Canibali, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Canibali / 1

 • Un canibal se plange de dureri de cap. — Dacă te indopi numai cu intelectuali!remarca alt canibal.

  Bancuri:
 • Un canibal a prins un american, un neamt și un rus.I-a mâncat pe toti. Era flamand și n-avea timp de bancuri.

  Bancuri: , , ,
 • Un canibal merge în vizita la vecinul sau, care se tot lauda cu noul sau frigider. — Ce capacitate are? — Il întreabă, curios, pe vecin. — Nu sunt sigur — Raspunde acesta — Dar au incaput perfect în el cei doi oameni care l-au adus!…

  Bancuri:
 • Ce spune canibalul când vede un sicriu? R: Conserva!!!

  Bancuri: ,
 • Doua femei canibale: — Nu știu ce sa fac cu bărbata-miu — Stai să-ți dau o reteta, răspunse cealalta.

  Bancuri: ,
 • cum le spun canibalii la femeile gravide?- Kinder cu surprize.

  Bancuri: , , ,
 • Trei canibali stateau la masa la restaurant. Primul spune: — Domnule, atat mi-e de greata, ca am mâncat acum două zile un neamt gras și mi s-a aplecat. Al doilea spune: — Tu ești fericit, eu am nimerit un american și asta a fost numai piele și os, de ma dor gingiile și astazi. Al treiela după ce bea un pahar de coniac spune: — Fericitilor, eu am mâncat acum o saptamana un rus și de atunci tot decoratii ma cac .

  Bancuri: , , , , , , ,
 • După ce il transa pe misionarul capturat și il inghesui în trei sacose, canibalul incepu sa jeleasca: — La dracu, tipii asta-i numai piele și oase, mi-a stirbit toporul pentru snitele..

  Bancuri:
 • Un taran, un cioban si-un orasean sunt prinsi de canibali. Sefu’: — Ba, dacă p*lele voastre nu au 1 m, va mancam! Dacă au, va dam drumu’! Scoate ciobanu’ una de 50 cm. Scoate și taranu’ una de vreo 45 cm. In cele din urma, scoate oraseanul una de vreo 5 cm. Ce mai, fix un metru! Canibalii le dau drumu’, sa plece. Pe drum oraseanu’ începe sa se laude: Oraseanu’: — Ha, ha! Dacă n-o aveam eu sculata, ce pateati voi! Ha, ha!!!

  Bancuri: , , , ,
 • Canibalii prind un american, un rus și un român. Seful canibalilor le spune: — Dacă vreti sa scapati cu viața aveți 3 posibilitati: ori platiti 100 $, ori primiti 100 de lovituri pe spate ori mâncati gramada aia de rahat din fata voastra. Americanul duce mâna la buzunar, scoate 100 $ și scapa. Rusul indura 100 de lovituri pe spate și de asemenea scapa. Romanul, care este renumit pentru afacerile lui spune: — Eu m-as infinge în gramada aia de rahat. — Mananca aproape jumatate, i se face greata și spune: — De restul dati-mi lovituri pe spate. Indura el ce indura, însă nu mai poate de durere si, chinuit spune: — Fir-as al naibii, ia de aici 100 $ și lasa-ma în pace!…

  Bancuri: , , , , ,
 • Bulă se prezinta la director. — Domnule director, va rog sa-si măriți salariul! — Nu pot, zice directorul, e criza și nu am bani. — Va rog sa va ganditi bine, ca eu sunt cautat de multe unitati din tara. — Ai tu așa multe relatii? se mira directorul. — Pai da, zice Bulă. Ma cauta trei banci, CEC-ul ?i Politia.

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi