Olteni, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Olteni / 1

 • Un oltean și un ardelean în tren. Stranuta olteanu și ardeleanu îi zice: — Ssănatate, numai bine! Stanuta din nou olteanu , ardeleanu : — Tot ce-ti dorești, sanate, noroc! Stranuta și ardeleanu , dar olteanu: — Racisi, al dreacu de ardelean!

  Bancuri: , ,
 • Doi olteni pleacă într-o excursie în Franta, dar ei nu știu o boaba franceza. După o perioada de timp, li s-a facut foame. Marin îi spune lui Jan: — Hai ba, sa intram într-un restaurant sa mancam ceva. — Ești nebun!Cum crezi tu c-o sa cerem noi de mancare? — Lasa, ba, ca știu eu ceva franceza, ce crezi e mare diferența intre olteneasca noastra și franceza? se aseaza oltenii nostri la masa, vine chelnerul și începe Marin: — Doua ciorbeloa de pestoa și două falcea de purcea și mai da-ne si-o vinea. Chelnerul, ascultator, pleacă și îi serveste ca la carte cu tot ce a cerut Marin. La plata, Marin, mandru îi spune lui Jan: — Vezi ma ca, de nu eram eu destept, ramaneam nemâncati. Dar dinspre chelner vine un răspuns politicos: — De nu eram eu din Calafat, ramanești flamanzi !!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Un negru intra într-un bar.Doi olteni se gandesc sa facă misto de el și zice: — Ma negrule, sti de ce ești alb în palme și negru pe restul corpului? Pentru ca, când te-a vopsit Dumnezeu stateai cu palmele pe perte. Al doilea oltean: — Ma negrule, da sti de ce ești alb în talpi și negru pe restul corpului?Pentru ca, când te-a vopsit Dumnezeu stateai în picioare. La care negrul supărat: — Ma taranilor, dar voi știți de ce sunteți negri în c*r și albi pe restul corpului? Pentru ca când v-am f*tut eu în c*r eram proaspat vopsit !

  Bancuri: , , ,
 • I: De ce poarta oltenii camasi în carouri? R: Ca sa joace purici sah!

  Bancuri: , , ,
 • De ce pun oltenii televizorul pe pat când se uita la fotbal? Ca sa se arunce portarii pe moale !

  Bancuri: , ,
 • Un copil o întreabă pe mama lui: — Mama, voi olteni de ce nu mâncati castraveti? — Pentru ca nu ne intra capul în borcan.

  Bancuri: , ,
 • Se face un sondaj într-un sat din oltenia pt. a afla câți bărbați sunt capul familiei. In familiile unde bărbatul era capul familiei li se ofereau o mașina iar la celorlalte familii unde erau femeile capul familiei li se ofereau o gaina. Ajunsi la prima casa întreabă: — Cine este capul fam. la dvs.? — Femeia,răspunde bărbatul. — Da-i o gaina! Și tot așa merg din casa în casa și primesc același răspuns. Ajung în sfârșit la un taran din capatul satului si-l întreabă: — La mata cine e capul fam.? — Eu, răspunde taranul afland ca dacă răspunde așa primeste o mașina. — Da-i o mașina! Ce culoare vrei sa fie? — Stati așa să mă duc sa intreb femeia!!!!! — Dai o gaina!

  Bancuri: , , , , , ,
 • Intrebare: De ce stau oltenii, la cinema, în ultimele randuri? Raspuns: Cine rade la urma, rade mai bine!

  Bancuri: ,
 • Intr-un compartiment de tren un oltean și un ardelean. Vesel de fire, olteanul începe și canta: — M-a facut muica oltean, maaaaaaiiiiiii.. La care, ardeleanul de lângă îi spune: — No, iart-o și tu amu!..

  Bancuri: ,
 • De ce au oltenii mustata ? Ca sa mănânce la umbra.

  Bancuri: , , ,
 • Bulă propune în sedinta Guvernamentala sa se construiasca apartamentele fără WC-uri. Intrebat cum se vor repartiza aceste locuinte, Bulă a explicat: — La parter băgam oltenii ca ăștia se caca numai după casa; — La et.I băgam pensionarii ca ăștia tot ce fac duc la laborator sa vadă cât mai au de trait; — La et.II băgam curvele ca astea se caca toată ziua una în gura altora; — La et.III băgam Politia ca ăștia baga orice cacat la dosar; — La et.IV băgam Justitia ca știe sa facă cacatul praf; Iar dacă blocul are mai multe nivele, dela et.V în sus băgam restul populatiei care se caca în politica Guvernului.

  Bancuri: , , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi