! Ma jur pe mormantul luaia batrana, ca ti-l aduc pe Sorinel sa cante la nunta! Iubitorul de opera: Vreeeeiii saaaa fiiii soțiaaa meaaaa? Stiiiu ca vreeei! Baaa nuu, baaa da, ba nuuu, baa daaaa, bineeee, hoooo! 5.Folcloristul: Vrei ca tot restul vietii sa muncești în casa, curte, gradina și la camp, sa crești copiii, să mă astepti când vin de la carciuma și sa mănânci bataie până când moartea ne va desparti?

  Bancuri: , , , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi