Avocați, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Avocați / 1

  • Un avocat cu o cariera de succes își parca mașina sa Lexus nou-nouta în fața oficiului și parcand mașina se grabi sa se laude în fața colegilor sai. Pe când se da jos din mașina un camion trecu în viteza pe lângă el și facu praf ușa de pe partea soferului. avocatul suna imediat la 911 și în mai puțin de 5 minute aparu și poliția. Inainte ca polițistul sa poate deschide gura avocatul incepu sa tipe isteric ca mașina lui era cumparata doar de o zi, ca nu mai era acum bună de nimic indiferent cât ar incerca cei de la service sa o facă ca înainte. După ce avocatul se opri sa respire polițistul se uita cu dispret și mila la avocat și îi spuse: — Nu îmi vine sa cred cât puteti fi de materialisti voi avocatii. Va preocupa atat de mult averea voastra ca uitati ce este mai important în viața. Cum poți sa zici așa ceva, replica avocatul — Dumnezeule, pai tu nici măcar nu realizezi ca odată cu portiera camionul ți-a smuls și bratul stang????? — Dumnezeule!!!!! tipa avocatul Unde mi-e Rolex-ul??

    Bancuri: , , , ,
  • Mos Craciun vine în seara de Ajun în casa unui baietel american.Mosul îi arata cu degetul dojenitor și îi spune: — Ai fost cuminte anul acesta ? La care micul american: — Tata, Mosul asta ma ameninta ! Suna avocatul !

    Bancuri: , , , , , ,
  • Avocatul: — Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ? Martorul: — autopsia a început la ora 8.30 p.m. Avocatul: — Și D-nul Denton era mort în acel moment ? Martorul: — Dacă nu, în mod sigur a fost până am terminat autopsia !

    Bancuri: ,
  • Doi avocati mergeu prin pădure! Deodată văd un urs care vine inspre ei! Unul dintre ei scoate din servieta o pereche de adidasi și da sa se incalte cu ei! Celalalt zice: — La ce-ti iei adidasii, ca oricum nu-l putem intrece în fuga??? — La cum văd eu treaba, nu pe el trebuie sa-l intrec, ci doar pe tine!!!

    Bancuri: , ,
  • Avocatul catre client: — Am o veste proasta și una buna! — Zi-o intai pe cea proasta! — Testul ADN a dovedit ca era sangele tău la locul crimei. — și vestea ce buna? — Colesterolul e sub 230.

    Bancuri: , , ,
  • Un tip întreabă un avocat: Care este onorariul dv.? — 1.000 lei pentru 3 întrebări. Mirat, omul il întreabă: — Nu este un abuz? Ba da. Care este a treia întrebăre?

    Bancuri: ,
  • — Avem nevoie de un alibi, zice avocatul mandantului. Nu v-a vazut nimeni în timpul când a avut loc spargerea? La care clientul răspunde: — Doamne fereste, nu!…

    Bancuri: ,
  • Doi avocati intra într-un bar, își comanda cate un suc și își scot sandwich-usile proprii. Ospatarul spune: — Ma scuzati, la noi este interzis sa veniti cu mancarea proprie. Avocatii s-au privit reciproc și au schimat sandwich-usile intre ei.

    Bancuri: ,
  • Un mester se duce la poarta raiului. Vine sf. Petru si-l întreabă: -Ce dorești? -Vreau sa intru în rai! -Nu te las. Locul tău este în iad. In iad, mesterul creaza un mobilier un calculator și o conexiune la net. Cei din rai suna în iad: -Ce faceți ? -Avem un mester ce face minunatii(si le spune). -Dar locul lui e aici cu noi. Va dam în judecata!!! -Dar unde veti gasi voi un avocat???

    Bancuri: , , , , , ,
  • Avocat: — Ati intretinut relatii sexuale cu el la New York? Martor: — Refuz sa raspund la aceasta întrebăre. Avocatul: — Ati intretinut relatii sexuale cu el la Chicago? Martorul: — Refuz sa raspund la aceasta întrebăre. Avocatul: — Ati intretinut relatii sexuale cu el la Miami? Martorul: — Nu.

    Bancuri: , , , , ,
  • — Ce eveniment exceptional poate avea loc în timpul unei ierni foarte geroase? — Sa vezi un avocat cu mâinile în propriile buzunare!

    Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi