Calculatoare, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Calculatoare / 1

 • Vrei sa știi dacă ești bolnav de informatica? Esti, bolnav daca: 1.In fiecare dimineața îți faci un backup. 2.Ultimul tău gand înainte de a adormi este: ‘Shutdown complete’ 3.Cauti butonul ‘Cancel’ după ce ai apasat un buton gresit la lift și te miri cât de saraca e interfata utilizator. 4.Faci dublu click pe butonul de la lift. 5.apesi PageDown ca sa intorci foaia unei carti. 6.Când vorbești de numere rotunde, te gandești la 16, 32, 64, 128, 256, 1024, 2048 … 7.Din tren, admiri scrolling-ul peisajului. 8.La telefon, compui un numar de IP. 9.Iti amintești cu mai mare usurinta adresa ta de e-mail, decat pe cea postala sau decat numarul de telefon. 10.Când inchizi o fereastra, degetele tale se pun în mod automat în pozitia alt- F4.

  Bancuri: , ,
 • De ce este un computer mai preferat decat o femeie ? 1. Este intodeauna acolo unde il lasi. 2. Orice îi cumperi vei folosi și tu. 3. Nu se supara dacă il neglijezi. 4. Nu este o problema dacă il folosesc și altii. 5. EaSY tO tURN OFF.

  Bancuri: , ,
 • “Windowsul nostru, Care ești instalat pe hard, Deschide-se ferestrele tale, Vie crash-ul tau Ca în 95 așa și în 98. Și zilnicele Servicepacks da-ni le noua, Și ne iarta partitiile Linux Asa cum și noi iertam greselile din drivere. Și nu ne du în ecranul albastru, Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni Caci al tău este tot RAM-ul Și hardul Și toți hertii procesorului In veci vecilor Alt-F4”

  Bancuri: , ,
 • Cica un programator merge la un informatician sa-i ceara bani imprumut. Info: Cât sa-si dau? Progr: 500 de dolari Info: Știi ce, îți sau 512 sa fie rotund..

  Bancuri: , ,
 • Un tânăr de 17 ani statea toată ziua pe calculator, pe internet: chat, sex virtual(adica laba în fața camerei web), site-uri porno, etc. Intr-o zi bunicul vine și îi zice: — Auzi, nepoate, eu când eram de vârsta ta am fost cu prietenii la Budapesta. Am intrat în primul bordel, am mâncat tot ce-am gasit pe-acolo ca era mai de lux(caviar, somon, trufe), am ras toată bautura de lux (sampanie originala, wiskey vechi de 100 de ani, vinuri alese), apoi am mers sus și am futut salbatec toate femeile mai frumoase, apoi când am coborat ne-am pisat pe mese și ne-am cacat pe barul de aur de la parter și am plecat și fără sa platim. Aluia mic îi place ideea și dispare de acasă o saptamana. Când se intoarce era tot vanat, brodat tot de copci pe cap, cu o mâna și piciorul în gips. — Ce-ai patit nepoate, il întreabă bunicul. — Am fost cu prietenii la Budapesta. Am intrat în primul bordel, am mâncat tot ce-am gasit pe-acolo ca era mai de lux(caviar, somon, trufe), am ras toată bautura de lux (sampanie originala, wiskey vechi de 100 de ani, vinuri alese), apoi am mers sus și am futut salbatec toate femeile mai frumoase, apoi când am coborat ne-am pisat pe mese și ne-am cacat pe barul de aur de la parter, iar când sa plecam fără sa platim au aparut 4 malaci de 2m/150kg și ne-au bătut de ne-au bagat la UPU. — Auzi, nepoate, da’ cum te-ai dus tu la Budapesta? — Pai, am mers cu Atlassib. Da’ tu bunicule? — Eu? Cu armata rosie în ’45!”

  Bancuri: , , , , , , , ,
 • Un tip de la Cucuietii din deal da telefon la service : -Domnule unde se introduce CD-ul? -Apasați pe buton și o sa iasa un sertar! -A… Și eu credeam ca-i suport pentru cana de cafea!

  Bancuri: ,
 • -Cum se cheama un procesor Athlon la 1,2GHz ce functioneaza de 9 minute fără cooler? -Un procesor ars de 8,5 minute.

  Bancuri: ,
 • Cum se numesc circuitele unui calculator aruncat pe geam? Dezintegrate.

  Bancuri: , , ,
 • Nu conteaza la ce pret reusești sa cumperi componente de computer. După ce le-ai cumparat, pretul va scade instantaneu.

  Bancuri: ,
 • Exista un virus periculos care se transmite pe cale electronica, orala și prin atingere. Acest virus se numeste Worm- Overload- Recreational- Killer (WORK), mai pe româneste MUNCA. Dacă ti se da de MUNCA de catre vreun coleg, sef sau oricine altcineva prin orice mijloace nu te atinge de ea. Acest virus va sterge complet viața ta privata. Dacă vei intra în contact cu MUNCA pune-ti jacheta, ia-ti doi buni amici și du-te la cel mai apropiat butic. Cumpara-ti imediat antidotul numit Work- Isolating- Neutralizer- Extract (WINE), mai pe româneste VIN sau Bothersome- Employer- Elimination- Rebooter (BEER), adica BERE. Ia antidotul până ce te vei vindeca de acest virus și MUNCA va iesi complet din sistemul tau.

  Bancuri: , ,
 • Bulă senior se intoarce bătut de la carciuma și se plange fiului Bulisor, supărat merge în carciuma sa-si razbune tatăl. — Ba, care a dat în tata? — Eu, poc! o palma și lu Bulisor. — Ba, mai da una.. — Poc! alta, La care Bulisor: — Tata hai acasă ca asta nu glumeste..

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi