Homosexuali, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Homosexuali / 1

 • — Ce se întâmpla când trei gay stau lipiti unul de celalalt în sir indian? — Cel din mijloc e sarbatorit.

  Bancuri: , , ,
 • Bulă il întreabă pe tatăl sau: — Tata, de ce sunt homosexualii așa delasatori? Tatăl îi răspunde: — Pentru ca îi doare în cur fiule!

  Bancuri: , , , ,
 • Vasilica sta de vorba cu alti doi homosexuali prostituati, ca și el. Primul se vaita: — Nu mai sunt vremurile de altadata.l Am ajuns sa o sug pentru numai 5 lei. Al doilea zice: — Inca e bine. Sa nu ajungi ca mine, sa o sugi pentru o paine. La care Vasilica zice: — Mai baieti. Voi încă traiti bine. Sa nu ajungeti ca mine, sa o sugeti numai ca sa aveți ceva cald în stomac.

  Bancuri: , , , ,
 • Cum poți sa fii diabolic cu un homosexual? Sa il arunci într-o groapa fără fund.

  Bancuri: , ,
 • Ce își ureaza homosexualii la granita dintre ani? — La anus Nou!

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o zi moare un gay și ajunge în Rai. Acolo il întâlnește pe Dumnezeu și acesta il întreabă: — Unde vrei sa ajungi în rai sau în iad? Omu răspunde: — în iad! Dumnezeu il trimite în iad. După câteva luni Dumnezeu s-a hotarat sa facă o inspectie în iad. Ajuns acolo vede gheata peste tot. Mai merge el cât merge și il vede pe Scaraoschi și il întreabă. — Ma dar de ce nu mai faci focul aici? Scaraoschi răspunde: — Apleacă-te tu sa faci focul!

  Bancuri: , , , ,
 • Cica unu se duce la doctor si-i spune: — Dom doctor, am sa va spun ceva, da sa nu ziceti la nimeni! — Da, dom ne.. etica profesionala, nu? — Dom doctor, eu sunt poponar. — Cum, dom ne? D-ta care ești bărbat bine, trapez, muschi, cum poți fi tu poponar? — Pai sa vedeti: la noi e o cheștie de traditie… Strabunicu a fost poponar, bunicu, tata, eu, fiu-miu, până și mos Ion Roata care era ruda indepartata a fost.. — Da bine dom ne! În familia d-tale nu-i plac nimanui fetele? — Ba da, lu bunica.

  Bancuri: , , , , , , , , ,
 • Un individ se plimba linistit prîntr-o pădure. La un moment dat il prinde un homosexual. — Ba, cum vrei sa ti-o fac cu alifie sau fara? — Cu alifie. — Alifie fa-te-n coa!

  Bancuri: , ,
 • Cum se numesc copiii homosexualilor? Baieti de baieti.

  Bancuri: , , , ,
 • Cum se întreabă într-un restaurant de homosexuali dacă un loc e liber? — Pot să mă infig în “scaunul” tau?

  Bancuri: , , , ,
 • Doi poponari se casatoresc și adopta un copil. La 7 ani da copilul la scoala unde este bătut de niște smecheri. Copilul tipa: — Maaa nu mai dati ca va zic lu mama. Azi așa mâine asa, până într-o zi când copilu zice: — — Ma v-am zis lui mama. — Da? și ce a zis ma-ta? Copilu răspunde: — A zis sa îi sugeti p*la.

  Bancuri: , , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi