Bulă și Ștrulă, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Bulă și Ștrulă / 1

 • Bulă, ce este whisky-ul?- Whisky-ul este bautura pe care alegatorii o beau prin reprezentantii lor din parlament.

  Bancuri: , ,
 • Bulă intarzie la ora și încearcă sa-i zica profesoarei: — Doamna pro… — Taci ca îmi deranjezi ora, îmi spui la pauza. Se termina ora și profesoara zice: — Bine, Bulă acum zi. — Doamna profesoara v-a luat foc casa.

  Bancuri: , , , ,
 • Bulă vine acasă de la scoala fff supărat. — Tata am luat un 2 la matematica. il ia taica-su il bate bine, a două zi aceeași poveste. — Tata am luat un 2 la româna. il ia taica-su il bate bine și a treia zi vine Bulă foarte vesel. — Tata am luat un 10 la muzica. Il ia taica-su il bate, la un moment dat Bulă zice: — Bai tata da am luat 10 de ce ma bati?? — Pai după 2 de 2 îți mai arde de cantat??

  Bancuri: , , , , ,
 • — Strula! Sora mea vede și în intuneric! — Cum asa, Bulă? — Pai stateam ieri în camera, era intuneric și ea a spus catre logodnicul ei: Iar nu te-ai barbierit?

  Bancuri: , ,
 • Mama și tata lui Bulă se-nteleg ei sa vorbeasca codificat când vor sa o faca, ca sa nu-nteleaga Bulă ce zic. Intr-o zi, îi zice ta-su lui Bulă: — Bulă, du-te la mama ta și zi-i ca vreau sa bat la mașina. Se duce Bulă la mama-sa: — Mama, mama, zice tata ca vrea sa bata la mașina. — Bine, Bulă, da du-te și zi-i ca n-am decat cerneala rosie. Ii zice Bulă lui taica-su. După vreo două zile din nou il trimite taica-su pe Bulă la ma-sa, asta iar îi zice ca n-are decat cerneala rosie și tot așa de câteva ori. După un timp, îi zice ma-sa lui Bulă: — Bulă, du-te la tata și zi-i ca am cerneala albastra acum. Se duce, îi zice, la care ta-su: — Bulă, du-te și zi-i ca am scris de mana!

  Bancuri: , , ,
 • Bulă intra în dormitorul parintilor și exclama: — Vezi, mama, eu când îmi sug degetul ma bati…

  Bancuri: , ,
 • Intreaba invatatoarea: — Copii, știe cineva cum se poate introduce o gaura în alta gaura? — știu eu! zice Alinuța — Zi, Alinuța! Alinuța uneste degetele mari și aratatoarele celor două mâini și lesaseaza în jurul gurii. — Uite-asa doamna! — Foarte bine, Alinuța! Și acum poate cineva sa zica cum băgam trei gauri într-o gaura? — În același fel doamna, numai ca de data asta punem degetele imprejurul gurii și nasului. — Foarte bine! Dar cinci gauri? — La fel ca mai înainte, doamna, dar acum includem și ochii. Bulă, satul sa mai suporte pe desteptaciunea clasei întreabă: — Doamna, dar noua gauri într-o gaura cum se pot baga? Liniste. Doamna nu stie, Alinuța insasi ramane tacuta. — Nu stim Bulă, poți sa ne spui tu? zice doamna. — Ii băgam un flaut în fund Alinutei, și uite-asa, doamna, avem noua gauri într-o gaura!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Bulă anunta în ziar: Caut o menajera sexy sa poarte pantaloni foarte foarte scurti și sa stea în sutien rosu! Urgent am nevoie!După o zi, vine o fata la el la ușa. Bate în ușa și da de sonerie..Trrrrrrrr, suna soneria. — Imediaaaaaaat! Bulă venise — Cine sunteți? — Am citit anuntul Dvs. din ziar și as dorii sa va fiu menajera sexy! Bulă interesat de ea, era blonda cu ochi albastra și mai era și silueta.. — Intra te rog! — Oh, multumesc — Mai intrai vreau sa te testez sa văd dacă știi sa faci ce trebuie — Stati așa să mă schimb îmi spuneti și mie unde pot să mă schimb? — Drept în fața la stangă ! — multumesc! — Hai ca vin și eu sa te ajut! Bulă luando de mijloc și sarutando.. intre timp, Bubulina aparuse acasă.. Bulă cu fata în camera : așa iubito bn fato bn bn oooooooh Fata: așa baby așa iubire : P Bubulina intra în camera: — Ceeeeeeeeeee??? Ma inseli jeg facut dîntr-un balon!! — Ce dracu cauta fă tu aici? — Ce te doare fă ia mari de acilia din camera mea fhaaa javro!! Fata speriata hooo hai k plec! — Pa iubitule Muah! — Ce faci mah vagabondule cu alta în pat! — Pai voiam sa văd cum e sa te f**i cu alta ca am auzit la tv ca pot sa fac trafic de pizde..

  Bancuri: , , , ,
 • — Bulă de ce crezi ca se ingalbenesc frunzele toamna? — De frica iernii.

  Bancuri: ,
 • Profesoru’: — Iar ai intarziat Bulă, ai absenta! Bulă: — Dar De ce? ca m-am trezit greu și ieri și azi! Profesoru’: — Pai măcar puteai sa te mai grabești sa vi la scoala! Bulă: — Cum nu m-am grabit?!?, deja ma doar picioarele la cât m-am grabit sa intarzii!!!

  Bancuri: , ,
 • Bulă il întreabă pe tatăl sau: — Tata, de ce sunt homosexualii așa delasatori? Tatăl îi răspunde: — Pentru ca îi doare în cur fiule!

  Bancuri: , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi