Doctori, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Doctori / 1

 • Soțul și soția merg la un psiholog, deoarece după 20 de ani de căsătorie, bărbatul este foarte deprimat... Când este întrebat care este problema, bărbatul scoase o listă lungă și detaliată cu tot ce a avut de îndurat în acei 20 de ani: - Lipsă de atenție; - Lipsă de sex; - Lipsa de confidențialitate; - Lipsa comunicării; - Singurătate; - Nu mă simt apreciat; - Nu mă simt iubit; - Nu mă simt dorit . În cele din urmă, terapeuta, foarte drăguță, se ridică, se apropie de barbat, îi ceru să se ridice și să-l îmbrățișeze și, sărutându-l cu pasiune, îl puse pe canapea, își scoase hainele și făcură dragoste cu pasiune, în timp ce soția îi privea șocată... Când terapeuta termină, se îmbracă, își aranjă părul și se așază lângă bărbatul care rămase fără cuvinte... Terapeuta îi spuse doamnei: - De asta are nevoie soțul tău, de cel puțin 3 ori pe săptămână! Crezi că se poate? Femeia medită un moment și răspunse: - Îl pot aduce luni și miercuri, dar vineri nu pot, că facem zacuscă!

  Bancuri: ,
 • — Doctore, am fost la dvs. acum 3 ani și mi-ati spus să mă feresc de umezeala … — Da, da, îmi amintesc … — Am venit sa va intreb dacă pot sa fac o baie …

  Bancuri: ,
 • Domnule doctor, am probleme cu somnul. Mereu ma trezesc. — De cate ori pe noapte? — Nu chiar pe noapte, dar din trei în trei zile.

  Bancuri: ,
 • O dama la psihiatru. — Domnule doctor, va rog să mă ajutati în legatura cu soțul meu.. — Dar ce anume il supara? — Nu-l supara nimic deosebit, dar îi plac ciorapii de dama.. — Bine, doamna, dar asta nu e ceva deosebit.. sunt multi carora le plac.. — Da, dar lui îi plac ciorapii de dama.. — V-am mai spus, doamna, ca nu e nimic.. Și mie îmi plac.. — Simpli sau cu mustar?

  Bancuri: , , , , ,
 • Pactul de la Varsovia denumit Tratatul de prietenie, cooperare și asistenta mutuala a reprezentat fundamentul unei aliante politico-militare intre tarile comuniste impotriva tratatului NATO.Fiecare dintre popoarele infratite a adus o contributie semnificativa în cadrul acestei aliante, astefel: Rusii-spiritul organizatoric, nemtii-simtul umorului, polonezii-cheful de munca, ungurii-intelepciune și cunoastere, bulgarii-politete și românii-oneștitate.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Un nebun incerca sa il convinga pe un doctor ca pisicile zboara aruncand în sus cu pisici. La o fereastra, doi doctori stau de vorba: — Astazi o sa ploua! — Da, vezi ce jos zboara pisicile?

  Bancuri: , ,
 • Unul se duce la doctor: Doctore, am un teșticul albastru! Doctorul se uita și decide: — Trebuie taiat! După o perioada omul vine iar la doctor: Doctore, s-a albastrit și celalalt!!! — Boala e grava! trebuie taiat și asta! După un timp omul vine iar: Doctoreeee, s-a albastrit și pula!!! -Mai omule, n-o fi de la blugi?

  Bancuri: , , ,
 • Doctorii nu recomanda ascultarea fanfarei în pozitia culcat și inconjurat de rude.

  Bancuri: , ,
 • Intra un mos de 80 de ani: — Domn doctor, nu pot să mă pis! -Cati ani ai , mosule? — 80! — Lasa, ca până la 80 de aniste-ai p***

  Bancuri: , ,
 • — Cum a fost la examenul de sofer? — Nu știu, când am parasit spitalul, examinatorul era încă inconstient.

  Bancuri: , , , ,
 • Doctore, mi-ai pus bratul în gips? Da ce asteptai la pretul asta, hârtie glase?

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi