Negri, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Negri / 1

 • Guta i-a transmis lui Michael Jackson ca nu e loc de 2 negrii în industria muzicala…si așa Michael Jackson si-a schimbat culoarea!

  Bancuri: ,
 • In noaptea de Halloween un baietel și o fetița, amandoi de culoare, s-au dus la ușa vecinului imbracati ca Hansel și Gretel. Vazandu-i, acesta le-a spus: — Dar voi nu puteti fi Hansel și Gretel, sunteți negri! Copiii s-au dus acasă, s-au schimbat în Rudolf și Mos Craciun și au venit din nou la ușa vecinului: — Mos Craciun negru? Nu se poate! și unde ati vazut voi ren ciocolatiu?! Din nou copiii s-au dus acasă și apoi iar au venit la vecin. Când i-a vazut acesta a rămas cu gura cascata, erau complet goi! — Ceee inseamna asta?! — Acum suntem M&M! el are alune și eu nu! răspunse fetița.

  Bancuri: , , , ,
 • Un negru intra într-un bar.Doi olteni se gandesc sa facă misto de el și zice: — Ma negrule, sti de ce ești alb în palme și negru pe restul corpului? Pentru ca, când te-a vopsit Dumnezeu stateai cu palmele pe perte. Al doilea oltean: — Ma negrule, da sti de ce ești alb în talpi și negru pe restul corpului?Pentru ca, când te-a vopsit Dumnezeu stateai în picioare. La care negrul supărat: — Ma taranilor, dar voi știți de ce sunteți negri în c*r și albi pe restul corpului? Pentru ca când v-am f*tut eu în c*r eram proaspat vopsit !

  Bancuri: , , ,
 • In Africa de Sud, dacă gasesc politiștii o balta de sange pe autostrada, cum își dau seama dacă a fost un negru sau un câine? Dacă sunt urme de frana atunci a fost câine.

  Bancuri: , , , ,
 • Profesorul catre clasa : — Copii știți cum sa salvati un negru de la inec? Clasa : — Nuu!! Profesorul — BINE!!

  Bancuri: , , ,
 • Un clujean vine în București sa se plimbe. Se duce el la un hotel și cere o camera. Receptionerul îi spune ca dacă vrea camera este una de două persoane pe care trebuie sa o imparta cu un negru. Clujeanul nu are ce face și imparte camera cu acel negru. Anunta receptionerul sa il scoale dimineața la 6 ca are tren și intra în camera. Când il vede pe negru îi zice: — Ba, urat ești, ba! Negrul nu are nici o reactie. Vazind ca nu zice nimic, clujeanul începe sa-l injure. Negrul, intelegind ce zicea românul, il vopseste pe clujean cu negru în timp ce acesta dormea. Dimineata, il scoala cei de la hotel pe clujean. Intrind în baie, se uita în oglinda și când se vede negru își zice: — Uite, proștii în loc să mă scoale pe mine l-au sculat pe negru.

  Bancuri: , , ,
 • O batranica vine prima oară în București la fata ei. De la gara ia un tramvai și în vagon vede un negru. Mirata începe sa strige: — Uite maimuta, uite maimuta! Negrul nu zice nimic, dar un bărbat îi spune babii: — Mamaie, nu este maimuta, e un om ca și noi, numai ca s-a nascut negru. Rusinata, batrana se aproprie de negru: — Domnule draga, te rog să mă ierti eu sunt femeie simpla de la tara. — Nu e nimic doama, îi spune negrul, mi s-a mai întâmplat aici în românia. La care baba: — Uite, vorbește, vorbește!

  Bancuri: , , , , ,
 • Intra iepurașul într-un bar, se aseaza sfios la, și cere: — O suta de vodca, va rog! Barmanul, un negru fioros, musculos, spune: — Mai iepurașule, nu așa se cere. Iesi afară, intra iar și zii: O vodca, hotarat. Iese iepurașul afară, intra în bar sfios, se aseaza pe scaun, și cere: — O vodca, va rog! Barmanul îi mai explica o data, si-l da ia afară. Intra din nou iepurașul, și cere: — O vodca, va rog! Barmanul nervos, îi arata el cum trebuie sa faca. Iese afară, intra daramand usile, trinteste două mese, izbeste doi clienti, se aseaza, bate cu pumnul în bar și cere: — O vodca! Iepurasul: — Nu servim negri.

  Bancuri: , ,
 • Culmea contrastului: un negru care a petrecut o noapte alba.

  Bancuri: , ,
 • In unul din statele sudice din SUA, într-n club de noapte, sta un cuplu de afro-americani. — Sa fac ceva? — Intreaba chelnerul de proprietar. — Oaspetii nostri albi sunt foarte deranjati de prezenta lor! — Iata cum faci: pentru fiecare comanda faci nota de plata separat. La urmatoarea comanda crești pretul de 2 ori, apoi de 4, apoi de 8, de 16, etc, și vei vedea cât de repede vor pleca! O jumatate de ora mai târziu chelnerul vine descurajat la proprietar și spune: — Sefu’, ce sa fac, ei au ajuns deja la o crestere de 128 ori din pret, dar nu pleacă! — Idiotule! Scoate caprele astea albe imediat de aici!

  Bancuri: , , , , ,
 • Preludiul la diferite natiuni: Evreul: trei ore de rugaciune. Englezul: ce-i asta? Negrul: trezește-te curva dracu ! Tiganul: Taci din gura ca bag sisul în tine!… Belgianul: vino-aici fetița tatii.

  Bancuri: , , , , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi