Părinți, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Părinți / 1

 • Mama catre fiica: — Azi, la Bac, sa citești cu atentie subiectele, ca doar ai invatat, și sa rezolvi pe rand toate subiectele, intai subiectul I, apoi subiectul II și apoi subiectul III. În timpul care îți ramane sa zâmbești și la camera de filmat din clasa, ca așa e frumos. După examen: Mama: — Cum a fost? Fata: — Am facut cum mi-ai spus. Am citit cu atentie. La primul subiect nu am știut ce sa scriu, la al doilea, nu am știut, la al treilea, nu am știut și în timpul rămas am zâmbit la camera.

  Bancuri: , , , ,
 • Mama și tata lui Bulă se-nteleg ei sa vorbeasca codificat când vor sa o faca, ca sa nu-nteleaga Bulă ce zic. Intr-o zi, îi zice ta-su lui Bulă: — Bulă, du-te la mama ta și zi-i ca vreau sa bat la mașina. Se duce Bulă la mama-sa: — Mama, mama, zice tata ca vrea sa bata la mașina. — Bine, Bulă, da du-te și zi-i ca n-am decat cerneala rosie. Ii zice Bulă lui taica-su. După vreo două zile din nou il trimite taica-su pe Bulă la ma-sa, asta iar îi zice ca n-are decat cerneala rosie și tot așa de câteva ori. După un timp, îi zice ma-sa lui Bulă: — Bulă, du-te la tata și zi-i ca am cerneala albastra acum. Se duce, îi zice, la care ta-su: — Bulă, du-te și zi-i ca am scris de mana!

  Bancuri: , , ,
 • Fiica: Tata, sunt lesbiana! Tata: E ok… Fiica 2: Tata, și eu sunt lesbiana! Tata: Nimanui din familie nu-i place puța? Fiul: Ba da, mie… 😀

  Bancuri: , , , ,
 • Fiul:Tata vreau și eu un iphone 4 cu GPS MP3 CAMERA DE 12 MEGA PIXELII radio fm card de memorie husa de protectie și garantie 2 ani! La care tatăl: Nu poți sa te droghezi și tu ca toți copiii?

  Bancuri: ,
 • Se inregistreaza mama pe Facebook și îi scrie la fiu pe wall: — Fiule de azi înainte voi sti despre tot ce faci aici — Mama WTF!!! — CE inseamna asta!!! — Mama Welcome to Facebook.

  Bancuri: , ,
 • — Copilul asta mi-a strigat ca sunt o scroafa grasa. — Și acum de ce il bati? Crezi ca așa o sa slabești?

  Bancuri: ,
 • — Mamico, Ionel arunca cu scaunul în mine! — Ei, arunca și tu în el. — Nu pot, ca al meu e moale…

  Bancuri: ,
 • tatăl; — Unde te duci fiule? — La joacă. — Cu pantalonii gauriti? — Nu, cu copii de vis-a-vis.

  Bancuri: ,
 • Un copil o întreabă pe mama lui: — Mama, voi olteni de ce nu mâncati castraveti? — Pentru ca nu ne intra capul în borcan.

  Bancuri: , ,
 • Copilul: — Mama, a venit brutarul sa aduca painea…ai bani, sau tre sa ies și astazi în curte să mă joc?

  Bancuri: , , ,
 • Un tip merge la piscina cu fiu sau. Fiind ud pe jos, copilul aluneca pe gresia umeda, dar în cadere se prinde de p. .. lui taica-su și scapa cu bine din incident. Remarca tatălui: — Vezi ba, dacă erai cu ma-ta îți spargeai capul !!!

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi