Seci, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Seci / 1

 • Un apel telefonic la o ageștie de turism: — Faceti excursii în Egipt? — Da, desigur.. — Spuneti-mi, va rog, ce ststiuni balneare sunt acolo? — Sharm-el-Sheick, Hurgada, Taba, Nuveiba.. — Stop.. Nuveiba. Nuveiba e bine! — Când doriti sa plecati, cate persoane? — A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame..

  Bancuri: , ,
 • Un sofer vede în fața masinii un omulet verde.- Sunt verde, am venit de pe Marte și mi-e foame. Soferul îi da un sandwich, își face cruce și pleacă. Mai incolo vede pe sosea un omulet galben. — Sunt galben, și am venit de pe Venus și mi-e sete. Soferul îi da un suc și pleacă uimit mai departe. Peste 1 km îi apare un omulet albastru. Enervat la culme, îi striga: — Tu ce mai vrei ma? — Va rog actele la control!

  Bancuri: , , , ,
 • In noaptea de Halloween un baietel și o fetița, amandoi de culoare, s-au dus la ușa vecinului imbracati ca Hansel și Gretel. Vazandu-i, acesta le-a spus: — Dar voi nu puteti fi Hansel și Gretel, sunteți negri! Copiii s-au dus acasă, s-au schimbat în Rudolf și Mos Craciun și au venit din nou la ușa vecinului: — Mos Craciun negru? Nu se poate! și unde ati vazut voi ren ciocolatiu?! Din nou copiii s-au dus acasă și apoi iar au venit la vecin. Când i-a vazut acesta a rămas cu gura cascata, erau complet goi! — Ceee inseamna asta?! — Acum suntem M&M! el are alune și eu nu! răspunse fetița.

  Bancuri: , , , ,
 • Când eram mic spuneam: Mami vreau 3, 14 3,

  Bancuri: , ,
 • Organele bărbatului și ale femeii se întâlnesc pentru a discuta anumite probleme. La un moment dat cineva propune.

  Bancuri: , ,
 • La magazinul de legume: — Sa va pun și niște ciupercute? — Nu, mulțumesc, mie-mi place sa le culeg singur! — Cum doriti! Pot sa vi le risipesc pe podea…

  Bancuri: ,
 • Vrei o vacanta la Paris? Vrei un automobil ultramodern? Vrei o vila pe tarmul marii Egee? Magazinul nostru va propune o gama variata de cuie în care sa va puneti pofta!

  Bancuri: , ,
 • Un crucisator îi dadea înainte cu viteza mare. La un moment dat vede o lumina în fața. Comandantul ia portavocea și începe sa strige agasat: — Voi, de acolo, dati-va la o parte ca cenim cu viteza! — Ba dati-va voi la o parte! — Noi suntem crucisatorul X și trebuie sa ne faceți loc! — Și noi suntem farul !!!

  Bancuri: , ,
 • Erau două rame mai în vârsta la un paharel de vorba. Zice una: — Eu traiesc cu soțul meu de 10 ani și ne intelegem bine. — Dar și eu traiesc cu al meu de 15 ani. Și abia acum mi-am dat seama ca e siret.

  Bancuri: ,
 • Blondele cu parul lung au idei scurte!
  1

  Bancuri: , ,
 • Cum se numeau dinozaurii poponari? — Curozauri! — și cum se numeau dinozauritele lesbi? — Limbozaurite!

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi