Scârboase, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Scârboase / 1

 • Este adevărat ca femeile traiesc mai mult decat bărbații? — Nu toate. Numai vaduvele.

  Bancuri: , ,
 • După Cernobal — Mamaaa, mi-a mai crescut un san. — Ma doare-n p*la !

  Bancuri: , ,
 • De ce n-au ardelenii SIDA? Are și boala mandria ei.

  Bancuri: , ,
 • Intr-o seara Bulă statea în coltul unei strazi și amesteca cu un bat un cacat într-o oala. Un polițist trece pe acolo se uita la el și pleacă mai depatre. A două zi la fel. A treia zi polițistul, curios, il întreabă ce face acolo: — Un doctor! — Da un polițist nu poți face? — Ba da, dar trebuie doi cacati!

  Bancuri: , , , , ,
 • Comunicatul unui Kebab de Dristor Pentru toți clienții care se plâng în ultima vreme de gustul diferit al shawarmei și falafelului nostru. Nu vă îngrijorați, totul e din cauză că personalul nostru se spală pe mâini acum. Cu ajutorul lui Dumnezeu, gustul normal va reveni în scurt timp!

  Bancuri: ,
 • Un Tip o violeaza pe una și ajunge la puscarie. În celula în timp ce de uita la p**a lui îi spune : Unde te-am bagat eu, și unde m-ai bagat tu.

  Bancuri: ,
 • Era o mașina care transporta un sicriu sa ia un mort. Și pe drum soferul a oprit și a luat un om. Și l-a pus unde era sicriul. A început sa ploua.- De ce să mă ploua pe mine? A întrebat omul luat de sofer. Și s-a bagat în sicriu. Pe parcursul drumului soferul a mai luat alti oameni. Și odată omul ce era în sicriu a scos mana, a prins un om de picior și l-a întrebat: — Ma, mai ploua?

  Bancuri: , , ,
 • Itic se duce la vecinul sau, Strul, si-l întreabă: — Mai Strul, îți plac femeile care au burta mare cât un butoi? — Nu! vine răspunsul prompentru — Iti plac femeile care au dintii stricati? — Nu! Ce dracu’, Itic!? — Iti plac, poate, cele care au fundul mare, gras și plin de celulita? — Nu! Cum naiba sa-mi placa? spune Strul oripilat. — Dar cele cu varice? — Itic, deja ma enervezi! — Atunci, spune-mi și mie de ce dracu’ te culci cu nevasta-mea, Rasela?

  Bancuri: , , , , , ,
 • Un taran merge pe strada cu un sconcs. Vine altu’ si-l întreabă: — Ce faci ba cu sconcsu? — Il duc acasă ca e iarana si-l pun la picioare sa-mi tina cald — Bine, bine dar pute! — Lasa ca se obisnuieste el!

  Bancuri: ,
 • Spermatozoidul nou nascut, neinitiat își întreabă tatăl: — Tati, io ce trebuie sa fac? Tatăl: — Mai, fiule, când simti o presiune venind din spate, inoti repede până la o pata mare, neagra, aceea e d-na ovul și trebuie sa intri în ea. Micul spermatozoid simte presiunea, inoata repede și ajunge la o pata mare, neagra și o întreabă: — Dumneavoastra sunteți d-na ovul? Raspuns: — Nu, eu sunt d-na carie!

  Bancuri: , , ,
 • În Africa de Sud, un negru a fost gasit inarmat. Avea un cutit în spate.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi