Diverse, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Diverse / 1

 • Pe Titanic, se pare că a fost și un român.După impact, tipul ia o barca și vasleste disperat sa se salveze. — Unde pleci domn le singur, ca mai sunt femei aici, zice unu ? Romanul replica: — Lasa-ma în pace omule, mie de futut îmi arde acum ?

  Bancuri: , , ,
 • Fat-Frumos se lupta cu zmeul. Zmeul spune: -Corbule, adu-mi și mie apa în cioc ca-ti dau calu’ lu Fat-Frumos! Corbul aduce și zmeul, prinzand putere, il pune jos pe Fat-Frumos. Acesta spune: -Corbule, adu- mi și mie apa în cioc ca-ti dau starvul zmeului. Corbul aduce și Fat-Frumos își revine! Zmeul spune: -Corbule adu și mie… -Auzi dom’le, voi va bateti sau va stropiti cu apa?

  Bancuri: , ,
 • Un oltean și un ardelean în tren. Stranuta olteanu și ardeleanu îi zice: — Ssănatate, numai bine! Stanuta din nou olteanu , ardeleanu : — Tot ce-ti dorești, sanate, noroc! Stranuta și ardeleanu , dar olteanu: — Racisi, al dreacu de ardelean!

  Bancuri: , ,
 • Ziua de nastere a lui B.B.King.Soția se gandea ce cadou sa-i faca. El fiind faimos și avand de toate, se tot gandeste si-i vine ideea. Se duce la un tatoo place și își tatueaza, pe fund, initialele soțului — Pe o buca B și pe cealalta B. Seara, vine B.B.King acasă. Soția il intampina numai în halat: — Happy birthday, darling! Ti-am facut un cadou surpriza! și spunand asta, se dezbraca, se intoarce cu spatele la el și se apleacă. La care, el: — Foarte impresionant! Dar cine, dracu, e BOB?

  Bancuri: , ,
 • Pactul de la Varsovia denumit Tratatul de prietenie, cooperare și asistenta mutuala a reprezentat fundamentul unei aliante politico-militare intre tarile comuniste impotriva tratatului NATO.Fiecare dintre popoarele infratite a adus o contributie semnificativa în cadrul acestei aliante, astefel: Rusii-spiritul organizatoric, nemtii-simtul umorului, polonezii-cheful de munca, ungurii-intelepciune și cunoastere, bulgarii-politete și românii-oneștitate.

  Bancuri: , , , , , ,
 • — Apropo de femei, realizez ca uneori noi, bărbații, suntem niște mari dobitoci! — Uite ce, dacă vrei sa faci aprecieri, fa-le, te rog, la singular. — Bine. Apropo de femei, sa știi ca uneori tu ești un mare dobitoc!

  Bancuri: ,
 • Doi gangsteri: — Am și eu un vis. — Care? — Sa sparg o banca și sa las în urma amprentele soacrei.

  Bancuri: ,
 • Un cuplu făcea dragoste în pădure, pe un intuneric bezna, după vreo 10 minute, se ridica tipul și zice: — Ce bine era dacă aveam lanterna — Da, mai ales ca de 10 minute, tu mănânci iarba.

  Bancuri: ,
 • Un turist vorbește cu receptionerul unui hotel: — Tariful nostru este urmatorul: 100 de dolari pe noapte, pat și micul dejun, sau doar 10 dolari dacă va faceți singur patul. — Foarte bine, îmi aleg varianta sa-mi fac singur patul. — OK! Poftiti fierastraul și ciocanul, ramane doar sa faceți rost de cuie și lemne…

  Bancuri: , ,
 • Criza financiara loveste toate bancile, până și pe cele de sperma, care nu-si mai reinnoiesc abonamentele la revistele pentru adulti.

  Bancuri: ,
 • Când femeile nu mai știu ce sa faca, se dezbraca. Și acest lucru e probabil singurul lucru bun pe care il pot face. (Samuel Beckett)

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi