Proști, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Proști / 1

 • Zice Maria nervoasa catre Ion : — Am fost oarba și proasta când te-am luat. — No vezi tu Marie, zice Ion calm, de cate boli te-am vindecat ?

  Bancuri: ,
 • DECALOGUL LUI MURPHY 01. Dacă vine muntele la tine, iar tu nu ești Mahomed. FUGI!!!!.este alunecare de teren. 02. O femeie care îți spune vârsta reala este fie prea tânăra pentru a avea ceva de pierdut, fie prea batrana pentru a avea ceva de cistigat din asta. 03. Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare. 04. Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce în ce mai buni, fie se transforma în otet. 05. Munca nu a omorat niciodată pe nimeni. ..dar de ce sa risti? 06. Nu este important sa castigi. .. Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda. 07. CAND CINEVA TE ENERVEAZa AI NEVOIE DE 42 DE MUSCHI CA SA TE INCRUNTI, DA AI NEVOIE DOAR DE 4 CA SA INTINZI MANA SI SA-I FUTI UNA PESTE OCHI! 08. Intotdeauna dragostea a fost considerata mai importanta decat banii. Dar nimeni nu s-a întrebat cât costa 1 kg de prezervative. 09. Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost. 10. Cu cât o regula e mai stricta, cu atat capul care a conceput-o e mai prost.

  Bancuri: , , , , , ,
 • In fata unei biserici ortodoxe erau doi cersetori. Unul zicea: — Ajutati un biet creștin sarac! și lumea îi dadea bani. Celalalt zicea: — Ajutati un biet evreu sarman! Lumea, evident, nu-i dadea nimic. Ba din contra — Ii dadea mai multi bani creștinului. După câteva saptamani, o femeie miloasa care iesea din biserica se duce la evreu si-i spune: — Ma evreule, tu nu vezi ca aici nu-ti da nimeni nimic? Du-te acolo, la tine, la sinagoga, poate te miluieste cineva! După plecarea femeii, evreul se uita lung după ea, se intoarce spre creștin si-i zice: — Auzi, ma Itic, s-a gasit proasta asta sa ne invete pe noi sa facem afaceri…

  Bancuri: , , , , , ,
 • De ce cred scotienii ca sexul e o afacere proasta? Se baga în ea mai mult decat se scoate!

  Bancuri: , , ,
 • In unul din statele sudice din SUA, într-n club de noapte, sta un cuplu de afro-americani. — Sa fac ceva? — Intreaba chelnerul de proprietar. — Oaspetii nostri albi sunt foarte deranjati de prezenta lor! — Iata cum faci: pentru fiecare comanda faci nota de plata separat. La urmatoarea comanda crești pretul de 2 ori, apoi de 4, apoi de 8, de 16, etc, și vei vedea cât de repede vor pleca! O jumatate de ora mai târziu chelnerul vine descurajat la proprietar și spune: — Sefu’, ce sa fac, ei au ajuns deja la o crestere de 128 ori din pret, dar nu pleacă! — Idiotule! Scoate caprele astea albe imediat de aici!

  Bancuri: , , , , ,
 • Moldoveanu ajunge cu intarziere la impartirea darurilor.Dumnezeu il întrebă ce sa-i dea ca i-a mai rămas doar frumusetea și prostia, la care moldoveanu răspunde: — Apa Dooamne. FRUMUSETE- AI TRECATOARE.

  Bancuri: ,
 • O profesoara noua încearcă sa predea lectii de psihologie usor copii. Ea intra în clasa spunand: — Cine crede ca e prost, sa se ridice în picioare! După câteva secunde, se ridica în picioare Bulă. Profesoara i se adreseaza: — Tu de ce crezi ca ești prost? — Nu sunt prost, doamna, dar îmi parea rau sa stati în picioare numai dumneavoastră!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Avocatul catre client: — Am o veste proasta și una buna! — Zi-o intai pe cea proasta! — Testul ADN a dovedit ca era sangele tău la locul crimei. — și vestea ce buna? — Colesterolul e sub 230.

  Bancuri: , , ,
 • Profesoara întreabă: — Madalina, ce lungime are penisul? — 30 de centimetri. — Fa, tu ori ești proasta, ori ai avut noroc.

  Bancuri: , , , ,
 • Seara… Bill Gates merge spre casa, venind de la laboratoarele de cercetare ale ‘Microsoft’. De curiozitate, se gandeste sa se abata puțin din drum, pentru a vizita noua lui super-vila aflata în constructie… Pe santier, obosit, neatent și pampalau, aluneca și cade într-un sant adanc… La un moment dat, il viziteaza niște ingeri. Seful lor i se adreseaza: — Buna, Bill!… Am venit cu misiunea de a-ti transmite două vești: Una buna, iar alta proasta. Cu ce sa incep? — Incepe cu vestea cea buna!… — Vestea cea bună e ca la noi, în cer, am început realizarea unei retele de calculatoare și pe toate a fost instalat ca sistem de operare ‘Windows XP’! — Excelent!… Dar care e vestea cea rea?!?… — Vestea cea rea este ca avem nu reusim sa setam reteaua, așa incat am decis sa te luam cu noi, în ceruri, sa rezolvi tu aceasta problema!…

  Bancuri: , , , ,
 • Frumusetea trece, prostia se amplifica cu timpul.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi