Unguri, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Unguri / 1

 • Se trezește Janos si-i spune nevestei: — Am visat ceva frumos. — Ce, ma Janos? — Ca am fost în București! — Și ce-i frumos în visul asta, ma? — Nu m-au lasat sa intru decat cu pasaport!

  Bancuri: , , ,
 • Pactul de la Varsovia denumit Tratatul de prietenie, cooperare și asistenta mutuala a reprezentat fundamentul unei aliante politico-militare intre tarile comuniste impotriva tratatului NATO.Fiecare dintre popoarele infratite a adus o contributie semnificativa în cadrul acestei aliante, astefel: Rusii-spiritul organizatoric, nemtii-simtul umorului, polonezii-cheful de munca, ungurii-intelepciune și cunoastere, bulgarii-politete și românii-oneștitate.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Lectie de gramatica la Tirgu Mures. Profesoara le explica elevilor despre gradele de comparatie ale adjectivelor. După ce termina, vrea sa vadă ce au inteles copiii și le cere sa dea exemple: — Ionel, spune profesoara, da un exemplu de adjectiv la cele trei grade de comparatie. Se ridica Ionel și spune: Frumos, mai frumos, cel mai frumos. — Bravo Ionel, spune profesoara, ai inteles perfect. Ai nota 10! Ia și vedem acum dacă Anisoara a inteles cum e cu gradele de comparatie. Se ridica Anisoara și spune: Inalt, mai inalt, cel mai inalt. — Bravo Anisoara, ai și tu un 10. Ia s-o vedem acum și pe Ildiko. Se ridica Ildiko și începe: Adanc, mai adanc, ioi!

  Bancuri: , , , , ,
 • — Ba Gheorghe, eu am citit despre submarine ca trag torpile pe sub apa și nu inteleg cum de nu intra apa în ele… — Ma Ione ai fost vreodată la Mures sa faci baie ? — Da. — Și ți-a venit vreun “gaz” ? — Da. — Și i-ai dat drumu ? — Da. — No, și ti-o intrat Muresu-n cur ?

  Bancuri: , , ,
 • La Auschwiț sunt adusi 3 acrobati de la circ în timpul celui de-al ll-lea razboi mondial. Un român, un ungur și un evreu. Vine comandantul lagarului și îi întreabă pe rand. Pe român: — La ce inaltime poți sa sari? Romanul: — Un metru. Comandantul catre un soldat: — El va avea la fiecare masa cate o bucata de carne. Pe ungur: — La ce inaltime poți sa sari? Ungurul: — Doi metri. Comandantul catre un soldat: — El va avea la fiecare masa cate 2 bucati de carne. Pe evreu: — La ce inaltime poți sa sari? Evreul vazand ce s-a întâmplat cu ceilalti doi spune: — 5 metri Comandantul catre un soldat: — Impusca-l, ca asta sare zidul!

  Bancuri: , , , ,
 • Bulă a implinit 18 ani. Acum, maica-sa considera adecvat sa inceapa a-i vorbi despre sex si-l roaga pe tata(fiind bărbat) sa vorbeasca primul cu el. — Zi-i ce fel e la caini, la vaci, la cai.. și la alte animale! il sfatuieste aceasta... — Bulă! — Da, tata.. — Mai știi când am agatat cele două unguroaice la barul de alaturi? — Da. — Mai știi ce le-am facut? — Eh, cum as putea sa uit?! — Ei bine, fiul meu, sa știi ca.. așa se face și la caini, la vaci, la cai și la alte animale!

  Bancuri: , , , , , , ,
 • Doi ungurii la cersit în Gara de Nord. Primul își scrie pe o tablita: ajutati-ma va rog!sunt vaduv, fără loc de munca și am 5 copii de crescut. După o ora acesta nu face decat 5 lei. Apoi se întâlnește cu celalalt ungur si-l întreabă tu cât ai facut? Acesta îi răspunde că a facut 300 de lei. Dar cum ai facut atata? Simplu am scris pe o tablita: Ajutati-ma sunt ungur și mai am nevoie de 2 lei sa ajung în Budapesta!

  Bancuri: , , ,
 • — Ce concluzie tragi când vezi niște unguri scufundati în namol până la gat? — Namolul nu e destul de adanc!

  Bancuri: ,
 • Cum dai în ungur jos dîntr-un copac? Taindu-i streangul.

  Bancuri: , ,
 • Legenda spune ca primul om, care a aparut în Transilvania, a fost un… Ungur.Si, după ce a descalecat de pe cal, sa bea apa, când s-a intors, nu a mai gasit calul ci numai un biletel, pe care scria: — Multam’ fain!

  Bancuri: ,
 • Jurnal de prefect ungur peste olteni: ZIUA 1: Cred ca azi fost zi liber la ei. Nu venit niciuna din angajat. Plimbat prin birou meu lung și lat. Deschis fiset acte oficial dar plin de o bautur tulbur. ZIUA 2: Nu fost ieri zi liber. Verificat în calendar: fost miercur. Poate nu lucraza miercur la ei? Nici azi nu venit. Am vrut dat telefon dar nu gasit agenda. Toate sertarele plim cu bautur acel tulbur. ZIUA 10: Azi fost un secretara care zis ceva care nu inteles la mine. Oi oi gustat o pahar din acel bautur tulbur gasit la seif. Putin acrisor. ZIUA 20: Aici nimeni nu vorbesc ungureste. Toti nervos ca nu pricepe la ei. Oare e politic corect sa invat eu românesc? Hmm, bauturul acela tulbur nu e chiar rea. ZIUA 30: Descoperit din întâmplare un caset cu muzica folcloric și prinde sa vorbește eu putin. Azi putut spune unei director apa-canal-inveștitii europene Dunare dacă n-aveam / Jiul Dunare-l faceam… Simpatica baiat. Am baut cu el puțin din acel bautur tulbur exceptional. ZIUA 100: La ce dreacu sa muncești în fiecare zi? M-am dat lovit și am drojdit niște zaibar cu nea Stelica, subprefectu. ZIUA 200: Fatalica, treaba merge unsa. Fura toți în prefectura. Puseram un CD cu Ciobanca și ne facuram muci. L-am trimis pe Stelica la Segarcea după 2 vedre de molan sa nu ramanem pa uscat. ZIUA 300: Nenica, ăștia din UDMR chiar ma enerveaza. M-au sunat de la partid sa ma-ntrebe cum stam cu nu știu ce inveștitii. O sa-l intreb pa Stelica când s-o intoarce cu cisterna de la Panciu. ZIUA 350: Mimisor, secretara, zice ca ma tot cauta unii din UDMR. Am pus-o sa zica ca-s într-o sedinta. Sanchi, batuse Craiova acasă și ne facuram pulbere. Ce treaba au ungurii cu mine?

  Bancuri: , , , , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi