Țărani, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Țărani / 1

 • Culmea Gustului: Este sa îi gusti sosetele ciobanului și sa îți placa!

  Bancuri: , , ,
 • Un negru intra într-un bar.Doi olteni se gandesc sa facă misto de el și zice: — Ma negrule, sti de ce ești alb în palme și negru pe restul corpului? Pentru ca, când te-a vopsit Dumnezeu stateai cu palmele pe perte. Al doilea oltean: — Ma negrule, da sti de ce ești alb în talpi și negru pe restul corpului?Pentru ca, când te-a vopsit Dumnezeu stateai în picioare. La care negrul supărat: — Ma taranilor, dar voi știți de ce sunteți negri în c*r și albi pe restul corpului? Pentru ca când v-am f*tut eu în c*r eram proaspat vopsit !

  Bancuri: , , ,
 • Cica vine un englez în Romania și după ce invata el așa un pic limba se hotaraste sa vorbeasca și el cu cineva. Merge el prin țara și la un moment dat vede un taran ce cosea. Se duce la el și il întreabă: — Tzarane tu coseshti? Taranul cosea de zor plin de transpiratie! — Tarane tu coseshti? Taranul la fel… — Tarane tu coseshti? La care taranul: — Man, you have an obsession?

  Bancuri: , , ,
 • Baciu Gheo la piata la oras….este abordat de două doamne aranjate, dichisite care remarca cu stupoare ca omul are la pantaloni două fermoare…. — Bade da de ce ai dumneata două fermoare ….?? — apai să mă scuzati cuconitelor, asa-s eu am două penisuri… Cucoanele stupefiate.. Ce spui ?? Cum ai doua…? — apai da, am unul mai de neam prost asa, mai mare și mai noduros pentru muierile noastre de la tara, și am unul mai finut asa, mai micut și mai delicat pentru cuconitele de la oras, așa ca dumneavostra… Cucoanele curioase, parca ar incerca o partida de amor cu badea Gheo, așa ca il întreabă: — Da ce zici bade, dacă te-om plati ai putea sa ne bucuri și pe noi cu bărbația dumitale..?? — apai cum nu, da nu trebuie plata, ca o fac de placere.. — Da bade vrem sa știi ceva.. — No, ce…? — Sa știi ca noi chiar dacă suntem aranjate și locuim aici la oras, noi tot muieri de la țara suntem…..

  Bancuri: , , ,
 • Ceausescu inspecta felul în care taranii executau lucrarile de primavara. Din elicopter vede un tractor oprit și doi tipi dormind la umbra lui. Comanda coborarea, se duce la ei, aia se trezisera. Ceausescu: Cum te cheama pe tine? Unul din ei: — Apai, eu mi-s Petru… — Dar pe tine, cum te cheama?, zice el celuilalt. — Io mi-s Semion… — Și voi acum de ce nu semanati? — Apoi, dara, cum sa semanam, dacă nu suntem frati?

  Bancuri: , , , , , ,
 • Se aude ca în localitatea X este un baci frumos, mare și tare bun la pat. O duduie din oras se hotaraste peste noapte sa plece în excursie la munte. Ajunge la stana si-i spune direct omului ca vrea sa facă sex cu el. Baciul o masoara din ochi, bună fata și o trimite la geam sa se uite afară. Fata se uita, vine inapoi, dar tipul îi spune: — Du-te iar la geam și te uita temeinic. Duduia se uita pe geam afară, nu știe de ce, se intoarce și când baciul o trimite a treia oară se supara: — Da ce dracu sa văd afară, hai odată în pat. Baciul nu se grabeste. — Duduita, te-am trimis la geam sa te uiti la soare, la nori, la pomi, ca de ne-om urca în pat apai trei zile numai tavan ai sa vezi.

  Bancuri: , , ,
 • Un taran cu o caruta striga în gura mare: — Hai la mere, hai la mereeeeeeeee!!!! A doamna se oprește și il întreabă: — Domnule de ce strigi hai la mere când dumneata ai prune în caruta? — Apoi lele dacă strig hai la prunnnnnnneeeeeeeeeeeese oprește iapa……

  Bancuri: ,
 • O batranica vine prima oară în București la fata ei. De la gara ia un tramvai și în vagon vede un negru. Mirata începe sa strige: — Uite maimuta, uite maimuta! Negrul nu zice nimic, dar un bărbat îi spune babii: — Mamaie, nu este maimuta, e un om ca și noi, numai ca s-a nascut negru. Rusinata, batrana se aproprie de negru: — Domnule draga, te rog să mă ierti eu sunt femeie simpla de la tara. — Nu e nimic doama, îi spune negrul, mi s-a mai întâmplat aici în românia. La care baba: — Uite, vorbește, vorbește!

  Bancuri: , , , , ,
 • Un taran își cumpara o drujba din București. Drujba era garantata sa taie 1001 copaci. Se duce taranul nostru acasă, în pădure și se apuca de taiat copaci. După ce taie 1000 de copaci drujba nu mai merge. Nervos, se duce înapoi la București, la firma de unde a cumparat drujba și le explica celor de-acolo întâmplarea. Astia o pornesc bine merci. La care taranul: — Da’ ce-i cu zgomotul asta, bai?

  Bancuri: , , ,
 • Se face un sondaj într-un sat din oltenia pt. a afla câți bărbați sunt capul familiei. In familiile unde bărbatul era capul familiei li se ofereau o mașina iar la celorlalte familii unde erau femeile capul familiei li se ofereau o gaina. Ajunsi la prima casa întreabă: — Cine este capul fam. la dvs.? — Femeia,răspunde bărbatul. — Da-i o gaina! Și tot așa merg din casa în casa și primesc același răspuns. Ajung în sfârșit la un taran din capatul satului si-l întreabă: — La mata cine e capul fam.? — Eu, răspunde taranul afland ca dacă răspunde așa primeste o mașina. — Da-i o mașina! Ce culoare vrei sa fie? — Stati așa să mă duc sa intreb femeia!!!!! — Dai o gaina!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Maria, o tarancuta pleacă la București cu acordul soțului ei, Ion. Când a ajuns înapoi acasă.. a mers la Ion sa îi spună ce a aflat: — Mai Ioane.. acolo la București a venit un baiat la mine și a zis dacă vreau sa îi văd penisul. Eu.. curioasa din fire, cum bine ma știi și tu.. am acceptat. A fost atata de fain!!! — Auzi fa.. dar până la urma.. ce e ala un penis? — Stai ma ca urma sa îți spun. Penisul.. îi tot un fel de p**a, dar numa ca ala se suje mah!!!

  Bancuri: , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi