Moderne, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Moderne / 1

 • Se inregistreaza mama pe Facebook și îi scrie la fiu pe wall: — Fiule de azi înainte voi sti despre tot ce faci aici — Mama WTF!!! — CE inseamna asta!!! — Mama Welcome to Facebook.

  Bancuri: , ,
 • Alinuța și colegul sau se jucau împreună. Alinuța citea și colegul se juca cu prastia. Colegul o loveste pe Alinuța cu prastia în cap și spuse: — Headshot!!! Alinuța luase cartea și trase una cu ea peste fata colegului: — Facebook!!!

  Bancuri: ,
 • Unei blonde i se blocheaza calculatorul, suna un prieten s-o asiste putin. — Tot nu merge! — Inchide toate ferestrele, hai sa-i dam un restart! — Am inchis toate geamurile din casa, dar tot nu merge!

  Bancuri: , ,
 • Cum se numesc circuitele unui calculator aruncat pe geam? Dezintegrate…
  1

  Bancuri: , , ,
 • — Ieri am fost într-un loc si, spre marea mea mirare, mi-am intalnit aproape toți foștii colegi… îți poți imagina, aproape toți erau acolo, chiar și unele fete. am vorbit despre problemele noastre, am facut schimb de numere de telefoane… — Facebook? — Nu, asociatia alcoolicilor anonimi.

  Bancuri: , , ,
 • Doi disperati după internet, pe messenger: — Uite ba ce misto ninge afară ! — Pe bune? Da și mie linku!

  Bancuri: , ,
 • Pe Bulă il durea grozav umarul. Și a hotarit sa se duca la doctor. In drum spre doctor il întâlnește pe Vasile Programatoru. — Unde te duci, Bulă? — La doctor, ma doare umarul de mor. — Ba Bulă, am primit un calculator doctor, de la NASA, hai sa-l incerci. Trebuie doar sa dai urina în paharelul de plastic, la verificare. Tsase Bulă un jet în paharelul de plastic. Vasile il varsa într-un orificiu special si.. după câteva secunde iesi taraind rezultatul pe o foaie de imprimanta. Era scris: Ai o infectie la umar, baga umarul în apa rece de 3 ori pe zi, nu fă efort, și după o saptamana o sa-si treaca. Uimit, Bulă se gandi cum sa-l pacaleasca pe calculatorul doctor. Se duse acasă, cu un paharel de plastic. Turna un pic de apa de la robinet, puse un pic de rahat de la Bulătu, câinele casei, urina de la Bulăngioaica de nevasta-sa, urina de la Bulina fiica-sa, ulei de motor de la Dacia lui veche și la sfârșit trase o l**a și puse și un pic de sperma. Amesteca bine și duse paharelul de plastic la calculatorul doctor. După prelucrarea datelor iesi foaia cu diagnosticul, pe care scria: Apa de la robinet e infectata, pune filtre. Valvele de la Dacia ta nu sunt etanse, schimba-le. Nevasta-ta e gravida și are gemeni. Nu sunt de la tine, poate ar fi bine sa divortezi. Fata ta ia droguri, du-o la dezintoxicare.Catelul tău are viermi inteștinali, du-l la veterinar. Si..daca nu incetezi sa te masturbezi de două ori pe zi, durerea la umar n-o sa-si treaca în veci!!!

  Bancuri: , , , , , , , , , , , ,
 • La biserica, preotul se întâlnește cu un tânăr enorias : — Ce te aduce la biserica , Ioane ? — Iaca, am venit să mă spovedesc. — Nu-i nevoie , ti-am citit blogul …

  Bancuri: , ,
 • Promovarea noua sa carte, presedintele Bush a vizitat sediul central al Facebook. Din nefericire, el a petrecut toată vizita pe Farmville, perie de compensare.

  Bancuri: , , ,
 • Femeia-Internet: greu de accesat Femeia-Server: mereu prea incarcata când ai nevoie de ea Femeia-Windows: toți știu ca are defecte, dar nimeni nu poate trai fără ea Femeia-Excel: capabila, dar e folosita doar ptr. cele mai simple activitati Femeia-Word: nu o intelege nimeni în intregime Femeia-DOS: toți au avut-o odata, dar azi n-o mai vrea nimeni Femeia-Virus: vine când o astepti mai puțin și consuma toate resursele Femeia-Scandisk: e de mare ajutor, dar nimeni nu știe precis ce face Femeia-Screensaver: îți distrage atentia, dar te binedispune Femeia-Harddisk: nu uita niciodată nimic Femeia-Joystick: cauzeaza bataturi în palma Femeia-Password: crezi ca ești singurul, dar majoritatea “utilizatorilor” o cunosc Femeia-E-Mail: din 10 lucruri pe care le spune, 8 sunt de recycle bin.

  Bancuri: , , , ,
 • Un mester se duce la poarta raiului. Vine sf. Petru si-l întreabă: -Ce dorești? -Vreau sa intru în rai! -Nu te las. Locul tău este în iad. In iad, mesterul creaza un mobilier un calculator și o conexiune la net. Cei din rai suna în iad: -Ce faceți ? -Avem un mester ce face minunatii(si le spune). -Dar locul lui e aici cu noi. Va dam în judecata!!! -Dar unde veti gasi voi un avocat???

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi