Sfaturi si Povețe - 10 alimente care conțin cea mai mare cantitate de vitamina B5

forest

 1. Seminte de germeni de grâu – 7.9 mg
 2. Avocado – 1.9 mg
 3. Alge marine – 1.8 mg
 4. Ficat de vita – 1.7 mg
 5. Cartofi – 1.4 mg
 6. Broccoli – 1.3 mg
 7. Ceapa – 1.3 mg
 8. Morcovi – 1.1 mg
 9. Spanac – 1.0 mg
 10. Roșii – 0.9 mg

Este important să se consulte un medic sau un nutriționist pentru a stabili necesarul individual de vitamina B5 și modalitățile cele mai bune de a-l atinge prin alimentație sau suplimente alimentare. Conținutul de vitamina B5 este per 100g și poate varia în funcție de sursa alimentară.

Vitamina B5 aduce beneficii importante in mentinerea unui metabolism energetic bun, a sintezelor și metabolizarii corecte a hormonilor steroizi, vitaminelor D și a unor neurotransmitatori și este obligatorie pentru recuperarea din oboseala și extenuare!

In aceasi categorie: Sfaturi si Povețe - Sănatate

 • air bubbles

  Sfaturi simple pentru a slabi eficient

  Controlul porțiilor și monitorizarea consumului de calorii Consumarea unei mese consistente de mic dejun Adăugarea de fructe, legume și proteine slabe in dietă Evitarea alimentelor procesate și a alimentelor rapid Consumarea a minimum 8 pahare de apa pe zi Limitarea consumului de sare, zahar și grăsimi nesanatoase Incorporarea activitatilor fizice in rutina zilnică Evitarea sau […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Sănatate
 • chain

  Sfaturi și recomandari pentru a renunța la alcool

  Terapia comportamentală: Acest tip de terapie se concentrează asupra schimbării comportamentelor negative legate de consumul de alcool. Medicația: Anumite medicamente, precum naltrexona sau acamprosatul, pot ajuta la reducerea dorinței de a bea alcool. Grupurile de susținere: Grupuri precum Alcoolicii Anonimi oferă o rețea de susținere și încurajare de la alți oameni care încearcă să renunțe […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Alcool, Sănatate
 • bed

  Fructe și legume cu cele mai multe vitamine:

  Portocale (Vitamina C – 124% din doza zilnică recomandată) Kale (Vitamina A – 206%, Vitamina C – 134%) Spanac (Vitamina A – 188%, Vitamina C – 24%) Broccoli (Vitamina C – 135%) Mango (Vitamina A – 107%, Vitamina C – 97%) Morcovi (Vitamina A – 405%) Capsuni (Vitamina C – 149%) Fructe de pădure (Vitamina […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Sănatate
 • forest

  10 alimente care conțin cea mai mare cantitate de vitamina B5

  Seminte de germeni de grâu – 7.9 mg Avocado – 1.9 mg Alge marine – 1.8 mg Ficat de vita – 1.7 mg Cartofi – 1.4 mg Broccoli – 1.3 mg Ceapa – 1.3 mg Morcovi – 1.1 mg Spanac – 1.0 mg Roșii – 0.9 mg Este important să se consulte un medic sau […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Sănatate
 • clock

  Cele mai populare tratamente naturiste pentru îngrijirea părului:

  Ulei de ricin: Acest ulei bogat în acizi grași poate hidrata și întări foliculii de păr. Masca de muștar: Muștarul poate stimula creșterea părului și poate oferi un boost de volum. Balsam de păr cu iaurt: Iaurtul poate hidrata părul și poate elimina mătreața. Ulei de cocos: Acest ulei poate hidrata și proteja părul de […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Îngrijirea Părului, Sănatate
 • black

  Alimente esențiale care conțin vitamina D3:

  Pește gras, cum ar fi somonul, sardinele, tonul și halibutul Ficat de vita Ouă Produse lactate fortificate, cum ar fi laptele, iaurtul și brânza Carne de porc Ciuperci champignon Suplemente alimentare cu vitamina D3. Este important să se consulte un medic si/sau un nutriționist pentru a stabili necesarul individual de vitamina D3 și modalitățile cele […] (...)


  Sfaturi si Povețe: Sănatate

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi