3 la număr, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → 3 la număr / 1

 • Era Iliescu, presedintele Americi și al Chinei. Se urca într-un avion.Pe drum presedintele Americi arunca un ceas de aur, când il vede Iliescu il întreabă: — De ce ai aruncat ceasul? — Da-l incolo la mine în țara sunt destule. Dupeaia cel al Chinei arunca un pachet de tigari. — De ce la-i aruncat? — Da-le în colo la mine în țara sunt destule. După ceva timp i-a Iliescu de turu pantalonilor un țigan și il arunca pe geam. — De ce ai aruncat omul pe geam?întreabă ceilalti doi. — Dai incolo la mine în țara sunt destui!

  Bancuri: , , , ,
 • In sala de asteptare trei bărbați stau cu sufletul la gura. Iese moasa și il felicita pe primul: — Felicitari aveți gemeni ! — Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota twins După o ora iese aceeași femeie și spune celui de al doilea tatic: — Incredibil, aveți tripleti ! — Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. — Ce s-a întâmplat, întreabă moasa? — El lucreaza la 7UP.

  Bancuri: , ,
 • 3 tipi mor și ajung la poarta Raiului. Sf Petru îi întreabă: — De cate ori v-ati inselat nevestele? — Eu niciodată în 30 de ani de casnicie, răspunde primul. — Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi în Rai. — Eu o singura data în 40 de ani de casnicie, spune al doilea. — Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. — Eu de vreo 10 ori în 20 ani de casnicie, răspunde ultimul. — Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. După cativa ani se întâlnesc cel cu Dacia și cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. De ce plangi omule? Ce s-a întâmplat? — Uite, a murit nevasta-mea ieri și am vazut-o azi prin Rai pe role.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Soția unui român, a unui francez și a unui neamt stateau de vorba la restaurant: — Haideti sa ne facem bărbații sa facă ce vrem pentru o zi! Zis și facut! Vine frantuzoaica: — I-am zis soțului meu sa spele vasele… în prima zi n-am vazut nimic, a două zi se plimba el prin bucatarie se uita la vase iar în a treia zi am gasit totul luna! Vine și nemtoaica: I-am zis soțului meu sa tunda gazonul iar în prima zi la fel nu am vazut nimic, a două zi s-a uitat pe lângă mașina de tuns e reparat-o, iar a treia zi am gasit totul luna! Vine și românca: — Eu l-am rugat sa spele rufele… În prima zi nu am vazut nimic! A două zi am început sa văd puțin cu dreptul!

  Bancuri: , , , , , , ,
 • Un american, un francez și un scotian se întâlnesc la o nunta.Americanul: — Eu am facut cadou un serviciu de cafea de 10 persoane. Francezul: — Eu am facut cadou unul de 20 de persoane. Scotianul: — Eu am facut cadou un cleste de zahar de 200 de persoane.

  Bancuri: , , ,
 • Ajung Bush, Blair și Basescu în iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfârșitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: — Convorbiri 30 min catre SUa, cost factura 100$. Blair: — Convorbiri 45 min catre UK, cost factura 180$. Basescu: — Convorbiri 300 min catre Romania, cost factura 1$! Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. Raspunsul: — Hell to hell se taxeaza local…

  Bancuri: , , , , , ,
 • Preludiul la diferite natiuni: Evreul: trei ore de rugaciune. Englezul: ce-i asta? Negrul: trezește-te curva dracu ! Tiganul: Taci din gura ca bag sisul în tine!… Belgianul: vino-aici fetița tatii.

  Bancuri: , , , , , ,
 • La Auschwiț sunt adusi 3 acrobati de la circ în timpul celui de-al ll-lea razboi mondial. Un român, un ungur și un evreu. Vine comandantul lagarului și îi întreabă pe rand. Pe român: — La ce inaltime poți sa sari? Romanul: — Un metru. Comandantul catre un soldat: — El va avea la fiecare masa cate o bucata de carne. Pe ungur: — La ce inaltime poți sa sari? Ungurul: — Doi metri. Comandantul catre un soldat: — El va avea la fiecare masa cate 2 bucati de carne. Pe evreu: — La ce inaltime poți sa sari? Evreul vazand ce s-a întâmplat cu ceilalti doi spune: — 5 metri Comandantul catre un soldat: — Impusca-l, ca asta sare zidul!

  Bancuri: , , , ,
 • 3 studenti asteapta sa intre la examen. Intra primul sta 5 minute și iese. — Cum a fost? — Pai cum sa fie ca de la profesor la profesor, ne completam reciproc. Al doilea iese și el și este asaltat de aceeași întrebăre — Pai cum sa fie ca de la profesor la student, el ma întrebă iar eu răspundeam. Al treilea iese și el și ceilalti doi il întreabă cum a fost. — Pai cum sa fie a fost ca intre popi. — Cum adica? — Pai el ma întrebă eu îmi faceam cruce, eu răspundeam el își făcea cruce.

  Bancuri: , , , , ,
 • Un canibal a prins un american, un neamt și un rus.I-a mâncat pe toti. Era flamand și n-avea timp de bancuri.

  Bancuri: , , ,
 • Se aude ca undeva în Romania se afla un lac în care dacă intra un handicapat, pe partea cealalta iese vindecat. Apare un orb: — Unde-i lacul? Unde-i lacul ? Intra în el.. iese pe partea cealalta: — Dumnezeule, văd ! Vad ! Apare și un surd: — Unde-i lacul? Unde-i lacul ? Intra și el.. iese pe partea cealalta: — Dumnezeule aud ! Aud ! Apare și un olog în carucior cu rotile: — Unde-i lacul ? Unde-i lacul ? Intra și el..iese pe partea cealalta: — Dumnezeule.. am cauciucuri noi ! Am cauciucuri noi !

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi