Englezi, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Englezi / 1

 • John vine într-o seara acasă beat mort. Ajunge pe hol,sparge o vaza,varsa pe covor,sparge ușa de la dormitor,si,într-un final,ajunge în pat. A două zi de dimineața se trezește și vede ca vaza nu mai era sparta,covorul era curat…atunci vede pe ușa un bilet pe care scria:Iubitule,ai micul dejun cald pe masa din bucatarie. Te pup! Atunci il cheama pe fiul sau și il întreabă: — Ce s-a întâmplat aseara? — Pai,ai intrat în casa. — Si?! — Si-ai spart vaza preferate a mamei. — Si?! — Si-ai varsat pe covor. — Si?! — Si-ai spart ușa de la dormitor. — Si?! — Și mama te-a tarat în pat. — Si?! — Si-a-nceput sa te dezbrace. — Si?! — Și tu ai spus:-Lasa-ma cucoana ca-st om insurat!

  Bancuri: , , , , , ,
 • John își invita mama la cina. In timpul mesei, mama nu își poate dezlipi ochii de la colega de apartament a lui John, Julie.. O frumoasa ! Mama, mama ! De mult banuia mama ca cei doi nu sunt doar amici, iar John banuind ce se leaga la mama lui în cap, o invita discret în bucatarie si-i spuse a mia oară ca Nu este nimic intre el și Julie în afară de plata fifty-fifty la chirie. A două zi, Julie il anunta pe John ca nu mai gasește bomboniera de argint și ca ea se întreabă dacă n-a luat-o mama lui din greseala . John îi scrie imediat un SMS mamei : Draga mama, Nu spun ca Ai luat sau Nu ai luat bomboniera de argint aseara dar adevarul este ca ea lipseste și trebuia să-ți trimit o notificare. Cu drag al tău John. Raspunsul mamei a fost prompt: Draga John, NU spun ca Te f*ti cu Julie sau Nu te f*ti cu Julie dar adevarul este ca dacă ar fi dormit azi noapte la ea în pat ar fi gasit bomboniera sub perna. Cu mult drag,

  Bancuri: , , , ,
 • — John, du-te afară și uda florile. — Sir, dar afară ploua. — Nu-i nimic, ia-ti umbrela.

  Bancuri: , ,
 • Cica vine un englez în Romania și după ce invata el așa un pic limba se hotaraste sa vorbeasca și el cu cineva. Merge el prin țara și la un moment dat vede un taran ce cosea. Se duce la el și il întreabă: — Tzarane tu coseshti? Taranul cosea de zor plin de transpiratie! — Tarane tu coseshti? Taranul la fel… — Tarane tu coseshti? La care taranul: — Man, you have an obsession?

  Bancuri: , , ,
 • Profu il întreabă pe Bulă: — Bulă, spune-mi cât fac 3+3! — Nu știu, dle profesor! — Bulă, dacă eu îți dua 3 mere și apoi încă 3 mere, cate mere ai? — Sapte, dle profesor! — Cum? 3 cu 3 fac 6, nu sapte! — Pai mai am unul în ghiozdan!

  Bancuri: , , , ,
 • Un englez, un francez și un țigan ajung la un imparat. Imparatul le zice: — Dacă stati în cotetul porcului o saptamana v-o dau pe fata mea de nevasta. Se duce francezul. Sta o zi. Pleaca. Englezul. Doua zile. Iese. Tiganul. O saptamana, doua, trei. Iese porcul.

  Bancuri: , , , , ,
 • Ajung Bush, Blair și Basescu în iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfârșitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: — Convorbiri 30 min catre SUa, cost factura 100$. Blair: — Convorbiri 45 min catre UK, cost factura 180$. Basescu: — Convorbiri 300 min catre Romania, cost factura 1$! Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. Raspunsul: — Hell to hell se taxeaza local…

  Bancuri: , , , , , ,
 • In Anglia medievala era interzis pentru cupluri sa facă sex fără aprobarea regelui. Când un cuplu vroia copii trebuia sa ceara o aprobare scrisa de la rege și primea o placa pe care o puneau în casa și scria Fornication Under Consent of the King (F. U. C. K.) De acolo vine acel cuvant….. In razboiul civil din SUA după o batalie se afisau ranitii și mortii. Când armata nu avea pierderi se afisa 0 killed (0 morti) de acolo provine expresia O. K.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Preludiul la diferite natiuni: Evreul: trei ore de rugaciune. Englezul: ce-i asta? Negrul: trezește-te curva dracu ! Tiganul: Taci din gura ca bag sisul în tine!… Belgianul: vino-aici fetița tatii.

  Bancuri: , , , , , ,
 • John pleacă în vacanta în Florida lasand stresul din Chicago. Nevasta lui era plecata și ea într-o delegatie și urma sa se intalneasca cu el la hotelul din Florida a două zi. Ajungand mai devreme John de hotaraste sa îi trimita neveștisi un e-mail rapid. Bineinteles ca nu a mai tinut minte e-mailul și l-a scris gresit. Astfel e-mailul a ajuns la vaduva unui preot care murise cu o zi înainte. Când a citit aceasta e-mailul a scos un sunet de disperare și a lesinat. Toata familia s-a grabit sa vadă ce s-a întâmplat și când au gasit-o au putut citi pe monitor urmatorul text: Draga mea nevasta, Tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P.S. Vaaaaai ce cald e aici jos !!!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Sir și John sunt la vanatoare pe domeniul castelului. John (privind prin binoclu inspre castel): — Sir, cred ca ar trebui sa va informez ca doamna este în compania unui domn. — Nu se poate, te inseli. Doamna mi-a spus ca primeste o prietena în vizita. Da-mi și mie binoclul… Se uita spre castel, apoi îi spune lui John: — Acest binoclu nu este suficient de puternic. Da-mi pusca cu luneta.

  Bancuri: , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi