Politica, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Politica / 1

  • Bulă, ce este whisky-ul?- Whisky-ul este bautura pe care alegatorii o beau prin reprezentantii lor din parlament.

    Bancuri: , ,
  • Un deputat ia pentru prima data masa cu noua lui cucerire. — Am 42 de ani, sunt parlamentar, sunt cinstit și respectat de oameni. Tanara îi răspunde: — Bine, atunci eu am 30 de ani, sunt prostituata și sunt virgina.

    Bancuri: , ,
  • Era Iliescu, presedintele Americi și al Chinei. Se urca într-un avion.Pe drum presedintele Americi arunca un ceas de aur, când il vede Iliescu il întreabă: — De ce ai aruncat ceasul? — Da-l incolo la mine în țara sunt destule. Dupeaia cel al Chinei arunca un pachet de tigari. — De ce la-i aruncat? — Da-le în colo la mine în țara sunt destule. După ceva timp i-a Iliescu de turu pantalonilor un țigan și il arunca pe geam. — De ce ai aruncat omul pe geam?întreabă ceilalti doi. — Dai incolo la mine în țara sunt destui!

    Bancuri: , , , ,
  • Basescu și nevasta lui într-un elicopter… El: — Hai, sa aruncam o hârtie de 100 de lei, ca sa se bucure un om! Ea: — Da’, hai sa aruncam două hartii de 100 de lei, ca sa se bucure doi oameni! atunci, pilotul elicopterului se intoarce catre ei și striga: — Dacă nu taceti odată din gura, cu proștiile voastre, va arunc pe amandoi și se va bucura o natiune intreaga!

    Bancuri: , , , , ,
  • I: Este adevărat ca extraterestrii sunt anti-Basescu? R: Cei cu antene, da.

    Bancuri: , , ,
  • — Care este asemanarea dintre o vedeta porno și un politician? — Ambii sunt experti în schimbarea pozitiilor în fața camerelor de filmat.

    Bancuri: , , ,
  • Anul 1989. Gavriil Stiharul catre Radio Erevan. Intrebare: E adevărat ca în Romania socialista se pot spune bancuri politice fără sa fii ridicat de securitate? Raspuns: În principiu, da. Dar nu de multe ori.

    Bancuri: , ,
  • Soția lui Becali, dimineața: — Gigiii, trezește-te, e 6. — Cuuum!?Când l-au mai marcat și pe asta???

    Bancuri: , ,
  • Corsica, Elba, Sf. Elena sunt cele 3 insule cu care este asociat adeseori numele lui Napoleon.

    Bancuri: ,
  • Ceausescu inspecta felul în care taranii executau lucrarile de primavara. Din elicopter vede un tractor oprit și doi tipi dormind la umbra lui. Comanda coborarea, se duce la ei, aia se trezisera. Ceausescu: Cum te cheama pe tine? Unul din ei: — Apai, eu mi-s Petru… — Dar pe tine, cum te cheama?, zice el celuilalt. — Io mi-s Semion… — Și voi acum de ce nu semanati? — Apoi, dara, cum sa semanam, dacă nu suntem frati?

    Bancuri: , , , , , ,
  • Elevii clasei 1 au avut de desenat un soricel. A două zi Victor arata foaia alba. — Na-i desenat soricelul?întreabă invatatorul. — Am desenat un soricel atat de adevărat… — Si…? — Și la mâncat pisica!

    Bancuri: , , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi