Neveste, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Neveste / 1

 • Se trezește Janos si-i spune nevestei: — Am visat ceva frumos. — Ce, ma Janos? — Ca am fost în București! — Și ce-i frumos în visul asta, ma? — Nu m-au lasat sa intru decat cu pasaport!

  Bancuri: , , ,
 • 3 tipi mor și ajung la poarta Raiului. Sf Petru îi întreabă: — De cate ori v-ati inselat nevestele? — Eu niciodată în 30 de ani de casnicie, răspunde primul. — Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi în Rai. — Eu o singura data în 40 de ani de casnicie, spune al doilea. — Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. — Eu de vreo 10 ori în 20 ani de casnicie, răspunde ultimul. — Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. După cativa ani se întâlnesc cel cu Dacia și cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. De ce plangi omule? Ce s-a întâmplat? — Uite, a murit nevasta-mea ieri și am vazut-o azi prin Rai pe role.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Un bărbat se intoarce de la serviciu, se tranteste în fotoliul sau favorit din sufragerie, porneste televizorul și îi spune soției: — Repede, adu-mi o bere, înainte sa-nceapa! Nevasta-sa se uita puțin mirata la el, dar îi aduce o bere. Tipul goleste rapid sticla și spune: — Repede, adu-mi încă o bere, ca sta sa-nceapa! Nervoasa, nevasta-sa îi aduce totusi o bere, bombanind. Termina și berea asta si-i spune: — Îmi aduci încă o bere? E gata-gata sa-nceapa… Nevasta-sa izbucneste: — Nesimtitule! Vii acasă, te trantești în fotoliu fără sa dai măcar bună ziua și astepti sa te servesc, de parca as fi sclava ta! N-ajunge ca eu sunt aia care merge la slujba, are grija de copii, care gateste, calca și spala cât e ziua de lunga? Barbatul: — O, futu-i! A început …

  Bancuri: , , , , , , ,
 • Doi tipi își ciocnesc din greseala carucioarele într-un supermarket.Primul tip catre celalalt: — Vai, îmi cer mii de scuze, ma uitam după nevasta-mea! Al doilea tip: — Sincer, și eu după a mea, chiar incep să mă ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!?… Primul: — Pai, cum arata soția dvs.? Poate mergem sa le cautam împreună! — Pai, cum sa fie? Inalta, super craci, tate mari, cur beton, fata de bagaboanta, buze groase, alea, alea, dar a dvs.? — Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta.

  Bancuri: , , , ,
 • Basescu și nevasta lui într-un elicopter… El: — Hai, sa aruncam o hârtie de 100 de lei, ca sa se bucure un om! Ea: — Da’, hai sa aruncam două hartii de 100 de lei, ca sa se bucure doi oameni! atunci, pilotul elicopterului se intoarce catre ei și striga: — Dacă nu taceti odată din gura, cu proștiile voastre, va arunc pe amandoi și se va bucura o natiune intreaga!

  Bancuri: , , , , ,
 • Un polițist merge într-o zi pe strada gasește o oglinda, o ridica, se uita la ea și zice: — Ba, parca-l cunosc pe asta de undeva. a… da, de la frizerie. Baga oglinda în buzunar și pleacă acasă. Aici nevasta-sa îi cauta prin buzunare is gasește oglinda. O ia se uita la ea și zice: — Nenorocitul, ma inseala. Ia oglinda și pleacă la maica-sa: — Ia uite mama, bărbatu meu ma inseala. Maica-sa îi zice: — Lasa mama ca si-asa e urata și batrana. A două zi soția inselata se duce la comandantul soțului ei și îi spune: — Ia uitati domnule comandant, soțul meu ma inseala. Comandantul ia oglinda se uita la ea și zice: — Ia uite domnule!!! Nenorocitii!!! S-au infiltrat homosexualii și în politie.

  Bancuri: , , , , , , , , ,
 • Un tip întreabă un taximetrist: — Domnule cât îmi iei de aici până în Baneasa? — 30 lei, domnule! — Bun! …si cu nevastamea? — Tot 30 lei! — Ai vazut fa, ca nu valorezi nimic?

  Bancuri: , ,
 • La un bar de vanatori și pescari vine unul care era de-al casei și începe sa se laude ca el ar fi cel mai mare vanator și cel mai mare cunoscator de de blanuri din lume. — Du-te dracului îi zic aia nu se poate. — Vreti sa punem pariu? Ma legati la ochi și aduceti ce blana vreti, OK? — OK !!!! I-a asta blana, o pipaie, pune mâna la gaura de glont, duce mâna la nas și zice: caprioara de Arkansas impuscata cu Browning de 16mm. Toti în cor: wawuuuuuuoooo Castiga pariul cu aia și se imbata manga. Se trezește omul dimineața acasă cu mari dureri de cap, se duce la baie, vede ca are un ochi vanat. O întreabă pe soție ce are la ochi și aia zice: — De la mine ai vanataia ca ai venit acasă mort , ai bagat mâna la blana, ai dus-o la nas și ai zis: — Sconcs, omorat cu toporul!!!!

  Bancuri: , ,
 • Stateam alaturi de nevasta-mea la intilnirea de 30 de ani de la terminarea liceului și ma tot uitam la o tipa bine, dar complet turta, ce-si legana nostalgic intre două degete paharul, singura la o masa de alaturi. Nevasta-mea m-a întrebat: O cunosti? Sigur, am oftat, e prima mea prietena din liceu. Am inteles ca s-a apucat de baut imediat după ce ne-am despartit, și de-atunci n-a mai fost treaza. Dumnezeule! a spus nevasta-mea. Cine s-ar fi gindit ca o persoana poate sarbatori atita timp? … …si atunci a început cearta!

  Bancuri: , , , , ,
 • Un englez, un francez și un țigan ajung la un imparat. Imparatul le zice: — Dacă stati în cotetul porcului o saptamana v-o dau pe fata mea de nevasta. Se duce francezul. Sta o zi. Pleaca. Englezul. Doua zile. Iese. Tiganul. O saptamana, doua, trei. Iese porcul.

  Bancuri: , , , , ,
 • — Mai Bulă, când te-ai insurat, nevasta-ta a fost fata mare? — Unii zic ca da, altii zic ca nu!

  Bancuri: , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi