Americani, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Americani / 1

 • Intr-o ferma izolata din vestul salbatic american: — Nu mai suport mizeria asta de viața. Nu tu club, nimeni nu suna la telefon, la televizor numai rahat! Se plange Jenny. — Nu te mai enerva! O linisteste bunicuta. Ar fi trebuit sa fii aici pe vremea când am colonizat tinutul. Barbatii erau toată ziua cu cirezile de vite, iar noaptea faceau de straja de frica indienilor. Și cât vedeai cu ochii, nicio priza pentru vibrator.

  Bancuri: , , , , ,
 • Lacul Baikal din Siberia atinge adancimea maxima de 1.620 m și se intinde pe o suprafata de 31.500 km patrati, fiind astfel cel mai adanc de pe planeta. Cu toate acestea, el nu este și cel mai mare; locul intai este ocupat de Lacul Superior situat intre Canada și Statele Unite (82.700 km patrati).

  Bancuri: ,
 • Un american, un francez și un scotian se întâlnesc la o nunta.Americanul: — Eu am facut cadou un serviciu de cafea de 10 persoane. Francezul: — Eu am facut cadou unul de 20 de persoane. Scotianul: — Eu am facut cadou un cleste de zahar de 200 de persoane.

  Bancuri: , , ,
 • Cica în America se introduce pedeapsa cu moarte prin infectarea cu SIDA. Primul grup de detinuti sa fie executati: — Vai de capul meu, dom’le, nu face asta, ca am nevasta, copii etc! Calau’ nimic. Ia siringa și pac! il infecteaza. Urmatorul: — Haide domnu’ calau, nu ma infecta; uite am o afacere deosebita, ies milioane de dolari — ti dau pe toți tie, numa’ nu îmi face injectia! Pac! Il inteapa. Ma rog, toți asa, numa unu se baga în fața și se inghesuia sa fie primul la coada. — Eu! Eu vreau. Fa-mi domle injectie aici în mina! Calaul îi face. — Uite domle, fa-mi și în picior. Ii face și în picior. Pe urma calaul zice: — Da’ tu ce ai ma, de ce vrei sa faci, ca uite toți ăștia se pling,etc.? — Eeeee, io am prezervativ!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Ajung Bush, Blair și Basescu în iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfârșitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: — Convorbiri 30 min catre SUa, cost factura 100$. Blair: — Convorbiri 45 min catre UK, cost factura 180$. Basescu: — Convorbiri 300 min catre Romania, cost factura 1$! Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. Raspunsul: — Hell to hell se taxeaza local…

  Bancuri: , , , , , ,
 • In unul din statele sudice din SUA, într-n club de noapte, sta un cuplu de afro-americani. — Sa fac ceva? — Intreaba chelnerul de proprietar. — Oaspetii nostri albi sunt foarte deranjati de prezenta lor! — Iata cum faci: pentru fiecare comanda faci nota de plata separat. La urmatoarea comanda crești pretul de 2 ori, apoi de 4, apoi de 8, de 16, etc, și vei vedea cât de repede vor pleca! O jumatate de ora mai târziu chelnerul vine descurajat la proprietar și spune: — Sefu’, ce sa fac, ei au ajuns deja la o crestere de 128 ori din pret, dar nu pleacă! — Idiotule! Scoate caprele astea albe imediat de aici!

  Bancuri: , , , , ,
 • Mos Craciun vine în seara de Ajun în casa unui baietel american.Mosul îi arata cu degetul dojenitor și îi spune: — Ai fost cuminte anul acesta ? La care micul american: — Tata, Mosul asta ma ameninta ! Suna avocatul !

  Bancuri: , , , , , ,
 • Alinuța în excursie cu parintii, în America: -Mami, mami, nu vreau sa văd cascada Niagara! -Taci și intra în butoi!

  Bancuri: , ,
 • Un canibal a prins un american, un neamt și un rus.I-a mâncat pe toti. Era flamand și n-avea timp de bancuri.

  Bancuri: , , ,
 • O tânăra se duce la popa sa se spovedeasca. — Parinte, am avut un vis azi-noapte spune fata. — Ce vis ? fata tati, spune popa. — Am visat ca am facut sex cu Bill Clinton. — Cum așa ? spune mirat popa. — Pai am visat ca m-a dezbracat și m-a intins pe pat, m-a mangaiat usor pe sani. — Cum fata tati, așa ? și face și popa la fel. — M-a penetrat usor și m-a sarutat pe gat, spune fata. Face și popa la fel. — Mi-a dat și limbi spune fata. Face și popa la fel. — După ce a terminat a scos portofelul și mi-a dat 100 dolari spune fata. Popa se ridica brusc și spune: — vise fata tati, vise !

  Bancuri: , , ,
 • — Bai, francezule, ce faceți voi cu fructele după ce le stoarceti și obtineti sucul? — Le aruncam. — Noi, americanii, nu facem așa ceva.Luam ce a mai rămas din fructe, le punem într-un container special, transformam totul în gem de fructe, umplem croissantele cu acest gem și apoi le vindem în Franta. — Ia spune, mai americanule, voi ce faceți cu prezervativele după ce le folositi? — Le aruncam, of course. — Uite, noi, francezii, nu facem așa ceva.Luam toate prezervativele folosite, le punem într-un container special, le reciclam, transformam totul în guma de mestecat și apoi le vindem în America!…

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi