Blonde, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Blonde / 1

 • De ce blondele sunt respinse la examenul auto? Pentru ca sunt obishnuite sa foloseasca numai bancheta din spate…

  Bancuri: , ,
 • De ce nu se recomanda a da muncitoarelor blonde pauza de cafea? R: Ar dura prea mult sa le inveti din nou ce au de facut…

  Bancuri: ,
 • Bulă anunta în ziar: Caut o menajera sexy sa poarte pantaloni foarte foarte scurti și sa stea în sutien rosu! Urgent am nevoie!După o zi, vine o fata la el la ușa. Bate în ușa și da de sonerie..Trrrrrrrr, suna soneria. — Imediaaaaaaat! Bulă venise — Cine sunteți? — Am citit anuntul Dvs. din ziar și as dorii sa va fiu menajera sexy! Bulă interesat de ea, era blonda cu ochi albastra și mai era și silueta.. — Intra te rog! — Oh, multumesc — Mai intrai vreau sa te testez sa văd dacă știi sa faci ce trebuie — Stati așa să mă schimb îmi spuneti și mie unde pot să mă schimb? — Drept în fața la stangă ! — multumesc! — Hai ca vin și eu sa te ajut! Bulă luando de mijloc și sarutando.. intre timp, Bubulina aparuse acasă.. Bulă cu fata în camera : așa iubito bn fato bn bn oooooooh Fata: așa baby așa iubire : P Bubulina intra în camera: — Ceeeeeeeeeee??? Ma inseli jeg facut dîntr-un balon!! — Ce dracu cauta fă tu aici? — Ce te doare fă ia mari de acilia din camera mea fhaaa javro!! Fata speriata hooo hai k plec! — Pa iubitule Muah! — Ce faci mah vagabondule cu alta în pat! — Pai voiam sa văd cum e sa te f**i cu alta ca am auzit la tv ca pot sa fac trafic de pizde..

  Bancuri: , , , ,
 • Doua blonde într-un sport pub. — Uite, draga, vezi tipii aia doi care joacă fotbal de masa acolo și beau bere ? — Da … — Ei, bine, cel din stangă este soțul meu, iar cel din dreapta este amantul meu ! — Hmmmm, tare ciudat, la mine este invers !…

  Bancuri: , , ,
 • Doua blonde vorbeau: — Mimi, voi la ce ora va culcati seara? — Pai.. cam odată cu gainile. Voi? — Noi nu avem gaini.

  Bancuri: ,
 • O blonda ajunge la Miss World printre primele trei locuri. La întrebărea de departajare primeste urmatorul enunt: Numiti 3 piese de William Shakespeare. La care blonda spune: — 10, 15 și 20 de cm. Prezentatorul concursului derutat îi spune ca acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi. Blonda foarte deștinsa il lamureste: — 10 la mine inseamna Mult zgomot pentru nimic , 15 inseamna Cum va place , iar 20 inseamna Visul unei nopti de vara ..

  Bancuri: , ,
 • Doua blonde: Auzi draga, aseara am fost cu soțul meu la o licitatie! — Da!? Și cât ai luat pe el?…

  Bancuri: ,
 • Unei blonde i se blocheaza calculatorul, suna un prieten s-o asiste putin. — Tot nu merge! — Inchide toate ferestrele, hai sa-i dam un restart! — Am inchis toate geamurile din casa, dar tot nu merge!

  Bancuri: , ,
 • Tom moare și ajunge în iad. Il intampina Dracul și îi prezinta noua oferta, cât mai atragatoare, conform cerintelor clientului. Ii spune lui tom ca exista 3 alegeri de tortura, și fiecare tortura dureaza cate 1000 de ani. Il pune Dracul pe tom sa aleaga cu care tortura începe prima data. In prima camera vede tom un om legat de picior și prins în lanturi. Nu-i convine. In a două camera vede alt om legat de brate și cu capul prins în ghilotina. Nici asta nu-i place. In a treia camera vede un batran dezbracat și o blonda superba facand sex oral cu mosul. Tom spune imediat ca de aici vrea sa inceapa, iar Dracul il întreabă dacă e sigur. Tom e foarte sigur. Atunci Dracul îi spune blonde: — Poti sa pleci ca ti-am gasit inlocuitor !

  Bancuri: , , , , ,
 • O blonda cumpara o mașina de lux, dichisita cu toate minunile tehnice. Deschide radio-ul, care este ultimul racnet al unei marci renumite — După cum a asigurat-o vanzatorul- Dar constata ca nu merge deloc. Indignata se intoarce la firma. — Asculta domnule, radio-ul asta e stricat. — Nu se poate, doamana. Functioneaza chiar foarte bine. Numai ca porneste doar la comanda dvs. Vocala. — Cum adica? Nu inteleg! — O sa va arat! Vanzatorul intra în mașina și pronunta cu o voce clara: ” Iglesias!” O voce sintetica, emisa de radio, întreabă: ” Enrique sau Julio?” — Julio! Imediat la radio începe un cantec al lui Julio Iglesias. Blonda e de-a dreptul incantata. Urca în mașina, demareaza si, mare cunoscatoare de muzica snoaba, decide sa probeze și ea inteligenta radio-ului. Cu o voce tare și clara zice: ” David!” Radioul întreabă: ” Bisbal sau Civera?” Blonda: ” Bisbal!” Imediat la radio rasuna glasul lui David Bisbal. Blonda, uluita de un asemenea grad de tehnicitate, își continua voioasa drumul, bucurandu-se de achizitia facuta. Cand, la o intersectie, un automobil trece în viteza pe roșu și e la un pas de a trimite limuzina blondei la programul rabla. Blonda, furioasa, il apostrofeaza: ” Nesimtit ordinar!!!” La care radio-ul întreabă imperturbabil: ” Basescu sau Boc???”

  Bancuri: , , , , ,
 • Blondele cu parul lung au idei scurte!
  1

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi