Femei și Bărbați, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Femei și Bărbați / 1

 • Care este diferența dintre o minge de golf și punctul G? — Un bărbat va sta sa caute două ore mingea de golf.

  Bancuri: ,
 • Pe Titanic, se pare că a fost și un român.După impact, tipul ia o barca și vasleste disperat sa se salveze. — Unde pleci domn le singur, ca mai sunt femei aici, zice unu ? Romanul replica: — Lasa-ma în pace omule, mie de futut îmi arde acum ?

  Bancuri: , , ,
 • In sala de asteptare trei bărbați stau cu sufletul la gura. Iese moasa și il felicita pe primul: — Felicitari aveți gemeni ! — Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota twins După o ora iese aceeași femeie și spune celui de al doilea tatic: — Incredibil, aveți tripleti ! — Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. — Ce s-a întâmplat, întreabă moasa? — El lucreaza la 7UP.

  Bancuri: , ,
 • O dama la psihiatru. — Domnule doctor, va rog să mă ajutati în legatura cu soțul meu.. — Dar ce anume il supara? — Nu-l supara nimic deosebit, dar îi plac ciorapii de dama.. — Bine, doamna, dar asta nu e ceva deosebit.. sunt multi carora le plac.. — Da, dar lui îi plac ciorapii de dama.. — V-am mai spus, doamna, ca nu e nimic.. Și mie îmi plac.. — Simpli sau cu mustar?

  Bancuri: , , , , ,
 • Bulă intarzie la ora și încearcă sa-i zica profesoarei: — Doamna pro… — Taci ca îmi deranjezi ora, îmi spui la pauza. Se termina ora și profesoara zice: — Bine, Bulă acum zi. — Doamna profesoara v-a luat foc casa.

  Bancuri: , , , ,
 • Un bărbat se intoarce de la serviciu, se tranteste în fotoliul sau favorit din sufragerie, porneste televizorul și îi spune soției: — Repede, adu-mi o bere, înainte sa-nceapa! Nevasta-sa se uita puțin mirata la el, dar îi aduce o bere. Tipul goleste rapid sticla și spune: — Repede, adu-mi încă o bere, ca sta sa-nceapa! Nervoasa, nevasta-sa îi aduce totusi o bere, bombanind. Termina și berea asta si-i spune: — Îmi aduci încă o bere? E gata-gata sa-nceapa… Nevasta-sa izbucneste: — Nesimtitule! Vii acasă, te trantești în fotoliu fără sa dai măcar bună ziua și astepti sa te servesc, de parca as fi sclava ta! N-ajunge ca eu sunt aia care merge la slujba, are grija de copii, care gateste, calca și spala cât e ziua de lunga? Barbatul: — O, futu-i! A început …

  Bancuri: , , , , , , ,
 • Un consultant este precum unul care știe totul despre sex dar nu a fost niciodată cu o femeie!

  Bancuri: , , ,
 • — Apropo de femei, realizez ca uneori noi, bărbații, suntem niște mari dobitoci! — Uite ce, dacă vrei sa faci aprecieri, fa-le, te rog, la singular. — Bine. Apropo de femei, sa știi ca uneori tu ești un mare dobitoc!

  Bancuri: ,
 • Soția unui român, a unui francez și a unui neamt stateau de vorba la restaurant: — Haideti sa ne facem bărbații sa facă ce vrem pentru o zi! Zis și facut! Vine frantuzoaica: — I-am zis soțului meu sa spele vasele… în prima zi n-am vazut nimic, a două zi se plimba el prin bucatarie se uita la vase iar în a treia zi am gasit totul luna! Vine și nemtoaica: I-am zis soțului meu sa tunda gazonul iar în prima zi la fel nu am vazut nimic, a două zi s-a uitat pe lângă mașina de tuns e reparat-o, iar a treia zi am gasit totul luna! Vine și românca: — Eu l-am rugat sa spele rufele… În prima zi nu am vazut nimic! A două zi am început sa văd puțin cu dreptul!

  Bancuri: , , , , , , ,
 • O tipa îi scrie iubitului aflat în armata: Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de când ai plecat și nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Îmi pare rau. Te rog sa îmi trimiti înapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky. Soldatul cu sentimentele ranite și ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite și amante. Pe lângă poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui. Le-a strans și le-a trimis: Draga Becky, îmi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu ești =))

  Bancuri: , , , ,
 • I: Ce face femeia în pat după sex? R: Deranjeaza!

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi