Tineri, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Tineri / 1

 • Ce faci, prietene? Pescuiești? — As, da de unde. Inec rimele care mi-au invadat gradina.

  Bancuri: ,
 • — Strula! Sora mea vede și în intuneric! — Cum asa, Bulă? — Pai stateam ieri în camera, era intuneric și ea a spus catre logodnicul ei: Iar nu te-ai barbierit?

  Bancuri: , ,
 • Salut, bine ca te-am intalnit! Poti sa-mi imprumuti 20 de lire? — Îmi pare rau, dar n-am bani la mine. — Dar acasă? — Acasa toți sunt bine-sănatosi..

  Bancuri: ,
 • Un om se duce la farmacie: — Dati-mi un prezervativ ca am o prietena, mai bine dati-mi două ca prietena mea are o sora mai mica, da nu dati-mi trei ca prietena mea are o sora mai mare, da mai bine patru ca mama ei e atat de tânăra nici nu-ti dai seama. Barbatul își ia prezervativele și merge acasă la prietena ei sa ia masa. La rugaciunea dinaintea mesei bărbatul ramane cu capul aplecat. La care prietena: — Nu stiam ca te rogi așa mult scumpule — Nici eu nu stiam ca tatăl tău e farmacist!

  Bancuri: , , , , ,
 • — Cati ani ai micutule? — Pi. — N-am inteles. — Trei ani, paisprezece luni. Dumnaeta nu ai facut algebra!

  Bancuri: ,
 • Cosmin vine acasă zgariat tot pe fata, pe gat, pe mâini. — Doamne sfinte, ce s-a întâmplat? — Am facut hora în jurul bradului. — Pai, și de ce ești zgariat în halul asta? — Eram putini!

  Bancuri: ,
 • În camin, doi tipi se duc la dusuri, dar își dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce în pielea goala, în fuga, în camera și da sa se intoarca cu două sapunuri. Când colo, pe culoar, se întâlnește cu 3 studente. Ca sa nu se facă de ris, se preface ca e statuie. Ajung tipele în dreptul lui și tot incep sa se invirta și sa se uite.- Ce o fi asta?, întreabă una. A doua, uitandu-se la penisul tipului, zice: — Poate ca ar trebui sa tragem de minerul asta. Trage ea și tipul scapa un sapun. — Aaa, ia uite, e un distribuitor de sapunuri, zice prima. — Ooo, sa incerc și eu, zice a două și trage și ea până tipul scapa și al doilea sapun. — Acum e randul meu, zice a treia studenta și începe sa traga și sa traga și sa traga, dar bietul tip nu mai avea ce sapun sa mai scape. Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: — Ia uite, e și distribuitor de sapun lichid!

  Bancuri: , , , ,
 • Copii, centaurii erau fiinte legendare, jumatate om, jumatate cal. — Dar atunci ei unde dormeau, în pat sau în grajd?- întreabă Bulă.

  Bancuri: , , ,
 • Doua pustoaice în tren: — A plouat bine pe la noi, rosiile s-au facut atata! — Și pe la noi, castravetii cresc uite atata! O batranica surda din același compartiment de tren: — Și unde spuneati ca sta baiatul asta, fetele maichi?

  Bancuri: , ,
 • Intr-un grup de baieti era unul ce nu a avut vreo reletie cu o fata. Colegii sai se hotarasc sa facă ceva. Gasesc o fata amabila pe care ei au fututo sii cere sa facă ceva și sa-l desvirgineze pe colegul lor. Se duce fata la el și începe sa-l mangaie. Incet, incet ajunge și îi pune mâna pe pula. Se face ca nu știe ce este aceasta si-l întreabă. Ce esre asta dintre picioarele tale? — Este puta mea. — Zii te rog cu l. — Luta.

  Bancuri: , ,
 • Pe ușa unui student din Politehnica înainte de revolutie: Dacă nu sunt la paine cauta-ma la oua.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi