Chinezi, Glume si Bancuri

Mobirise Website Builder

EduCulturaGlume si Bancuri → Chinezi / 1

 • Nixon plange pe scari la Casa Alba. Dumnezeu il vede, vine lângă el si-l întreabă: — De ce plangi tu Richard? — Cum sa nu plang Doamne? Razboiul din Vietnam nu se mai sfarseste si… — Richard draga, fă pace si-o sa vezi… Asezat pe treptele Kremlinului, Brejnev plange cu sughituri. Dumnezeu il vede și se apropie de el: — Ce necazuri ai tu Leonide? — Doamne n-o mai scot la capat cu chinezii. — Leonide, muta trupele din Europa la granita chineza. In fata Partidului National Taranesc- Creștin și Democrat, Coposu plange amarnic. Dumnezeu il vede și imediat coboara lângă el: — Ce se întâmpla Puiule? Spune-mi cum sa te ajut? Corneliu Coposu, nu scoate un cuvant și printre sughituri arata cu mâna în jur. Dumnezeu priveste imprejur, și începe sa planga și El.

  Bancuri: , , , , , ,
 • Merge Bulă cu ta-su la plimbare într-un Lastun. La un moment dat, întreabă Bulă: — Tata, tata, cheștia aia din dreapta este Marele Zid Chinezesc? — Nu, Bulă, aia este bordura.

  Bancuri: , , , , ,
 • Retragerea Armatei Rosii chineze din fata trupelor lui Jiang Jieshi a intrat în istorie sub numele de Marsul cel lung.

  Bancuri: ,
 • Merg unii cu cu avionul și vorbeau cu Dumnezeu… Dumnezeu era interesat de tarile fiecaruia. Trec ăștia deasupra Chinei, Presedintele chinez scoate capul afară pe fereastra și zice la D-Zeu: Asta-i Tara mea, la care D-Zeu: — De Unde sti? zice presedintele chinez: — Pai uitati acolo Marele Zid Chinezesc. Trec ăștia deasupra Frantei și Jack Chirack scoate capul pe fereastra și zice: — Asta-i Tara mea, la care D-zeu: — De unde sti? si Jack Chirack zice: — Pai uitati acolo este Turnul Eifel. Trec ăștia și deasupra Americii și G.W.Bush scoate capul pe fereastra și zice: — Asta-i Tara mea la care D-zeu: — De unde Sti? și G.W.Bush zice: — Pai uitati acolo este Statuia Libertatii. Bun trec ăștia deasupra Romaniei și scoate Basescu mâna pe fereastra și zice: — Asta-i Tara mea la care D-zeu: — Tu de unde sti? și Basescu zice: — Pai uitati am scos mâna pe fereastra și mi-a disparut ceasul și la ceilalti presedinti la fel.

  Bancuri: , , , , , , ,
 • Doi insi se plimbau noaptea pe Bulevardul Magheru. La un moment dat, unul își da seama ca nu-l mai are lângă el pe tovarasul de drum. Se intoarce și aude strigate de ajutor dîntr-un canal. Evident, omul cazuse într-un canal al carui capac fusese furat. Incearca el sa-l scoata dar nu reuseste. Le vine ideea sa lege curelele una de alta și cu greu, își scoate tovarasul din canal. Omul fericit se inchina și se minuna. — De ce te minunezi, omule? — Nu ma minunez ci ma intreb, cum ma mai scoteai tu din canal dacă era pus capacul.

  Bancuri: , ,
 • Un român, un englez şi un chinez pe un vârf de munte… — Te iubesc! strigă românul. — Te iubesc! se aude ecoul. — I love you! strigă englezul. — I love you! se aude ecoul. … — Ni ha o ma! strigă chinezul. La care ecoul: — Ce, mă?!

  Bancuri: , ,
 • A fost o data un român și un chinez. Chinezul îi spuse românului ca el nu poate sa facă un cal sa rada și apoi sa planga. Intai sa dus românul la un cal și a zis ceva și calul incepu sa rada. Apoi sa dus la același cal și ia aratat ceva ca sa planga. Cad calul a vazut se dedea cu capul de pereti. Când românul se mai intalnira cu chinezul, românul îi zise că a reusit și sa facă sa rada un cal și sa-l facă sa planga. Atunci chinezul il întrebă ce-i zise calului ca sa-l facă sa rada. Romanul îi spuse chinezului ca îi zise calului ca are pu*a mai mare decat el și calul rase ca nu-l crezuse. Apoi chinezul il întrebă ce-i facuse ca sa planga. Romanul îi spuse chinezului ca i-a aratat calului ca are pu*a mai mare decat el și incepu sa planga.

  Bancuri: , , ,
 • Dumnezeu ne-a creat pe noi toți diferiti, dar când a ajuns la chinezi, s-a plictisit!

  Bancuri: ,
 • Un grup de ascultatori: De ce în China femeile merg în urma bărbatului, iar în America se întâmpla mai rar lucrul acesta ? Radio Erevan: În China, când o femeie merge în urma soțului inseamna ca-l respecta. În SUA, când o femeie face același lucru, inseamna ca-l urmareste.

  Bancuri: , , , , ,
 • Itic il întreabă pe rabin: — E adevărat ca în anul 2000 va fi un razboi mare și sfârșitul lumii? — Nuuuu-i adevărat! în anul 2000 va fi o continua lupta pentru pace! Va exista o singura tara, URSS. Capitala va fi la Washington și va fi condusa de doi chinezi: Itac și Sloim!

  Bancuri: , ,
 • Când va începe Foamea Mondiala?Când vor începe chinezii sa mănânce cu lingura.

  Bancuri: ,

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi