Ardeleni, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Ardeleni / 1

 • Un oltean și un ardelean în tren. Stranuta olteanu și ardeleanu îi zice: — Ssănatate, numai bine! Stanuta din nou olteanu , ardeleanu : — Tot ce-ti dorești, sanate, noroc! Stranuta și ardeleanu , dar olteanu: — Racisi, al dreacu de ardelean!

  Bancuri: , ,
 • Ce zice un ardelean când cade de pe casa: — Mno… Mai aluneca un pic: — Mno mno… Mai aluneca un metru: — Mno ca-i bai amu… Pica cu curu de pamant: — Mno ase!!

  Bancuri:
 • Cum își fac ardelenii gard? — Pun o scandura și alaturi scriu etc.

  Bancuri: , ,
 • De ce sunt ardelenii ca telefoanele publice?Pentru ca trebuie sa le dai un pumn ca sa le pice fisa.

  Bancuri:
 • Un clujean vine în București sa se plimbe. Se duce el la un hotel și cere o camera. Receptionerul îi spune ca dacă vrea camera este una de două persoane pe care trebuie sa o imparta cu un negru. Clujeanul nu are ce face și imparte camera cu acel negru. Anunta receptionerul sa il scoale dimineața la 6 ca are tren și intra în camera. Când il vede pe negru îi zice: — Ba, urat ești, ba! Negrul nu are nici o reactie. Vazind ca nu zice nimic, clujeanul începe sa-l injure. Negrul, intelegind ce zicea românul, il vopseste pe clujean cu negru în timp ce acesta dormea. Dimineata, il scoala cei de la hotel pe clujean. Intrind în baie, se uita în oglinda și când se vede negru își zice: — Uite, proștii în loc să mă scoale pe mine l-au sculat pe negru.

  Bancuri: , , ,
 • La o anumita statie intre Huedin și Cluj. Autobuzul opreste. Urca Ion. Il vede pe Petre. — Serbus Petre! și se aseaza lângă Petre pe scaun. După un timp Petre răspunde: — Serbus Ioane! După un timp: — Ma! Petre! Da unde meri? După un timp Ion răspunde: — Ma duc la Cluj! După un timp Ion întreabă: — Da meri c-o treaba sau numasase ? întreabă Ion. După un timp, autobuzul ajunge în Cluj și cei doi se despart la coborarea din autobuz. Petre răspunde la întreabărea lui Ion: Numsase! Discutia a durat 45 minute..

  Bancuri: , ,
 • Un ardelean de-al nostru cosea cu sete în jurul unui bloc din Cluj, la un moment dat un deltaplan în zare se apropie de cu viteza și se loveste de peretele blocului pe la etajul 7-8, omul cade la pamant lângă ardeleanul nostru. După o scurta cugetare, omul se apuca de de cosit nervos, murmurand: — Tara de c***t, atentate de c***t…

  Bancuri: , ,
 • De ce n-au ardelenii SIDA? Are și boala mandria ei.

  Bancuri: , ,
 • Cica pe Dealu Feleacului alergau doi nebuni cu niște genti după ei, sa rupa pamantul nu alta. Alergau și tot alergau spre Gara. Când sa ajunga la peronul garii, trenul o ia incet din loc. Primu` își mai trage o data sufletul și cu ultime eforturi sare în tren cu bagaje cu tot… Al doilea se opreste, se aseaza pe marginea peronului și începe sa rada frate` și rade și radeee, și apara Sefu` de gara si-l întreabă: — De ce razi frate, nu puteau și tu sa te chinui o țara sa te lipchești de tren? La care ardeleanu asta de statea pe marginea peronului il întreabă pe Sefu`: — Bah nene, l-ai vazut pe asta de s-a urcat în tren? — Da domne` pai aia ziceam ca de te chinuiai un pic il prindeai… — Da mah, da` asta de s-o urcat, venise să mă conduca pe mine!!!

  Bancuri: ,
 • Doi ardeleni stau de vorba: — Auzi, mai Gheo’, dacă eu ma culc cu nevasta-ta, cum se zice ca suntem: Veri, cumnati, cuscri? — Mai Ioane, eu as zice ca suntem chit…

  Bancuri: , ,
 • Intr-un compartiment de tren un oltean și un ardelean. Vesel de fire, olteanul începe și canta: — M-a facut muica oltean, maaaaaaiiiiiii.. La care, ardeleanul de lângă îi spune: — No, iart-o și tu amu!..

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi