Marinari, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Marinari / 1

 • Un bărbat naufragiat pe o insula pustie, saturat de atata masturbare… Nu i se mai ridica…”nivelul” și recurge la autosugeștie în momentul în care pe lângă insula lui trecea un vapor spunandu-si: — De ai știi tu cate femei frumoase, și cu ce sani și ce picioare… Sunt pe acel vapor… … în sfârșit reuseste sa se autosatisfaca, se lasa pe spate si-si spune: Ce fraier ești… Era un petrolier…

  Bancuri: , , , , ,
 • Un profesor, pe parcursul prelegerii, spunea și anecdote, uneori cam piperate.Doua studente mai pudice si-au zis: — Dacă și mâine mai zice ceva, noi iesim! A două zi profesorul, chiar de la ușa, începe: — Domnisoarelor, știți care sunt cei mai fierbinti bărbați ? Marinarii din Constanta. Cele două studente se ridica în picioare. — Fetelor, nu va grabiti! Rapidul spre Constanta pleacă abia peste trei ore!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Ion pleacă la munca, pe vapor, iar la plecare, Gheorghe il roaga sa-i aduca și lui un papagal. După un timp, Ion se intoarce dar, cum a uitat sa cumpere un papagal, îi ia o bufnita. Cei doi se întâlnesc, Ion îi da bufnita lui Gheorghe si-i spune ca e papagal regal. O saptamana mai târziu, se întâlnesc la o bere, iar Ion il întreabă pe Gheorghe dacă papagalul a început sa vorbeasca. Gheorghe: — Bai, încă nu vorbește! Dar tu știi ce atent se uita?

  Bancuri: , ,
 • La un WC public britanic se afla un automat pentru prezervative și pe el inscriptia firmei Durex: Corespunde normelor britanice. Putin mai jos, cineva a zgariat: Și vaporul Titanic corespundea….

  Bancuri: , , ,
 • Ion pleacă la munca, pe vapor, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca și lui un papagal. După un timp, Ion se intoarce, dar cum a uitat sa cumpere un papagal, îi ia o bufnita.Cei doi se întâlnesc, Ion îi da bufnita lui Gheorghe si-i spune ca e papagal regal. O saptamana mai târziu, se întâlnesc la o bere, iar Ion il întreabă pe Gheorghe dacă papagalul a început sa vorbeasca. Gheorghe răspunde: — Bai, încă nu vorbește, dar tu știi ce atent se uita?

  Bancuri: , ,
 • Discuta un american cu un țigan. Americanul: — Da-mi otel si-ti fac cel mai gigantic vapor pe care l-ai vazut vreodata! La care țiganul: — Da-mi tu o femeie si-ti fac cel mai tare echipaj pentru vaporul tau.

  Bancuri: , , , , ,
 • Basescu și Boc pe vapor în largul marii infuriate. Un val puternic loveste din plin vaporul care începe sa se scufunde — Cine scapa? — Poporul român!

  Bancuri: , ,
 • Nevasta unui marinar îi povești celei mai bune prietene că a reusit sa-si convinga bărbatul sa tina regim. După câteva saptamani, prietena o întreabă: — Cum îi mai merge soțului tau? A reusit sa slabeasca? — Binenteles! Știi tatuajul pe care-l avea pe piept, reprezentand o corabie cu trei panze ? Ei, acum a devenit o barcuta!

  Bancuri: , , , , ,
 • Un vapor se scufunda și supravietuiesc numai 7 persoane: un bărbat și 6 femei. După saptamani de asteptari, femeilor le vine pofta. Asa ca se duc la bărbat și îi spun. Acesta își face un calendar în care are în fiecare zi una de f.te După 3 saptamani, într-o duminica, singura lui zi libera, statea bărbatul intins pe plaja, gandindu-se cum sa fuga, pentru ca nu mai rezista. Cum statea el asa, vede un alt bărbat inotand spre tarm. Bucuros începe sa strige și când celalalt ajunge la mal îi spune totul. Ii mai spune: — Acum ca ai venit tu, o sa avem 3 zile fiecare și restul liber. La care celalalt răspunde: — Gresit, sunt homosexual! — Ptiu, fi-al dracu’, mi-ai mâncat și duminica!!!!

  Bancuri: , , , , , , ,
 • După o cursa de trei ani, un marinar se intorce acasă.Isi priveste copiii și spune cu tristete în glas: — Ei, dragii mei, din 3 ati rămas doar 5!

  Bancuri: , ,
 • Se da o intrecere intre americani, japonezi și români, care construieste mai repede o fabrica.Americanii: — Noi de dimineața turnam fundatia și la ora 12 primul automobil iese pe poarta fabricii. Japonezul: — Noi dimineața turnam fundatia și la ora 12 iese primul vapor. Romani: — Noi de dimineața turnam fundatia și la ora 12 suntem BETI.

  Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi