Polițiști, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Polițiști / 1

 • Doi polițisti: — Ba, Vasile, de ce tremuri asa, ba, ce-ai patit? — Am stat puțin în frigider. — De ce, ba? — Pai, sefu ne-a zis ca trbuie sa avem sange rece!

  Bancuri: ,
 • Pactul de la Varsovia denumit Tratatul de prietenie, cooperare și asistenta mutuala a reprezentat fundamentul unei aliante politico-militare intre tarile comuniste impotriva tratatului NATO.Fiecare dintre popoarele infratite a adus o contributie semnificativa în cadrul acestei aliante, astefel: Rusii-spiritul organizatoric, nemtii-simtul umorului, polonezii-cheful de munca, ungurii-intelepciune și cunoastere, bulgarii-politete și românii-oneștitate.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Un avocat cu o cariera de succes își parca mașina sa Lexus nou-nouta în fața oficiului și parcand mașina se grabi sa se laude în fața colegilor sai. Pe când se da jos din mașina un camion trecu în viteza pe lângă el și facu praf ușa de pe partea soferului. avocatul suna imediat la 911 și în mai puțin de 5 minute aparu și poliția. Inainte ca polițistul sa poate deschide gura avocatul incepu sa tipe isteric ca mașina lui era cumparata doar de o zi, ca nu mai era acum bună de nimic indiferent cât ar incerca cei de la service sa o facă ca înainte. După ce avocatul se opri sa respire polițistul se uita cu dispret și mila la avocat și îi spuse: — Nu îmi vine sa cred cât puteti fi de materialisti voi avocatii. Va preocupa atat de mult averea voastra ca uitati ce este mai important în viața. Cum poți sa zici așa ceva, replica avocatul — Dumnezeule, pai tu nici măcar nu realizezi ca odată cu portiera camionul ți-a smuls și bratul stang????? — Dumnezeule!!!!! tipa avocatul Unde mi-e Rolex-ul??

  Bancuri: , , , ,
 • Doi olteni pleacă într-o excursie în Franta, dar ei nu știu o boaba franceza. După o perioada de timp, li s-a facut foame. Marin îi spune lui Jan: — Hai ba, sa intram într-un restaurant sa mancam ceva. — Ești nebun!Cum crezi tu c-o sa cerem noi de mancare? — Lasa, ba, ca știu eu ceva franceza, ce crezi e mare diferența intre olteneasca noastra și franceza? se aseaza oltenii nostri la masa, vine chelnerul și începe Marin: — Doua ciorbeloa de pestoa și două falcea de purcea și mai da-ne si-o vinea. Chelnerul, ascultator, pleacă și îi serveste ca la carte cu tot ce a cerut Marin. La plata, Marin, mandru îi spune lui Jan: — Vezi ma ca, de nu eram eu destept, ramaneam nemâncati. Dar dinspre chelner vine un răspuns politicos: — De nu eram eu din Calafat, ramanești flamanzi !!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Iepurasul la farmacie: — Tanti, vreau și eu niște droguri. — Taci ma, ești nebun, ne ia poliția pe toti. Vino maine. A două zi: — Tanti, vreau droguri. — Gura ca n-am facut încă rost. Vino maine. A treia zi: — Tanti, drogurile. — Gata, am adus, hai aici după tejghea să-ți dau. La care iepurașul iese repede un strada și începe sa strige: — Nenea polițistul, nenea polițistul, la farmacie au droguri!

  Bancuri: , , ,
 • Un polițist merge într-o zi pe strada gasește o oglinda, o ridica, se uita la ea și zice: — Ba, parca-l cunosc pe asta de undeva. a… da, de la frizerie. Baga oglinda în buzunar și pleacă acasă. Aici nevasta-sa îi cauta prin buzunare is gasește oglinda. O ia se uita la ea și zice: — Nenorocitul, ma inseala. Ia oglinda și pleacă la maica-sa: — Ia uite mama, bărbatu meu ma inseala. Maica-sa îi zice: — Lasa mama ca si-asa e urata și batrana. A două zi soția inselata se duce la comandantul soțului ei și îi spune: — Ia uitati domnule comandant, soțul meu ma inseala. Comandantul ia oglinda se uita la ea și zice: — Ia uite domnule!!! Nenorocitii!!! S-au infiltrat homosexualii și în politie.

  Bancuri: , , , , , , , , ,
 • In ziua de 23 august, Bulisor statea cu ma-sa pe trotuar și striga:Ula!Ula!Ula! Vazand, un militian îi zice: Vai ce baietel cuminte aveți! Se pare ca nu poate sa pronunte litera R. Mama îi zice: Va inselati tovarase, nu poate sa pronunte litera P!

  Bancuri: , , ,
 • — Care este asemanarea dintre o vedeta porno și un politician? — Ambii sunt experti în schimbarea pozitiilor în fața camerelor de filmat.

  Bancuri: , , ,
 • Anul 1989. Gavriil Stiharul catre Radio Erevan. Intrebare: E adevărat ca în Romania socialista se pot spune bancuri politice fără sa fii ridicat de securitate? Raspuns: În principiu, da. Dar nu de multe ori.

  Bancuri: , ,
 • In Africa de Sud, dacă gasesc politiștii o balta de sange pe autostrada, cum își dau seama dacă a fost un negru sau un câine? Dacă sunt urme de frana atunci a fost câine.

  Bancuri: , , , ,
 • Un om urca un munte și vede mașina politiei urcand cu spatele. Omul întreabă: — De ce urcati cu spatele domnule polițist? — În caz ca nu am loc sa intorc în varf. Omul urca în continuare, iar seara vede mașina politiei coborand cu spatele și întreabă: — De ce coborati cu spatele? — Pentru ca am gasit loc sa intorc.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi