Rai Si Iad, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Rai Si Iad / 1

 • 3 tipi mor și ajung la poarta Raiului. Sf Petru îi întreabă: — De cate ori v-ati inselat nevestele? — Eu niciodată în 30 de ani de casnicie, răspunde primul. — Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi în Rai. — Eu o singura data în 40 de ani de casnicie, spune al doilea. — Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. — Eu de vreo 10 ori în 20 ani de casnicie, răspunde ultimul. — Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. După cativa ani se întâlnesc cel cu Dacia și cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. De ce plangi omule? Ce s-a întâmplat? — Uite, a murit nevasta-mea ieri și am vazut-o azi prin Rai pe role.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Trei calugari au murit și ajung la poara raiului, acolo îi asteapta Sf. Petru. Ca sa ajunga pe lumea cealalta, Sf Petru îi întreabă ce pacate au faptuit în viața. Il întreabă pe primul — Cu ce ai pacatuit, fiule? — Eu, am pus mâna pe o p**a , cam atat. — Nu-i nimic, spal-o în ligheanul ala. Il întreabă pe al doilea — Ce pacate ai facut fiule? Dar înainte sa raspunda asta, al treilea il roaga pe al doilea: — Ba, înainte să-ți speli tu curu’, nu ma lasi sa-mi clatesc eu gura mai intai?

  Bancuri: , , ,
 • Toti vor sa ajunga în rai, dar nimeni nu vrea sa moara !

  Bancuri: , ,
 • Tom moare și ajunge în iad. Il intampina Dracul și îi prezinta noua oferta, cât mai atragatoare, conform cerintelor clientului. Ii spune lui tom ca exista 3 alegeri de tortura, și fiecare tortura dureaza cate 1000 de ani. Il pune Dracul pe tom sa aleaga cu care tortura începe prima data. In prima camera vede tom un om legat de picior și prins în lanturi. Nu-i convine. In a două camera vede alt om legat de brate și cu capul prins în ghilotina. Nici asta nu-i place. In a treia camera vede un batran dezbracat și o blonda superba facand sex oral cu mosul. Tom spune imediat ca de aici vrea sa inceapa, iar Dracul il întreabă dacă e sigur. Tom e foarte sigur. Atunci Dracul îi spune blonde: — Poti sa pleci ca ti-am gasit inlocuitor !

  Bancuri: , , , , ,
 • La scoala, doamna invatatoare întreabă: — Bulă, până când au rămas Adam și Eva în Rai? — Pana toamna. — Cum ai dedus acest răspuns? — Pai, mai devreme nu se coc merele…

  Bancuri: , , , ,
 • Ajung Bush, Blair și Basescu în iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfârșitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: — Convorbiri 30 min catre SUa, cost factura 100$. Blair: — Convorbiri 45 min catre UK, cost factura 180$. Basescu: — Convorbiri 300 min catre Romania, cost factura 1$! Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. Raspunsul: — Hell to hell se taxeaza local…

  Bancuri: , , , , , ,
 • Zece blonde care mor toate în aceeași zi, stau aliniate în fața Sf. Petru, urmand sa fie trimise în Iad sau Rai. Pentru departajare Sf. Petru propune: — Cine si-a inselat bărbatul sa facă un pas în fața. După o mica ezitare 9 blonde fac un pas în fața. Sf. Petru il întreabă pe Sf. Pavel: — Și cu surda ce facem ?

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o zi moare un gay și ajunge în Rai. Acolo il întâlnește pe Dumnezeu și acesta il întreabă: — Unde vrei sa ajungi în rai sau în iad? Omu răspunde: — în iad! Dumnezeu il trimite în iad. După câteva luni Dumnezeu s-a hotarat sa facă o inspectie în iad. Ajuns acolo vede gheata peste tot. Mai merge el cât merge și il vede pe Scaraoschi și il întreabă. — Ma dar de ce nu mai faci focul aici? Scaraoschi răspunde: — Apleacă-te tu sa faci focul!

  Bancuri: , , , ,
 • Moare un gamer si, după moarte, ajunge în Iad. După o saptamana, suna Satana la Dumnezeu: — Doamne ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toți dracii, alearga prin tot Iadul, striga în gura mare: — Unde este iesirea spre nivelul 2?

  Bancuri: ,
 • Un mester se duce la poarta raiului. Vine sf. Petru si-l întreabă: -Ce dorești? -Vreau sa intru în rai! -Nu te las. Locul tău este în iad. In iad, mesterul creaza un mobilier un calculator și o conexiune la net. Cei din rai suna în iad: -Ce faceți ? -Avem un mester ce face minunatii(si le spune). -Dar locul lui e aici cu noi. Va dam în judecata!!! -Dar unde veti gasi voi un avocat???

  Bancuri: , , , , , ,
 • O batrana ajunge în rai și la poarta da de Sf Petru.La un moment dat se aude dinauntru un tipat: — Ce se întâmpla?întreabă batranica. Sf Petru: — A.nu e nimic i se da unuia o gaura în spate sa îi punem o aripa de inger. Se mai aude încă un tipat: — Ce se mai întâmpla? Sf petru: — A..se da unuia o gaura sa îi bunem coroana de inger pe cap! — A.poi în cazu asta eu ma duc în iar, zice batrana. — Poi acolo or sa te violeze! — Poi da.da măcar am gaurile date!

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi