Chelneri, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Chelneri / 1

 • Doi olteni pleacă într-o excursie în Franta, dar ei nu știu o boaba franceza. După o perioada de timp, li s-a facut foame. Marin îi spune lui Jan: — Hai ba, sa intram într-un restaurant sa mancam ceva. — Ești nebun!Cum crezi tu c-o sa cerem noi de mancare? — Lasa, ba, ca știu eu ceva franceza, ce crezi e mare diferența intre olteneasca noastra și franceza? se aseaza oltenii nostri la masa, vine chelnerul și începe Marin: — Doua ciorbeloa de pestoa și două falcea de purcea și mai da-ne si-o vinea. Chelnerul, ascultator, pleacă și îi serveste ca la carte cu tot ce a cerut Marin. La plata, Marin, mandru îi spune lui Jan: — Vezi ma ca, de nu eram eu destept, ramaneam nemâncati. Dar dinspre chelner vine un răspuns politicos: — De nu eram eu din Calafat, ramanești flamanzi !!

  Bancuri: , , , , , ,
 • In unul din statele sudice din SUA, într-n club de noapte, sta un cuplu de afro-americani. — Sa fac ceva? — Intreaba chelnerul de proprietar. — Oaspetii nostri albi sunt foarte deranjati de prezenta lor! — Iata cum faci: pentru fiecare comanda faci nota de plata separat. La urmatoarea comanda crești pretul de 2 ori, apoi de 4, apoi de 8, de 16, etc, și vei vedea cât de repede vor pleca! O jumatate de ora mai târziu chelnerul vine descurajat la proprietar și spune: — Sefu’, ce sa fac, ei au ajuns deja la o crestere de 128 ori din pret, dar nu pleacă! — Idiotule! Scoate caprele astea albe imediat de aici!

  Bancuri: , , , , ,
 • O secretara blonda la prima zi de lucru primeste sarcina sa facă cafea la baieti. Cum nu a facut niciodată cafea, se duce la restaurantul de vis-a-vis cu un termos în mana: — D-le chelner, intra în acest termos 6 cafele? — Da, domnisoara, intra și mai mult. — zice chelnerul. — Vai ce bine e!!! M-ati salvat! Faceti 6 cafele atunci. Doua cu zahar, două fără și două cappuccino.

  Bancuri: , , , , , ,
 • — Chelner! Îmi pare rau dar gratarul trebuie sa il las în farfurie! — Ne pare rau, domnule, dar nu mai il putem lua înapoi pentru ca l-ati indoit!…

  Bancuri:
 • — Și cum vi-a placut steak-ul? — Extraclasa! Și spun asta ca profesionist! — Domnul este macelar? — Nu cizmar…

  Bancuri: ,
 • O ospatarita catre clientul proaspat intrat: — Și cum ziceati ca va plac ouale? — Mangaiate…

  Bancuri: ,
 • — Știti ca puteti sa va marturisiti fapta, zice judecatorul acuzatului. Avem oricum un martor care a vazut cum ati lovit chelnerul cu halba plina peste ceafa!… — Domule judecator, asta e imposibil. Orisicine știe ca în restaurantul respectiv nu au existat niciodată halbe pline…

  Bancuri: , , ,
 • Un taran ardelean vinde tot ce adusese la piata sa inainta de a sa duce acasă trece pe la o berarie. Deasupra intrarii scrie Bere, Braga, Biliard. Chelnerul il întreabă ce vrea sa bea. Pai, bere am baut, braga am avut, biliard nu am gustat niciodata. Chelnerul este puțin surprins, dar nu vrea s-o arate. Se duce la pisoar, umple paharul si-l ofera pietarului. Ardeleanul soarbe, bea și se opreste. Cum va place? întreabă chelnerul. Dacă n-as fi știut ca e Biliard, as fi jurat ca e pisat.

  Bancuri: , , ,
 • După ce serveste masa, un client cere chelnerului nota de plata. — Nu se poate, 30 de lei pentru o friptură, o sticla de bere și o cafea? Mai socoteste o data. Chelnerul bolboroseste cifrele și cu creionul batand în cap spune: — 35 lei! Este corect! — Cum, corect? După ce ca este enorm, ai mai pus și încă 5 lei? — Da, domnule, aceasta este taxa de stres. Dacă doriti, mai pot verifica nota de câteva ori.

  Bancuri: , , ,
 • Intr-o pizzerie intra un tip și zice — O pizza cu cacat va rog . Chelnerul il refuza dar clientul îi spune ca plateste triplu. Chelnerul îi aduce pizza, tipu’ o mănânca, se linge pe buze și pe degete și pleacă. A două zi vine tipu’: — .. Vreau o pizza cu cacat și ceapa! Chelnerul i-o aduce, tipul o mănânca și pleacă multumit. A treia zi vine tipu’, chelnerul il ia din ușa : — V-am pregatit deja pizza cu cacat și ceapa !! — .. Azi fără ceapa ca am intalnire !

  Bancuri: , ,
 • Un iepuraș intra într-un restaurant si-l întrebă pe chelner dacă primeste comenzi. Spune ca da. Atunci iepurașul îi spune: — Culcaaaaaaat.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi