România Socialistă, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → România Socialistă / 1

 • In ziua de 23 august, Bulisor statea cu ma-sa pe trotuar și striga:Ula!Ula!Ula! Vazand, un militian îi zice: Vai ce baietel cuminte aveți! Se pare ca nu poate sa pronunte litera R. Mama îi zice: Va inselati tovarase, nu poate sa pronunte litera P!

  Bancuri: , , ,
 • Ceausescu inspecta felul în care taranii executau lucrarile de primavara. Din elicopter vede un tractor oprit și doi tipi dormind la umbra lui. Comanda coborarea, se duce la ei, aia se trezisera. Ceausescu: Cum te cheama pe tine? Unul din ei: — Apai, eu mi-s Petru… — Dar pe tine, cum te cheama?, zice el celuilalt. — Io mi-s Semion… — Și voi acum de ce nu semanati? — Apoi, dara, cum sa semanam, dacă nu suntem frati?

  Bancuri: , , , , , ,
 • Un militian da peste un bețiv lungit într-un sant. Il trezește si-i spune: — Cetatene, scoala și du-te acasă! — Nu pot! N-am voie sa merg! Ce face? N-ai voie…? — Da. Am baut niște sticle de vin pe care erau lipite etichete cu urmatoarea recomandare: A se pastra culcat…

  Bancuri: , , , ,
 • Iepurasul la farmacie: — Dati-mi va rog un kil de morcovi. — Ba smechere, aici e farmacie nu aprozar. Dispari imediat ca ma enervezi. A două zi: — Va rog frumos, dati-mi și mie un kil de morcovi. — Faci pe nebunu , da ? Dacă te mai prind ca vii o data sa-mi ceri morcovi te agat de urechi pe perete. A treia zi: — Va rog frumos, vreau și eu niște morcovi. L-a luat și l-a agatat pe perete. Pe peretele opus, poza lui Ceausescu. Zice iepurașul: — Și tu, tot pentru morcovi ?

  Bancuri: , , , ,
 • Merge Bulă cu ta-su la plimbare într-un Lastun. La un moment dat, întreabă Bulă: — Tata, tata, cheștia aia din dreapta este Marele Zid Chinezesc? — Nu, Bulă, aia este bordura.

  Bancuri: , , , , ,
 • I:Ce se numeste schimb de opinii în partidul comunist al Uniunii Sovietice? R:Atunci când vii la sedinta de partid cu propria-ti opinie și pleci de la sedinta cu cea a partidului…

  Bancuri: , ,
 • Sedinta de partid: de cate ori fac tovarasii sex. Raspunde primul tovaras întrebat: — Eu fac sex de două ori pe zi. — Sa-ti fie rusine tovarase, răspunse supărat secretarul de partid. Pai risipind atata energie vom mai reusi noi sa indeplinim planul cincinal în 3 ani?! — Eu fac sex o data la luna, răspunse cel de-al doilea tovaras întrebat. — Bravo, spuse secretarul. Uite un om serios demn de luat exemplu. Pe ultimul rand, un tip numai zâmbet se agita cu două degete sus. — Spune tovarase ca te văd dornic sa raspunzi. — Eu fac sex o data pe an! — Hai tovarase..nici în halul asta..ce vrei sa se creadă despre noi?! — Ba eu fac sex o data pe an! — Bine, bine, dar de ce ești numai un zâmbet atunci? — Pai azi e ziua..

  Bancuri: , , , , ,
 • Iepurasul la farmacie: — Dati-mi va rog în kil de morcovi. — Ba smechere, aici e farmacie nu aprozar. Dispari imediat ca ma enervezi. A două zi: — Va rog frumos, dati-mi sa mie în kil de morcovi. — Faci pe nebunu’, da ? Dacă te mai prind ca vii o data sa-mi ceri morcovi te agat de urechi pe perete. A treia zi: — Va rog frumos, vreau sa eu niște morcovi. L-a luat sa l-a agatot pe perete. Pe peretele opus, poza lui Ceausescu. Zice iepurașul: — Sa tu, tot pentru morcovi ?

  Bancuri: , , , , ,
 • Doi oameni stau de vorba. La un moment dat unul dintre ei zice: — Hai dom’le să-ți zic și eu ultimul banc cu Ceausescu pe care 1-am auzit. Celalalt răspunde: — Dom’le, e pacat de d-ta, te văd om de treaba, de ce sa ai necazuri? Eu lucrez la Securitate. — Aaa, lucrezi la Securitate? atunci nu-i nici o problema, o să-ți repet bancul până te prinzi.

  Bancuri: , , , , ,
 • Intro-zi, Ceausescu, Bush și Gorbaciov naufragiaza pe o insula pustie din Pacific. Prima lor grija când descopera ca sunt singuri pe o insula pustie, e sa mearga sa caute de mancare. Pleaca în directii diferite. După câteva ore de cautare zadarnica, Ceausescu se intoarce cu mâna goala la locul de intalnire, unde il gasește pe Bush frigand o bucata suculenta de carne. Gandindu-se ca e momentul potrivit pentru a se pune bine cu Bush, Ceausescu se apropie prietenos: — Mai, George mai, tare nu-mi place mie de Gorbaciov.. — Nu-ti place, nu manca!

  Bancuri: , , , , , ,
 • De ce umbla militienii cate trei? — Unul știe sa citeasca. — Unul știe sa scrie. — Al treilea îi apara pe cei doi intelectuali.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi