Programatori, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Programatori / 1

 • Unei blonde i se blocheaza calculatorul, suna un prieten s-o asiste putin. — Tot nu merge! — Inchide toate ferestrele, hai sa-i dam un restart! — Am inchis toate geamurile din casa, dar tot nu merge!

  Bancuri: , ,
 • Cum se numesc circuitele unui calculator aruncat pe geam? Dezintegrate…
  1

  Bancuri: , , ,
 • Care este diferența dintre Windows și un virus? -?!? Virusul nu se blocheaza niciodata!

  Bancuri: , ,
 • Pe Bulă il durea grozav umarul. Și a hotarit sa se duca la doctor. In drum spre doctor il întâlnește pe Vasile Programatoru. — Unde te duci, Bulă? — La doctor, ma doare umarul de mor. — Ba Bulă, am primit un calculator doctor, de la NASA, hai sa-l incerci. Trebuie doar sa dai urina în paharelul de plastic, la verificare. Tsase Bulă un jet în paharelul de plastic. Vasile il varsa într-un orificiu special si.. după câteva secunde iesi taraind rezultatul pe o foaie de imprimanta. Era scris: Ai o infectie la umar, baga umarul în apa rece de 3 ori pe zi, nu fă efort, și după o saptamana o sa-si treaca. Uimit, Bulă se gandi cum sa-l pacaleasca pe calculatorul doctor. Se duse acasă, cu un paharel de plastic. Turna un pic de apa de la robinet, puse un pic de rahat de la Bulătu, câinele casei, urina de la Bulăngioaica de nevasta-sa, urina de la Bulina fiica-sa, ulei de motor de la Dacia lui veche și la sfârșit trase o l**a și puse și un pic de sperma. Amesteca bine și duse paharelul de plastic la calculatorul doctor. După prelucrarea datelor iesi foaia cu diagnosticul, pe care scria: Apa de la robinet e infectata, pune filtre. Valvele de la Dacia ta nu sunt etanse, schimba-le. Nevasta-ta e gravida și are gemeni. Nu sunt de la tine, poate ar fi bine sa divortezi. Fata ta ia droguri, du-o la dezintoxicare.Catelul tău are viermi inteștinali, du-l la veterinar. Si..daca nu incetezi sa te masturbezi de două ori pe zi, durerea la umar n-o sa-si treaca în veci!!!

  Bancuri: , , , , , , , , , , , ,
 • Seara… Bill Gates merge spre casa, venind de la laboratoarele de cercetare ale ‘Microsoft’. De curiozitate, se gandeste sa se abata puțin din drum, pentru a vizita noua lui super-vila aflata în constructie… Pe santier, obosit, neatent și pampalau, aluneca și cade într-un sant adanc… La un moment dat, il viziteaza niște ingeri. Seful lor i se adreseaza: — Buna, Bill!… Am venit cu misiunea de a-ti transmite două vești: Una buna, iar alta proasta. Cu ce sa incep? — Incepe cu vestea cea buna!… — Vestea cea bună e ca la noi, în cer, am început realizarea unei retele de calculatoare și pe toate a fost instalat ca sistem de operare ‘Windows XP’! — Excelent!… Dar care e vestea cea rea?!?… — Vestea cea rea este ca avem nu reusim sa setam reteaua, așa incat am decis sa te luam cu noi, în ceruri, sa rezolvi tu aceasta problema!…

  Bancuri: , , , ,
 • “Windowsul nostru, Care ești instalat pe hard, Deschide-se ferestrele tale, Vie crash-ul tau Ca în 95 așa și în 98. Și zilnicele Servicepacks da-ni le noua, Și ne iarta partitiile Linux Asa cum și noi iertam greselile din drivere. Și nu ne du în ecranul albastru, Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni Caci al tău este tot RAM-ul Și hardul Și toți hertii procesorului In veci vecilor Alt-F4”

  Bancuri: , ,
 • Cate taste are o tastatura Microsoft? 3 (Ctrl+Alt+Delete).

  Bancuri: , ,
 • Femeia-Internet: greu de accesat Femeia-Server: mereu prea incarcata când ai nevoie de ea Femeia-Windows: toți știu ca are defecte, dar nimeni nu poate trai fără ea Femeia-Excel: capabila, dar e folosita doar ptr. cele mai simple activitati Femeia-Word: nu o intelege nimeni în intregime Femeia-DOS: toți au avut-o odata, dar azi n-o mai vrea nimeni Femeia-Virus: vine când o astepti mai puțin și consuma toate resursele Femeia-Scandisk: e de mare ajutor, dar nimeni nu știe precis ce face Femeia-Screensaver: îți distrage atentia, dar te binedispune Femeia-Harddisk: nu uita niciodată nimic Femeia-Joystick: cauzeaza bataturi în palma Femeia-Password: crezi ca ești singurul, dar majoritatea “utilizatorilor” o cunosc Femeia-E-Mail: din 10 lucruri pe care le spune, 8 sunt de recycle bin.

  Bancuri: , , , ,
 • Un mester se duce la poarta raiului. Vine sf. Petru si-l întreabă: -Ce dorești? -Vreau sa intru în rai! -Nu te las. Locul tău este în iad. In iad, mesterul creaza un mobilier un calculator și o conexiune la net. Cei din rai suna în iad: -Ce faceți ? -Avem un mester ce face minunatii(si le spune). -Dar locul lui e aici cu noi. Va dam în judecata!!! -Dar unde veti gasi voi un avocat???

  Bancuri: , , , , , ,
 • La departamentul IT al companiei suna o blonda, proaspat angajata: — Nu îmi merge imprimanta! — Dar ce problema are? — Pai cred ca nu mai primeste curent! — Pai de unde stiti? Ce mesaj apare pe ecran? Scrie clar: Current printer is not available.

  Bancuri: ,
 • 1. De ce poate sosi acasă mai repede comanda de pizza decat ambulanta? 2. De ce lumea comanda un cheesburger dublu, o portie mare de cartofi prajiti si.. o cola light? 3. De ce sucul de lamaie este facut din arome artificiale și detergentii de vase se fac cu lamai adevărate? 4. De ce pentru a inchide programul Windows trebuie apasat mai intai pe START? 5. De ce se sterilizeaza acul seringii înainte operatiei de eutanasiere? 6. De ce desi zborul avioanelor este din ce în ce mai sigur, aeroportul se numeste terminal? 7. De ce apasam mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci când bateriile sunt pe sfârșite? 8. De ce se spala prosoapele, dacă e de presupus ca atunci când ne stergem ar trebui sa fim curati? 9. De ce pilotii kamikaze purtau casca de protectie? 10. Cum ajung sa fie puse panourile cu inscriptia Interzis a calca pe iarba în mijlocul gazonului? 11. Atunci când omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el de fapt în acel moment? 12. Dacă un cuvant este scris gresit într-un dictionar, cum ne dam seama? 13. De ce desteptul ala de Noe nu a strivit cei doi tantari? 14. Oare lucratorii de la fabrica de ceaiuri Lipton au pauza de cafea? 15. De ce oile nu intra la apa când ploua dar lana da? 16. De ce magazinele deschise 24 de ore din 24 au incuietori?

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi