Animale, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Animale / 1

 • Intr-o dimineața de duminica soțul îi spune soției: — Draga mea, azi mergem la pescuit, eu, tu și câinele. — Dar nu am chef sa merg la pescuit, știi ca nu-mi place. — Draga am hotarat: mergem la pescuit! Nu se discuta. — Dar tu chiar nu pricepi ca nu vreau sa merg? — Ok. Atunci uite care sunt alternativele: 1) Mergi la pescuit cu mine și cu câinele, 2) O partida de sex oral, 3) O partida de sex anal. Ai 20 de minute de gandire, până eu îmi pun sculele de pescuit în mașina. După 20 de minute tipul vine din garaj și o întreabă dacă s-a decis. Soția nu vrea și nu vrea, în fine, după alte 20 de minute de argumente accepta o partida de sex oral. Dar imediat ce începe, dezgustata, îi spune soțului: — Auzi? Ce dracu ai facut, are gust de rahat… — Draga nici câinele nu a vrut sa mearga la pescuit…

  Bancuri: , , , , ,
 • Un magar s-a intalnit cu o ursoaica la poalele unui deal. Magarul spuse: — Te duc în spate până în varf, dar tu ma aduci tu în spate la vale! Facura după cum au vorbit. Ursoaica îi veni timpul sa-l aduca pa magar la vale. În timpul coborarii, magarul o f**e pe ursoica și il întreabă pe magar: — Bai magare ce faci acolo? Magaru răspunde: — Trag frana, trag frana!

  Bancuri: , ,
 • I: — Serviti mormoloci în acest restaurant? R: — Servim pe oricine..

  Bancuri: , ,
 • Soția unui român, a unui francez și a unui neamt stateau de vorba la restaurant: — Haideti sa ne facem bărbații sa facă ce vrem pentru o zi! Zis și facut! Vine frantuzoaica: — I-am zis soțului meu sa spele vasele… în prima zi n-am vazut nimic, a două zi se plimba el prin bucatarie se uita la vase iar în a treia zi am gasit totul luna! Vine și nemtoaica: I-am zis soțului meu sa tunda gazonul iar în prima zi la fel nu am vazut nimic, a două zi s-a uitat pe lângă mașina de tuns e reparat-o, iar a treia zi am gasit totul luna! Vine și românca: — Eu l-am rugat sa spele rufele… În prima zi nu am vazut nimic! A două zi am început sa văd puțin cu dreptul!

  Bancuri: , , , , , , ,
 • Ce face un iepure, când implineste un an?Trece în al doilea!

  Bancuri: ,
 • Doi olteni pleacă într-o excursie în Franta, dar ei nu știu o boaba franceza. După o perioada de timp, li s-a facut foame. Marin îi spune lui Jan: — Hai ba, sa intram într-un restaurant sa mancam ceva. — Ești nebun!Cum crezi tu c-o sa cerem noi de mancare? — Lasa, ba, ca știu eu ceva franceza, ce crezi e mare diferența intre olteneasca noastra și franceza? se aseaza oltenii nostri la masa, vine chelnerul și începe Marin: — Doua ciorbeloa de pestoa și două falcea de purcea și mai da-ne si-o vinea. Chelnerul, ascultator, pleacă și îi serveste ca la carte cu tot ce a cerut Marin. La plata, Marin, mandru îi spune lui Jan: — Vezi ma ca, de nu eram eu destept, ramaneam nemâncati. Dar dinspre chelner vine un răspuns politicos: — De nu eram eu din Calafat, ramanești flamanzi !!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Iepurasul la farmacie: — Tanti, vreau și eu niște droguri. — Taci ma, ești nebun, ne ia poliția pe toti. Vino maine. A două zi: — Tanti, vreau droguri. — Gura ca n-am facut încă rost. Vino maine. A treia zi: — Tanti, drogurile. — Gata, am adus, hai aici după tejghea să-ți dau. La care iepurașul iese repede un strada și începe sa strige: — Nenea polițistul, nenea polițistul, la farmacie au droguri!

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o zi merge iepurașul la urs acasă, bate la ușa și deschide ursuletul: — Taica-tau e acasă, întreabă iepurașul. — Nu, numai mama. — Bine, spune-i ca am trecut pe aici, zice iepurașul și pleacă. A două zi iepurașul merge iara la urs acasă, bate la ușa și deschide ursuletul: — Maica-ta e acasă, întreabă iepurașul. — Nu, numai tata e acasă. — Bine, spune-i ca am trecut pe aici, zice iepurașul și pleacă. A treia zi merge iarasi iepurașul la urs acasă, bate la ușa și deschide ursuletul: — Taica-tau e acasă, întreabă iepurașul. — Nu. — Dar maica-ta? — Nu, răspunde ursuletul. — Atunci ai grija ca dacă vreau așa îți dau unaaaa. !!!

  Bancuri: , ,
 • Care e diferența intre un om care impaiaza animale și un perceptor de taxe? Cel ce impaiaza nu ia decat pielea..

  Bancuri: ,
 • Iepurasul se duce la vulpe la vizuina și bate la ușa. Iese o vulpita mica. Iepurasul: — Ma-ta-i acasă? Vulpita: — Nu. — Sa-i spui că a venit iepurașu și a zis ca vrea sa o frece… Ziua 2 la fel. Ziua 3 la fel. Ziua 4 se supara vulpea și răspunde ea. Iepurasul când o vede, o ia la fuga. Vulpea după el. La un moment dat apare în fața o scorbura. Iepurasul coteste brusc și vulpea intra cu capul în scorbura și ramane intepenita. Iepurasul (frecandu-si labutele): — Acu nu ca as vrea neaparat, dar le-am promis la aia mici…

  Bancuri: ,
 • Pasarel și Pasarica, singuri, singurei, pe-o creanga în mijlocul padurii, romântism, vraja, etc,… Pasarel: Pasarico, o smecherie, ceva în seara asta?? Pasarica(tup, tup, mai incolo): Cum mai Pasarel, pai așa ma știi tu? Pasarel(tup, tup catre ea):Hai ma Pasarico, ne iubim și noi?? Pasarica(tup, tup mai incolo): Hai mai Pasarel ,fii solemn, nici nu ma gandesc! Pasarel(nervos, tup, tup lângă ea): Hai dom’le, lasa-ma cu texte d’astea! Pasarica tup,tup mai incolo și cade de pe creanga într-o balta. MORALA: Cu cât e preludiul mai lung cu atat păsarica e mai uda.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi