Ion şi Maria, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Ion şi Maria / 1

 • Zice Maria nervoasa catre Ion : — Am fost oarba și proasta când te-am luat. — No vezi tu Marie, zice Ion calm, de cate boli te-am vindecat ?

  Bancuri: ,
 • Cica erau Ion și Maria pe tarla. Ion se uita luuung la Maria și îi zice: — Mario, tu ma iubești? — Te iubesc Ioane, cum sa nu? — Dacă ma iubești ia baga mâna în pantaloni la mine! — Nu se poa mai Ioane! — Asta inseamna ca nu ma iubești.. Maria se resemneaza și îi baga mâna în pantaloni. Ion îi zice: — E mare? — Maareeee! — E tare? — Taaree! — E groasa? — Groasa! — Ei, vezi ce vartos ma cac!

  Bancuri: ,
 • Ion îi zice la Marie: — Hai Marie, sus în vie, Sa-ti arat o smecherie. Io pa tine, tu su mine Si-undarab din mine în tine!

  Bancuri: ,
 • Era Ion și cu Gheorghe și il întreabă Ion pe Gheorghe: I: ma Gheo’ tu ce crezi exista vre’o legatura intre cur și ochi? G: ma eu cred k da, k e odată mi-am luat un picior în cur de mi-o dat lacrimile. G: da tu ce crezi este vre’o legatura? I: și eu cred ca este k și eu odată mi-am luat un pumn în ochii de m’am cacat pe mine: )

  Bancuri: , ,
 • Intr-o zi Ion îi spune Mariei: — Marie, mie îmi vine greu sa-si spun de fiecare data sa facem dragoste. Fii atenta! Când o să mă vezi fugind prin curte cu două galeti în mana, lasi totul balta și sari în pat. Intr-o bună zi, Maria făcea de mancare când la un moment dat il vazu pe Ion fugind cu două galeti prin curte. Maria lasa mancare și sare în pat. Astepta Maria, asteapta, dar Ion nu mai aparea. După câteva ore, veni și Ion nervos: — Dracu sa te ia femeie, noua ne arde grajdul și ție îți vine sa faci dragoste.

  Bancuri: , , ,
 • Ion și Marie pleacă la targ și merg ei pe calea ferata. .La un moment data, Maria îi zice lu Ion: — Ioane, dacă vrei amu i momentu ! Și Ion da-i și da-i. Din departare vine trenul. Mecanicul vede ceva pe sine și da-i cu sirena de mai multe ori. Când ajunge lângă ei, oprește trenul și le zice: — Pai bine, mai, oameni buni, tre sa opresc trenu pentru voi ? Aici v-ati gasit ? Ion: — Apoi domnule, sa oprește cine poate !

  Bancuri: , ,
 • Maria, o tarancuta pleacă la București cu acordul soțului ei, Ion. Când a ajuns înapoi acasă.. a mers la Ion sa îi spună ce a aflat: — Mai Ioane.. acolo la București a venit un baiat la mine și a zis dacă vreau sa îi văd penisul. Eu.. curioasa din fire, cum bine ma știi și tu.. am acceptat. A fost atata de fain!!! — Auzi fa.. dar până la urma.. ce e ala un penis? — Stai ma ca urma sa îți spun. Penisul.. îi tot un fel de p**a, dar numa ca ala se suje mah!!!

  Bancuri: , , , , ,
 • Ion pleacă cu secretara lui la București cu niște treaba. Secretara o bunaciune blonda, focoasa, ce sa mai.. In 4 ore au ajuns la București fără sa se intample nimic doar discutii strict profesionale Se duc la un hotel sa se cazeze și primesc urmatorul răspuns: — Ne pare rau, nu mai avem disponibil decat o camera cu un singur pat. — Nu e nicio problema, o iau. Spuse Ion Ajung în camera și zice Ion: — O sa dorm eu pe jos și tu în pat. — Nu, șefule dorm eu pe jos și dumneavoastră în pat. Au convenit sa doarma amandoi în pat spate în spate. Toata noaptea Ion s-a gandit doar la gandul ca ar fute-o pe secretara în toate poziitile. A două zi își termina treaba în București și se intorc acasă. Ion se duce la preot și spune: — Parinte am pacatuit.. — Cu trupul sau cu gandul ? — Doar cu gandul. Și începe Ion sa povesteasca tot ce s-a întâmplat. Parintele catre Ion: — Te duci acasă Ioane și bei o galeata plina de apa. — De ce o galeata parinte? — Pentru ca o galeata de apa beau și BOII.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Ion și Maria stau intinsi în pat, la un moment dat Maria spune: — Ma Ioane mie mi tare cald, Maria se dezbraca. După o vreme Ion: — Tu Marie apoi și mie mi cald… Ion se dezbraca Stau amandoi ce stau și Maria întreabă: — Ma Ioane da noi ce asteptam? Apoi da de vine cineva și ne f*te pe amandoi?

  Bancuri: ,
 • Invartindu-se cu treburi prin casa, Maria nu are timp sa-l observe pe lon, soțul sau, care oprit din cititul ziarului o urmarea cu un zâmbet pe buze. La un moment dat când femeia curata aragazul și se afla cu spatele la el, acesta îi spune: — Ai un fund mare cât o betoniera! Seara, la culcare, se intoarce cu fata la perete și nici nu-l baga an seama pe lon. Nerabdator, bărbatul începe sa-i mangaie fundul. Nervoasa, soția lui se intoarce si-i spune: — Crezi ca pentru două pietricele atat de mici dau drumul sa functioneze o betoniera atat de mare!?

  Bancuri: , , ,
 • Ion pleacă la munca, pe vapor, iar la plecare, Gheorghe il roaga sa-i aduca și lui un papagal. După un timp, Ion se intoarce dar, cum a uitat sa cumpere un papagal, îi ia o bufnita. Cei doi se întâlnesc, Ion îi da bufnita lui Gheorghe si-i spune ca e papagal regal. O saptamana mai târziu, se întâlnesc la o bere, iar Ion il întreabă pe Gheorghe dacă papagalul a început sa vorbeasca. Gheorghe: — Bai, încă nu vorbește! Dar tu știi ce atent se uita?

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi