Mașini, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Mașini / 1

 • 3 tipi mor și ajung la poarta Raiului. Sf Petru îi întreabă: — De cate ori v-ati inselat nevestele? — Eu niciodată în 30 de ani de casnicie, răspunde primul. — Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi în Rai. — Eu o singura data în 40 de ani de casnicie, spune al doilea. — Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. — Eu de vreo 10 ori în 20 ani de casnicie, răspunde ultimul. — Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. După cativa ani se întâlnesc cel cu Dacia și cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. De ce plangi omule? Ce s-a întâmplat? — Uite, a murit nevasta-mea ieri și am vazut-o azi prin Rai pe role.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Care este asemanarea dintre un bordel și un trabant? — Pai.cand intri ti-e rusine, când iesi ti-e rusine, dar ce bine te simti inauntru !!!

  Bancuri: , , ,
 • Se pregatea o insepctie la clasa lui Bulă și profesoara dorea sa mai repete cu ei ceva…si îi întreabă pe fiecare ce masini au parintii lor…. — Gigel ce mașina are tatăl tau? — Gigel: Ferarri… — Ionel ce mașina are tatăl tau? Ionel: — Cadillac …. In sfârșit ajunge și randul lui Bulă. Bulă ce mașina are tatăl tau? Bulă: — Bicicleta. Profesoara: — Maine sa nu spui așa la inspectie, sa spui ca are un BMW…. Și vine și inspectia … Gigel ce mașina are tatăl tau? Gigel: — Ferarri. Ionel ce mașina are tatăl tau? Ionel: — Cadillac. Bulă atunci intrase în clasa și inspectorul il întreabă: — Bulă ce mașina are tatăl tau? Bulă: — BMW. Și atunci de ce ai intarziat? Bulă: — Pai știți mi-a căzut lantul…

  Bancuri: , , , , , ,
 • Pe Bulă il durea grozav umarul. Și a hotarit sa se duca la doctor. In drum spre doctor il întâlnește pe Vasile Programatoru. — Unde te duci, Bulă? — La doctor, ma doare umarul de mor. — Ba Bulă, am primit un calculator doctor, de la NASA, hai sa-l incerci. Trebuie doar sa dai urina în paharelul de plastic, la verificare. Tsase Bulă un jet în paharelul de plastic. Vasile il varsa într-un orificiu special si.. după câteva secunde iesi taraind rezultatul pe o foaie de imprimanta. Era scris: Ai o infectie la umar, baga umarul în apa rece de 3 ori pe zi, nu fă efort, și după o saptamana o sa-si treaca. Uimit, Bulă se gandi cum sa-l pacaleasca pe calculatorul doctor. Se duse acasă, cu un paharel de plastic. Turna un pic de apa de la robinet, puse un pic de rahat de la Bulătu, câinele casei, urina de la Bulăngioaica de nevasta-sa, urina de la Bulina fiica-sa, ulei de motor de la Dacia lui veche și la sfârșit trase o l**a și puse și un pic de sperma. Amesteca bine și duse paharelul de plastic la calculatorul doctor. După prelucrarea datelor iesi foaia cu diagnosticul, pe care scria: Apa de la robinet e infectata, pune filtre. Valvele de la Dacia ta nu sunt etanse, schimba-le. Nevasta-ta e gravida și are gemeni. Nu sunt de la tine, poate ar fi bine sa divortezi. Fata ta ia droguri, du-o la dezintoxicare.Catelul tău are viermi inteștinali, du-l la veterinar. Si..daca nu incetezi sa te masturbezi de două ori pe zi, durerea la umar n-o sa-si treaca în veci!!!

  Bancuri: , , , , , , , , , , , ,
 • La tribunal martorul este atentionat de procuror: — Știi ce te asteapta pentru marturie falsa? — Da, mi-au promis un Mercedes și un BMW.

  Bancuri: , , , ,
 • — Ce mașina ai? — Dacia Logan. — Asta nu-i mașina, ci rahat… — Cum spui, tu din tramvai vezi mai bine!

  Bancuri: , ,
 • Eram afară când șeful si-a parcat BMW-ul nou nout și i-am spus: — E tare rau mașina asta sefu! — Ei bine, mi-a spus în timp ce o admiram, dacă o sa faci eforturi, muncești din greu și o sa stai peste program .. la anu o sa am una și mai tare.

  Bancuri: , ,
 • Bulă se duce la banca. — As dori un imprumut domnule! — De cât aveți nevoie? — Un euro.. — Cum? — Cat?…un euro! — Dar puteti scoate din contul dvs un euro domnule! dacă nu vreti sa-mi imprumutati un euro ma duc cu contul la alta banca de urgenta! — Bine, zice bancherul! Pe cât timp doriti imprumutul? — Pe o luna! — Bine, va iese un comision de 0,50 euro! — Bine atunci, dar as vrea sa va las garantie mercedesul! — Vai domnule, pentru atat?, nu se poate una ca asta! — Dacă nu acceptati garantia ma mut la alta banca! — Bine ok, lasați mercedesul în garajul bancii și aduceti cheile aici la mine în seif. — Ok, va mulțumesc, ne vedem luna viitoare, zice Bulă! Ajunge Bulă multumit acasă și zice catre Bubulina: Auzi fa? Acu putem pleca linistiti în concediu, am facut rost de garaj cu 1,5 euro pe o luna.
  1

  Bancuri: , , , , ,
 • Merge Bulă cu ta-su la plimbare într-un Lastun. La un moment dat, întreabă Bulă: — Tata, tata, cheștia aia din dreapta este Marele Zid Chinezesc? — Nu, Bulă, aia este bordura.

  Bancuri: , , , , ,
 • — Mi s-a furat mașina. Dimineata, când m-am trezit, nu mi-am mai gasit trabantul, ci numai husa. La care, politiștii : — Ati scuturat bine husa?

  Bancuri: , , ,
 • De ce sta trabantul la semafor, desi acesta s-a facut verde? S-a lipit într-o guma de mestecat.

  Bancuri: , ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi