Bețivi, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Bețivi / 1

 • Un bețiv merge pe strada.Se întâlnește cu o doamna cu un carucior: — O, Doamne, iar văd dublu! — Nu domnule sunt gemeni. — Toti 4?

  Bancuri: ,
 • Doi bețivi se intorc spre casa în ultimul hal. Unul mergea în patru labe iar celalalt se tinea de un gard. La un moment dat cel ce se tinea de gard începe sa rada de celalalt: — Ba, ce beat ești, nici nu te mai ții pe picioare. La care celalalt răspunde laconic: — Las’ ca te văd eu după ce se termina gardul…

  Bancuri: , ,
 • Marcel se duce acasă beat și pisat pe el. Când ajunge la casa lui îi spune nevestei: — Nevasta poți sa-mi spui ceva la ora asta care să mă facă și trist și vesel în celasi timp? — Da. Dintre toți prietenii tai tu ai cel mai mare penis!

  Bancuri: , , ,
 • O balerina se tinea în autobuz de bara de sus…si avea un par extraordinar la subrat (pădure tropicala). Jos pe scaun statea un bețiv.La un moment dat o întreabă bețivu’ pe tipa: — Don’soara, ești cumva balerin? La care tipa flatata: — Da… Da’ cum v-ati dat seam — Pai… Numai tu puteai sa ridici piciorul până acolo…

  Bancuri: , ,
 • Un militian da peste un bețiv lungit într-un sant. Il trezește si-i spune: — Cetatene, scoala și du-te acasă! — Nu pot! N-am voie sa merg! Ce face? N-ai voie…? — Da. Am baut niște sticle de vin pe care erau lipite etichete cu urmatoarea recomandare: A se pastra culcat…

  Bancuri: , , , ,
 • Un bețiv tipa noaptea pe strada cu o cheie în mana: — Unde e mașina care era infipta în cheia asta… Se apropie un gardian: — Domnule, sunteți beat și deranjati linistea publica. — Unde e mașina care era infipta în cheia asta… — Domnule, uitati-va în ce hal sunteți, aveți și prohabul desfacut… Se uita bețivul la prohab: — Unde e Maria….

  Bancuri: ,
 • Sa devii drogata, alcoolica și curva e foarte simplu.E suficient sa nu saluti o data batranele din fata blocului!

  Bancuri: , , ,
 • — Ieri am fost într-un loc si, spre marea mea mirare, mi-am intalnit aproape toți foștii colegi… îți poți imagina, aproape toți erau acolo, chiar și unele fete. am vorbit despre problemele noastre, am facut schimb de numere de telefoane… — Facebook? — Nu, asociatia alcoolicilor anonimi.

  Bancuri: , , ,
 • Un tip iese cu prietena într-un bar sa bea ceva. La un moment dat, tipa se ofera sa cumpere ea urmatorul rand de bautura. El e de acord. După 2 minute tipa apare la masa cu două shot-uri în mana, unul cu Baileys, altul cu suc de lamaie. — Uite cum se bea cheștia asta, iei tot Bailey-ul în gura, il ții câteva secunde și apoi bei și sucul de lamaie. Tipul se uita contrariat, dar se gandeste ca trebuie sa fie ok dacă i l-a oferit tipa. Ia paharul de Baileys, il bea și tine alcoolul în gura. Simte o senzatie catifelata, cremoasa și apoi o senzatie de caldura în gura. Ia sucul de lamaie și il amesteca în gura cu Bailey-ul. După o secunda, crema din Baileys începe sa i se coaguleze în gura, fata i se face galbena, muschii i se stramba și după încă 5 secunde reuseste sa inghita cheștia aia. Revoltat, tipul o întreabă pe prietena: De ce dracu mi-ai dat sa beau așa ceva? La care ea, fericita: — Se cheama Blowjob Revenge !!!

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o seara trece un bețiv pe lângă o casa cu demisol. La un moment dat, bețivul se oprește sa se pise. În timp ce.. o femeie iese la geam și excalma: — Doamne, ce grosolanie ! — Ei, dar de lungime ce zici ?

  Bancuri: , ,
 • Un tip vine acasă la prietenul lui. Se uita și vede pianul pe dulap. Deschide frigiderul și vede acolo televizorul. — Hei, nu inteleg, ce se întâmpla? Toate astea le-ai facut după Feng shui? — Nu, după betie!

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi