Umor Negru, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Umor Negru / 1

 • Intre doctori: — Cum a mers operatia? — Care operatie, nu era autopsie?

  Bancuri: , ,
 • Intrebare — De ce nu vezi prea multi oameni emo? Raspuns — Pentru ca ceilalti s-au sinucis.

  Bancuri: ,
 • Intr-o sala de tribunal din America e chemat sa depuna marturie un medic legist. Avocatul apararii: — Sunteti absolut sigur ca victima era moarta când a ajuns pe masa de autopsie? Doctorul: — Da. — De unde ati știut ca victima era moarta la data la care i-ati facut autopsia? I-ati luat pulsul? — Nu. — Tensiunea ati incercat sa i-o luati? — Nu. — De moarte clinica nu ati auzit ? De ce ati fost așa de sigur ca e moarta? — Pentru că a fost impuscat în cap si-i lipsea o mare parte din creier! — Bine , dar cu toate astea victima putea fi încă în viața, nu? — Aveți dreptate. Probabil era în viața și practica avocatura într-un alt stat!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Un bărbat intra furtunos în sectia de politie: — Veniti repede! Soacra-mea s-a spanzurat! — Macar ati dat-o jos din franghie? il întreabă unul dintre polițisti. — Cum asa? încă traia când am plecat spre politie!

  Bancuri: , , , , ,
 • Doua asistente medicale la morga, văd un tip cu o p**a imensa.. una zice: — Asa are și bărbata-miu p**a. — Cum, atat de mare? zice cealalta. — Nu, așa de moarta..

  Bancuri: , , ,
 • Tipurile de salarii din Romania: Salariul Ceapa: il vezi, il iei în mâna și îți dau lacrimile. Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, însă nu poți trai fără el. Salariul Dietetic: te face sa mănânci din ce în ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiești de existenta lui. Salariul Magic: face câteva miscari și dispare. Salariul Furtuna: nu știi când o sa apara și nici cât o sa tina. Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi. Salariul Prezervativ: îți taie pofta. Salariul Impotent: atunci când ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul Menstruatie: vine o data pe luna și tine 4 zile.

  Bancuri: , , ,
 • Se întâlnesc doi prieteni vechi: — Si, cum îți merge? Unde lucrezi? — Da-a-a…-n organele interne. — Cum…? La politie? — Nu…, la morga…..

  Bancuri: , ,
 • Intr-un lagar din Germania: Hitler întreabă un evreu: Hitler: — Ce detenta ai? Evreul 1: — 2 metri Hitler: — Bun, (la care ordona sa i se dea acestuia o portie de friptură cu cartofi) Hitler: — Ce detenta ai?(la al II-lea evreu) Evreul 2: — 4 metri Hitler: — Oooo bun! (la care ordona sa i se dea portie dubla fata de primul) Hitler: — Ce detenta ai? (întrebănd pe al III-lea evreu) Evreul 3: — 6 metri Hitler: — Pe asta spanzurati-l ca sare gardul.

  Bancuri: , , , , ,
 • Un condamnat la moarte este condus de catre preot la spanzuratoare. Afara ploua însă de ziceai ca se rupe cerul, preotul tinea umbrela. Condamnatul zice: — Asa o vreme tampita, parinte! La care popa: — Tie ti-e usor! Tu nu faci drumul decat dus, dar eu trebuie să mă și intorc!

  Bancuri: , ,
 • — Domnule doctor, cum a murit Ion? — Nu stim inca. Tot ce stim este ca, la autopsie, s-a zbatut mult.

  Bancuri: , ,
 • Doi doctori intre ei: — Ei colega, cum a ieșit operatia? — Operatie? N-a fost vorba de autopsie?

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi