La Restaurant, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → La Restaurant / 1

 • Soția unui român, a unui francez și a unui neamt stateau de vorba la restaurant: — Haideti sa ne facem bărbații sa facă ce vrem pentru o zi! Zis și facut! Vine frantuzoaica: — I-am zis soțului meu sa spele vasele… în prima zi n-am vazut nimic, a două zi se plimba el prin bucatarie se uita la vase iar în a treia zi am gasit totul luna! Vine și nemtoaica: I-am zis soțului meu sa tunda gazonul iar în prima zi la fel nu am vazut nimic, a două zi s-a uitat pe lângă mașina de tuns e reparat-o, iar a treia zi am gasit totul luna! Vine și românca: — Eu l-am rugat sa spele rufele… În prima zi nu am vazut nimic! A două zi am început sa văd puțin cu dreptul!

  Bancuri: , , , , , , ,
 • Cum sa scapi de depresie 1. Plimbati-va cu mașina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare și scoateti pe geam uscatorul de par. Indreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati câți soferi franeaza brusc în fața voastra! 2. Reincarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Când toată lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO. 3. Dacă scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica ?scopul folosirii banilor ? scrieti ?pentru marijuana?. 4. Când sunteți pe un coridor, sariti în loc sa mergeti. Apoi incercati sa numarati cate persoane se uita la voi crucis! 5. Dacă sunteți la restaurant și vreti sa comandați ceva, cereti ?apa plata dietetica?. 6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa mergeti la o petrecere și spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap. 7. Când scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toți rarunchii ?Am castigat! Am castigat!? 8. Dacă va aflati într-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand ingrozit ?Salvati-va! A scapat leul!? 9. Dacă aveți copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei! 10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative și după aia întrebati farmacistul unde este cabina de proba!

  Bancuri: , , , , , , , ,
 • O secretara blonda la prima zi de lucru primeste sarcina sa facă cafea la baieti. Cum nu a facut niciodată cafea, se duce la restaurantul de vis-a-vis cu un termos în mana: — D-le chelner, intra în acest termos 6 cafele? — Da, domnisoara, intra și mai mult. — zice chelnerul. — Vai ce bine e!!! M-ati salvat! Faceti 6 cafele atunci. Doua cu zahar, două fără și două cappuccino.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Un el și o ea se intorc de la restaurant. Se opresc în fața usii pentru a mai schimba câteva cuvinte înainte de despartire. El o întreabă dacă i-a placut la restaurant și reazema jmechereste de perete. Ea îi spune ca de mult visa la așa ceva. El: Știi . .. as vrea sa-mi faci un sex oral. Ea stupefiata: Pooooftim? Ești nebun. El: Hai tu. Te rooog. De mult îmi doresc asta. Hai sa o facem acum. Ea: Wow, ești incerdibil, cum poți sa îmi ceri asta. El: Tu sti ca te iubesc, și suntem de ceva timp împreună, la un moment dat tot o sa se intample. De ce nu acum. Ea: Probabil, dar nu acum. Mai trec oameni pe strada, lumina în casa e aprinsa și ai mei nu s-au culcat. El: Nu conteaza, îmi faci una scurta și gata. Nu vede nimeni. La un moment dat iese sora ei și îi spune: — A zis tata, sa îi faci oralu ala odata, dacă nu, îi fac eu!, dar zii sa ia naibi cotul ala de pe interfon!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Trei canibali stateau la masa la restaurant. Primul spune: — Domnule, atat mi-e de greata, ca am mâncat acum două zile un neamt gras și mi s-a aplecat. Al doilea spune: — Tu ești fericit, eu am nimerit un american și asta a fost numai piele și os, de ma dor gingiile și astazi. Al treiela după ce bea un pahar de coniac spune: — Fericitilor, eu am mâncat acum o saptamana un rus și de atunci tot decoratii ma cac .

  Bancuri: , , , , , , ,
 • Un londonez, intorcandu-se acasă, își gasește soția legata fedeles și cu un calus în gura. Casa ravasita. Cu un calm imperturbabil, omul, își dezleaga soția și îi spuse: — Dacă stiam ca nu ai pregatit masa, mancam la restaurant!!

  Bancuri: , , , , ,
 • Un cuplu la restaurant. Vine ospatarul: Ce doriti sa serviti? Ea: — O friptură mare și o salata pentru mine și o salata pentru el. După un timp, ospatarul revine: — Mai doriti ceva? Ea: — O friptură mare pentru mine și o salata pentru el. Ospatarul: — Nu va supărati, dar domnul nu consuma decat salata? Ea: — Pai dacă f**e ca un iepure atunci sa mănânce ca un iepure!

  Bancuri: , , , , ,
 • La restaurant: — Dumneata numești asta supa de pasare? Va bateti joc de clienti sau ce? — Nu, domnule, nu vrem sa jignim pe nimeni, dar e supa de pasare. As putea sa precizez doar ca e o supa de pasare extrem, extrem de tânăra. Practic vorbind, e apa în care fierbem noi ouale, când clientii le comanda foarte tari.

  Bancuri: , , , ,
 • Un tip la restaurant: — Chelner! — Da, va rog! — Mai prajeste-mi puțin te rog puiul asta, ca mi-a mâncat toată salata.

  Bancuri: , , ,
 • Unde este patronul restaurantului? întreabă un client foarte nemultumit de mancare. — Ia masa la restaurantul de peste drum, răspunse prompt ospatarul.

  Bancuri: , , , ,
 • Cum se invita homosexualii la restaurant? Vrei sa imBUCI ceva?

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi