Proverbe

Sfaturi si Povețe

Sfaruri de viață și motivaționale; Sfaturi în bucătărie și casă; Sfaturi și povețe de iubire și dragoste; sfaturi utile în gospodărie, sănătate, cosmetică în viață de zi cu zi.

Sfaturi si Povețe - Cele mai Populare

 • Cum poti crea o parola puternica? Solutii, Optinui.

  Soluții și opțiuni pentru generarea unei parole puternice: Folosiți combinații de litere, cifre și simboluri: Folosiți o combinație de caractere majuscule, minuscule, cifre și simboluri pentru a crea o parolă mai complexă. Lungimea parolei: Parola trebuie să aibă o lungime minimă de 12 caractere pentru a fi considerată sigură. Cu cât este mai lungă parola, […] (...)

  Sfaturi:

 • Sfaturi importante pentru calatoria pe munte

  Verificati vremea: Verificati previziunile meteorologice inainte de a porni și luati-va haine adecvate, inclusiv haine de ploaie și strat suplimentar pentru temperaturi mai scazute la inaltime. Hraniti-va și hidratati-va: Asigurati-va ca aveti suficienta mancare și apa, mai ales daca urcati la altitudini mari unde este posibil sa apara probleme cu starea de sanatate daca nu […] (...)

  Sfaturi:

 • 10 sfaturi pentru cei care calatoresc in vacanta sau concediu.

  Fă o listă de verificare a bagajelor și asigură-te că ai tot ce-ți trebuie. Verifică regulile de transport ale companiei aeriene și asigură-te că bagajele sunt în regulă. Alege-ți cu atenție hotelul sau locația de cazare, verificând recenziile și facilitățile oferite. Documentează-te despre țara sau orașul în care mergi, în special despre regulile și tradițiile […] (...)

  Sfaturi:

 • 10 alimente care conțin cea mai mare cantitate de vitamina B5

  Seminte de germeni de grâu – 7.9 mg Avocado – 1.9 mg Alge marine – 1.8 mg Ficat de vita – 1.7 mg Cartofi – 1.4 mg Broccoli – 1.3 mg Ceapa – 1.3 mg Morcovi – 1.1 mg Spanac – 1.0 mg Roșii – 0.9 mg Este important să se consulte un medic sau […] (...)

  Sfaturi:

 • Educatia adolescentilor – cele mai folositoare sfaturi și recomandari pentru parinti.

  Comunicarea deschisă: Încurajați comunicarea deschisă și asigurați-vă că sunteți disponibili să ascultați fără a judeca. Regulile clare: Estabiliți reguli clare și consecințe realiste pentru comportament neadecvat. Încurajarea independenței: Ajutați adolescenții să devină mai independenți prin oferirea de responsabilități și alegere. Respectarea limitelor: Este important să respectați limita dintre atenția acordată și respectarea privațiunii adolescenților. Fosterea […] (...)

  Sfaturi: ,

 • Cele mai utile 10 sfaturi pentru o relatie sanatoasa cu partenerul ales

  Comunicarea – Este esențial să vorbiți deschis și sincer unul cu celălalt pentru a evita conflictele și pentru a construi încrederea. Empatia – Încercați să vă puneți în locul celuilalt și să înțelegeți punctul său de vedere pentru a crește conexiunea și a rezolva problemele împreună. Respectul – Arătați respect față de deciziile și sentimentele […] (...)

  Sfaturi:

Sfatul zilei

 • galaxy

  Cele mai distractive activitati pentru un weekend in Team Building

  Tabere de team building – Acestea pot include activitati precum drumetii, jocuri de echipa și team-building extern și pot fi o modalitate excelenta de a-i ajuta pe angajati sa se cunoasca mai bine și sa se distreze in acelasi timp. Excursii la munte sau la mare – Acestea pot fi ocazia de a petrece timp […] 

  Sfaturi:

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi