Nemți, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Nemți / 1

 • Pactul de la Varsovia denumit Tratatul de prietenie, cooperare și asistenta mutuala a reprezentat fundamentul unei aliante politico-militare intre tarile comuniste impotriva tratatului NATO.Fiecare dintre popoarele infratite a adus o contributie semnificativa în cadrul acestei aliante, astefel: Rusii-spiritul organizatoric, nemtii-simtul umorului, polonezii-cheful de munca, ungurii-intelepciune și cunoastere, bulgarii-politete și românii-oneștitate.

  Bancuri: , , , , , ,
 • In Marea Britanie, din 99 de oameni accidentati moare 1, în Germania, din 60 de oameni accidentati moare 1, iar în Romania, din 3 oameni accidentati moare 1.

  Bancuri: ,
 • Cica nemtii au în echipa un jucator jumatate nigerian jumatate neamt. Noi avem cativa jumatate români.

  Bancuri: , ,
 • In timpul razboiului cu nemtii, Bulă satul de atata zgomot și balamuc s-a hotarat sa se ascunda într-o fantana până la incetarea razboiului și semnarea tratatului de pace. Zis și facut. Se arunca Bulă în fantana și în caz ca apare vreun neamt il imita precum ecoul. Sta o bună bucata de timp până ce apare un neamt insetat. Neamtu se uita în fantana și zice: — E cineva acoloo ? — E cineva acoloo ? — Mai bine ma duc în paduricee ! — Mai bine ma duc în paduricee ! — Mai bine arunc o grenadaa ! — Mai bine te duci în paduriceee !

  Bancuri: , , , ,
 • Doctorul american spune: — La noi în America medicina e așa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu, il transplantam la altu și după 6 saptamani ala deja își cauta de lucru!? Doctorul german răspunde: — E nimica toata, la noi în Germania scoatem un plaman de la unu, il transplantam la altu și după 4 saptamani ala deja își cauta de lucru!? Doctorul rus spune: — Nici asta nu-i mare scofala, la noi în Rusia scoatem 1/2 de inima de la unu, o transplantam la altu și după 2 saptamani amandoi deja își cauta de lucru!? Se scoala doctorul român și răspunde: — N-avem ce sa comparam, toți sunteți inapoiati fata de noi: la noi în Romania am luat unul fără creier și fără inima, l-am pus ministru de finante și acum toți își cauta de lucru ?.

  Bancuri: , , , , , , , ,
 • La un concurs participa un german, un rus și un român.Proba consta în a manca o paine, a calca o camasa și a f**e o femeie într-un anumit timp.Primul este germanul. Se ocupa de camasa, mănânca painea dar nu îi mai ramane timp sa f**a femeia. Al 2-lea este rusul. F**e femeia, mănânca painea dar nu mai are timp sa calce camasa. Vine românul. Ia painea în mana, o pune pe femeie capra și o pune sa calce camasa în timp ce o f**e și mănânca painea. Castiga. Spectatorii în picioare, multe aplauze, etc. Etc. Merge prezentatorul la german și il întreabă: — Dumneavoastra cum ati procedat? — Pai la noi în Germania de mici suntem invatati cu munca, apoi mancam și dacă ne mai ramane timp ne distram dacă nu, nu. — Ne pare rau dar ati pierdut. Merge la rus. — Dumneavoastra cum ati procedat? — Pai la noi în Rusia de mici suntem invatati cu distractia, apoi mancam și dacă ne mai ramane timp lucram dacă nu, nu. Merge la român. — Felicitari, ati castigat.Va rog sa ne ziceti cum ati procedat. — Pai la noi în Romania până nu-l f**i pe cel ce munceste n-ai timp sa mănânci o paine.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Sub comanda lui Reihard Heydrich a fost infiintat Serviciul de siguranta în Germania în anul 1931.

  Bancuri: ,
 • Un francez, un rus și un neamt se laudau cu realizarile tarilor lor. Francezul: — Noi avem automobile foarte moderne, dar folosim Renault-ul pentru deplasare în interiorul Frantei și Peugeot-ul când mergem în afară Frantei. Neamtul: — Și noi la fel, folosim Volswagen-ul în interiorul Germaniei și Mercedesul când mergem în afară. Rusul: — Și noi la fel, Lada în Rusia și tancurile peste hotare…

  Bancuri: , , , , ,
 • In cel de-al doilea razboi mondial, niște soldati germani ajung într-un sat strain și intra în casa unei babe. Baba, nevoita, le da de mancare . In timp ce mancau, papagalul babei începe sa strige: “Moarte lui Hitler !Moarte lui Hitler ! ” -ca așa era invatat de baba . Germanii furiosi. Rastoarna masa, darama pe-acolo și îi zic babei: ‘Noi mâine ne intoarcem. Dacă papagalul tău mai spune astfel de proștii, te vom ucide . Baba, speriata, merge la popa satului, care avea un papagal identic, și face schimb de papagali . A 2-a zi, vin germanii și se pun la masa. Papagalul tace .Ajung germanii la felul 2, papagalul tace. Termina ăștia de mâncat, papagalul tace . Atunci unul din ei, ca sa-l intarate, zice: “-Moarte lui Hitler, papagalule!” Da’ papagalu’: “- Dumnezeu să-ți auda ruga, fiule ! ”

  Bancuri: , , ,
 • Un francez, un rus, și un neamt se laudau cu realizarile tarilor lor. Francezul: — Noi avem automobile foarte moderne, dar folosim Renault-ul pentru deplasare în interiorul Frantei și Peugeotul când mergem inafara Frantei. Neamtul: — Și noi la fel, folosim Volkswagen-ul în interiorul Germaniei și Mercedes-ul când mergem inafara. Rusul: — Și noi la fel! Lada în Rusia și tancurile în afară!

  Bancuri: , , , , ,
 • Intr-un lagar din Germania: Hitler întreabă un evreu: Hitler: — Ce detenta ai? Evreul 1: — 2 metri Hitler: — Bun, (la care ordona sa i se dea acestuia o portie de friptură cu cartofi) Hitler: — Ce detenta ai?(la al II-lea evreu) Evreul 2: — 4 metri Hitler: — Oooo bun! (la care ordona sa i se dea portie dubla fata de primul) Hitler: — Ce detenta ai? (întrebănd pe al III-lea evreu) Evreul 3: — 6 metri Hitler: — Pe asta spanzurati-l ca sare gardul.

  Bancuri: , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi