Scoțieni, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Scoțieni / 1

 • Un scotian își surprinde soția cu un amant. Nu gandeste prea mult și zice: — Asezati-va unul în spatele celuilalt, așa ajunge un singur glont!

  Bancuri: , , ,
 • Un american, un francez și un scotian se întâlnesc la o nunta.Americanul: — Eu am facut cadou un serviciu de cafea de 10 persoane. Francezul: — Eu am facut cadou unul de 20 de persoane. Scotianul: — Eu am facut cadou un cleste de zahar de 200 de persoane.

  Bancuri: , , ,
 • Discutie intre 2 scotieni: — Ai o tigara? — Nu. Dar tu? — Nici eu… — Ei, atunci… sa ne fumam, fiecare, tigara proprie.

  Bancuri: ,
 • De ce cred scotienii ca sexul e o afacere proasta? Se baga în ea mai mult decat se scoate!

  Bancuri: , , ,
 • Intr-un vechi cimitir irlandez se gasesc cinci pietre de mormant aproape identice, pe care sunt incrustate, succesiv, urmatoarele texte: — Aici odihneste soția lui Henry Banks — Aici odihneste cea de-a două soție a lui Henry Banks — Aici odihneste cea de-a treia soție a lui Henry Banks — Aici odihneste a patra soție a lui Henry Banks. In fine, pe ce-a de-a cincea piatra, aflata mai la distanta, scrie: — Aici odihneste, în sfârșit, Henry Banks!

  Bancuri: , , , ,
 • Discutie intre 2 scotieni, tata și fiu, la absolvirea liceului: — Acum, fiule, ca ai terminat liceul și m-ai facut mandru, cu ce-as putea sa te recompensez ? — Tata, as vrea și eu o motocicleta. — Stii, e prea scumpa…Dar, uite, îți cumpar un pepene. Zis și facut. Vine și feștivitatea de absolvire a facultatii: — Nici nu știi ce fericit m-ai facut, fiule. Ce să-ți ia tata cadou ? Patit deja, fiul răspunde: — Lasa tata, mai bine hai sa bem o bere. — Cum așa ? După pepene ? !

  Bancuri: , , , ,
 • Doi scotieni se decid sa se dueleze. Ca sa nu fie descoperiti și sanctionati ca incalca legea, trebuie sa se dueleze într-un loc ferit. Aleg o pădure, departe de casa. Sa ajunga acolo, trebuie sa ia trenul. La gara, primul zice: — Un bilet dus, va rog! La care al doilea îi zice: — Ești cam pesimist, vad; eu iau dus-intors! Primul răspunde: — Nu sunt pesimist, sunt doar econom; eu de obicei ma intorc cu biletul adversarului!…

  Bancuri: , ,
 • Un scotian vine cu o proba de ser la un laborator medical și lasa sa i se facă analizele. După o saptamana afla rezultatul.- Totul e în ordine! spune medicul, sunteți pe deplin sănatos. Bucuros, merge acasă și îi striga nevestei: — Sharon, nici tu, nici eu, nici copiii și nici măcar unchiul Mac nu avem vreo boala!

  Bancuri: , , , , , ,
 • A fost odată un om foarte avar, care a muncit toată viața și adunase banii pe care-i iubea nespus de mult.Inainte de moarte spune soției sale: — Când voi muri vreau sa pui banii cu mine în sicriu, sa am dincolo. Femeia jura ca așa va face. După nu mult timp omul nostru muri. La cimitir de jur imprejurul sicriului, membrii familiei, prietenii soția în negru. Cum ceremonia se termina, înainte de a inchide sicriul femeia zice: — O clipa ! Și pune alaturi de mort o cutie. Groapa e pe cale sa fie acoperita când un prieten o întreabă: — Sper ca ai fost destul de desteapta și ai pastrat ceva bani și pt tine. — Eu sunt foarte creștina și nu pot sa intorc juramantul facut soțului de a pune banii în sicriu cu el. Și adaugand: — I-am facut un cec…

  Bancuri: , , , ,
 • Doi scotieni se întâlnesc. — Vrei sa știi cel mai nou banc cu scotieni? — Da. — Da-mi o lira și ti-l spun. — Ha, ha, ha, chiar ca e bun.

  Bancuri: ,
 • Doi scotieni vorbeau: — Am auzit ca fata ta s-a căsatorit. Din dragoste sau pentru bani? — Din dragoste pentru bani !

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi